- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.841
Canım kaçamaksız bi gün geçirmişsin bak zamanla alışıyor vücudun harikasın bu azmini tebrik ediyorum yarın 600 grmdan fazlası gitmiş olucak bak görürsünEvet cnm yaa haklısın ama olucak inanıyorumm
Gecte olsa az yemissin canm bu tempoyla devam et canım süper gdiyosunKızlar yine kabak yoğurt yarım dilim ekmek yedm 7 buçukta geç kaldım maalesef pazra gittim sebze aldm meyve aldm :)
Ay kuzum benim sağ ol sanırım hastalancam artık karnım ağrıyoor onun etkisiyle pastayı götürdüm galiba ama günü güzel kapattım motivenleHarikasın canım benimmmm yaaa
Tesekkur ederim tatlim olur yarin tartilib yazarim ins bu hafta her kes guzel kilolar verirYarın bidaha tartıl canımm sen süpersin sporlar falan valla on numarasın :))
Evet cnm bak ekmek azalmış süper olmuş. Fazladan kalori almadın bugün korkma. Ben de bugün iradeli olup başardım çok şükür. Çok duygulandım ühüüüAy kuzum benim sağ ol sanırım hastalancam artık karnım ağrıyoor onun etkisiyle pastayı götürdüm galiba ama günü güzel kapattım motivenle
Evet vericez inşallah yarın tartıda eksileri görücez hepimiz :)Tesekkur ederim tatlim olur yarin tartilib yazarim ins bu hafta her kes guzel kilolar verir
Insallah bitanemEvet vericez inşallah yarın tartıda eksileri görücez hepimiz :)
Amin bebeğim çok heyecanlıyııım :)))Tesekkur ederim tatlim olur yarin tartilib yazarim ins bu hafta her kes guzel kilolar verir
Ay bebeğim valla süpersin ya gerçekten inanılmazsın maşallah sana hep böyle gitsin inşallah evde olup yememek hele daha zor yarın 2 kilo gitmiş görüceksin bak :)Evet cnm bak ekmek azalmış süper olmuş. Fazladan kalori almadın bugün korkma. Ben de bugün iradeli olup başardım çok şükür. Çok duygulandım ühüüü
Ayy yok kız dün cozutmuştum bugün dikkat etmekle gitmez o kadar. 1 kiloya da razıyım. Geçen hafta 1,600 gitmişti :)Ay bebeğim valla süpersin ya gerçekten inanılmazsın maşallah sana hep böyle gitsin inşallah evde olup yememek hele daha zor yarın 2 kilo gitmiş görüceksin bak :)
Yaa onun internet çekmiyomuş evde. O yüzden giremiyoAslı nerde ya aslıyı özledim
Canımm ben ümitliyim 2 kilo en az diyorumAyy yok kız dün cozutmuştum bugün dikkat etmekle gitmez o kadar. 1 kiloya da razıyım. Geçen hafta 1,600 gitmişti :)
YaaaYaa onun internet çekmiyomuş evde. O yüzden giremiyo
Ayy yok bugün hiç eksilme yoktu çünkü :) dediğim gibi 600 gram da gitse sevinicemmCanımm ben ümitliyim 2 kilo en az diyorum
Yrn ya da öbür gün yazar o :)Yaaayarın oda yazsın bari unutmasın :)
Canım ya bende bi 5 i görsem yeticek kendimi 60 sanarken 61.2 çıkmak koydu bana gerçi 5 i görceğimdende umutsuzumAyy yok bugün hiç eksilme yoktu çünkü :) dediğim gibi 600 gram da gitse sevinicemm
Evet kizlar bu gunde kacamaksiz gecdi sabah 1 yumurta ,peynir,domates yedim yesil cay icdim
Oglen taze fasulye ,yogurt,salata
Aksam biraz fasulye ,yogurt,ayran
Ara ogunlerdede 1 b sut,3 ceviz,yesil cay oyle iste
Su 2 l icdim uyuyana kadar 2,5 olur 1 saat kardio egzersizleri yaptim
Bu kadar iste bu gunude boyle gecirdim
Acaba kim ne kadar kilo verdi.Ya ben 1 kilo versem cok guzel olurAmin bebeğim çok heyecanlıyııım :)))
Tamamdır o zaman :))Yrn ya da öbür gün yazar o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?