Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kizlar beni affedin bu gecelik cok uykum var,yarin sizinle olucam.Hem sizinle aramizda 1 saat fark var suan bizde 1 geciyo galiba oyle soyluyosunuz siz.Iyi geceler sekerler sizleri cok seviyorum

kız sen nerdesınkı aramızda 1 saat var :) bıde bende ıkızlerım 26 mayıs neymıs bızım burc anlat hele :)

MerveeTunaa cok ıyı gdıosun canım masallah tadımlık ye hepsını yeme bsver bende bole yapdım 700 gram vermısım gene 65 oldum yagdanda 300 gram fazla cıkmısım bu hafta kesdı baya ıyı uycam yuruyus sart onuda yapıcam artk böle olmuyor ya su 1 ayda 3 kılo versem keske

Günaydın hatunlar :) kahvaltımı yapıcam şimdi.
Aslıcım doktorun daha ne kesti zaten az yiyodun sen

yanı kahvaltımı 1 etımek 2 dılım peynır yumurta yesıllık veya kafleks yulaf sutle +1 meyve

oglen gene mutlaka etsız susuz patatessz sebze dedı

arada süt yada yopgurt yanına 4 burcak veya dıyets bıskuvu

aksam ızgara yanına 1 dılım ekmek ekmek yemessen 2 kasık bulgur köftelerı ısyerınde yeme dedı dısrda yaglı dedı tavuk veya et dedı

ara da da 2 meyve

hafta sonu 1 er saat yuru hafta ıcı 40 dk dedı ben pek yapmadıgım ıcın bole dedı ama bakalım.

Hıııı anladım cnm. Yaparsın sen :))

nerde tatlım ıyıcene boslamısdm ınsallah bakalım sen napdın ne yedn bakım kacamaklarını okudum :)

Tatlım kahvaltımda 2 dl ekmek, 2 kk peynir, 5 zeytin ve 1 çatal ucuyla reçel yedim. Azıcık zeytinyağına bandım ekmeğimi :) şekersiz çayla yaptm işte. Şimdi çay içiyorum keyif için :))
Ahh o kaçamaklar yok mu zaten :) dün abartmadım ama bugün yaparsam tadımlık olucak. Kendimi yapmamaya ikna ediyorum aksamdan beri deli gibi

Canım maalesef sabah kalktığımda kremasonı yedim böğürtlenliydi çikolatasını yemedim ama 400 gr aldırmış gün içinde çok hareket edip eritmeyi planlıyorum

Ah ben kaçamağın bombasını yaptım valla bebeğim senin bütün gün yapcaklarınıj toplamını yaptım kadın dicek daha 3. Günde bozduysan sen zayıflayamazsın kovcak beni

Kızlar oğluşumun dişi çıkmışçok sevindimm ya
Benim kuzucum daha erken çıkardı altta 2 tane var çok tatlı duruyolar :))

Bugün kaçamak yapmıcam ben,hepsinin tadını biliyorum zaten maşallah. Bugüne kadar yedim de ne oldu anca kilo aldım. Böyle düşünerek ikna ediyorum kendimi :))

Oy maşallah kuzucuğuna :))) yapmıcam bende gidip kusasım var kussam gider mi yağlar acaba

oy masallah canım kac aylıkdı senınkı benım yıgenımde 8 aylık oldu onunda cıkdı. bi gunden bısey olmaz ole stres yapma aynen devam et canım
7 buçuk canım :)) aynı gibi zamanda çıkarmışlar :) maşallah :) canım evet bunu eritmem lazım bol bol temizlik yapayım bari

Su bile içsek fazla çıkıyoruz tartıda ama akşama kadar vücut eriticek onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…