- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.781
Oh iyi ki varsınız ya valla moral verdin canım benim tamam o zaman aynen devam yarın tartı günü enerjik olmalıyızEvet ekmeğini az ye ara öğünlerden azalt hiçbir şeycik olmaz ferah tut içini
Sen daha yeni başladın hemen çok fazla veremezsin zaten. Ben de veremicem mesela ama salmak yok devamTamam yapmıyorum o zaman temizlik yapayım cam falan siliyim ay yarın tartılcaz bide hayatım(
Bunun için burdayız zaten canım ne demekOh iyi ki varsınız ya valla moral verdin canım benim tamam o zaman aynen devam yarın tartı günü enerjik olmalıyız
Salmak yok evet devam ediyoruz yarın 5 i görcem umutluyum :) :))Sen daha yeni başladın hemen çok fazla veremezsin zaten. Ben de veremicem mesela ama salmak yok devam
Muaaah canımBunun için burdayız zaten canım ne demek
Görürsün tabi cnm sen dengele yeter ki. Gün içinde ekmeği azalt ara öğünlerden biraz azalt yemeklerden de azalt bak nasıl gidiyo o kilolarSalmak yok evet devam ediyoruz yarın 5 i görcem umutluyum :) :))
Tmm tatlım kolay gelsinn :))Muaaah canımben bebek uyumuşken gidip temizlik yapayım biraz öğlene gelirim
Canım bende salata yedim peynirli ve yoğurt :) listeye uyuyoruz malum :) ara öğünde 1 kayısı ile kahve içtim sabahın telafisi :)Kimsecikler gelmiyo yahu haftasonu :)) ben şu ana kadar hiç kaçamak yapmadım. Şimdi kendime yeşil çay demliyorum 1 demlik. Tarçınlı karanfilli ve limonlu. 2-3 fincanlık yapıcam zaten fazlası zarar. Açlık hissetmiyorum hiç :))
Olsun cnm daha kaç gün oldu diyetisyene gideli boşver. Yağdan gidicek öyle düşün. Önemli olan diyetisyendeki sonuçlar :))Kilo diyetisyende 61.2 çıkmıştı tartıyı değiştirdim kızlar aynı çıkmıştım 61.1 çıktım hatta eve gelince yarın 60 olsam iyi yani kendi yaptığım diyetle 3 kilo gitmiş 4 kilo değilmiş maalesef :)
Hoşgeldin :)) ismin neydi bu arada? Bence bu sayfadan devam et daha iyi olucak senin içinselam kızlar bende katılayım aranıza istedim :) 62.5 dum bende diyete başladığım da 61.5 im bu gün. kısmetse 55-56 ya kadar düşmeyi planlıyorum.
melike ben. memnun oldum :) 3. öğünü hafif yemeklerle geçiştirebilirsiniz en azından bünyani alıştırırsın. direk 2 öğüne geçme bence. sarsılırsın hemde metabolizma hızını düşürürsün.Hoşgeldin :)) ismin neydi bu arada? Bence bu sayfadan devam et daha iyi olucak senin için
Bnm de akşam için mercimek çorbası ve yoğurtlu kızartmam var :) her ne kadar yağlı olsa da diğer türlü yenmiyobu gün patlıcan domates biber soğan falan vericem fırına. ben çok seviyorum. hemde çok sağlıklı. diyet için çok güzel bi mevsimdeyiz. değerlendirmek lazım :)
Ben de memnun oldum bu arada. İsmim Esra. 24 yaşındayım. 73 kiloyuö yuvarlak hesap :)melike ben. memnun oldum :) 3. öğünü hafif yemeklerle geçiştirebilirsiniz en azından bünyani alıştırırsın. direk 2 öğüne geçme bence. sarsılırsın hemde metabolizma hızını düşürürsün.
kendimizi kilomuzla tanıtıyoruz ne acıBen de memnun oldum bu arada. İsmim Esra. 24 yaşındayım. 73 kiloyuö yuvarlak hesap :)
Haklısın :)) yemeklerden 5 kaşık alıyorum abartmıyorum :)kendimizi kilomuzla tanıtıyoruz ne acıinşallah bi an önce sorun ettiğimiz kilolarımızdan kurtuluruz. yoğurtlu kızartma çok severim bende. (bütün kilo aldıran yiyecekleri sevdiğim gibi) tam kilo aldıracak yemek . protein, yağ, karbonhidrat hepsi birlikte. yemekte bol su iç biraz yoğurdu daha çok olsun ki vicdanın sonra rahatsız olmasın :)
5 kaşık güzel sınırlama ne az ne de çok.Haklısın :)) yemeklerden 5 kaşık alıyorum abartmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?