- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.761
Kizlar beni affedin bu gecelik cok uykum var,yarin sizinle olucam.Hem sizinle aramizda 1 saat fark var suan bizde 1 geciyo galiba oyle soyluyosunuz siz.Iyi geceler sekerler sizleri cok seviyorum
Günaydın hatunlar :) kahvaltımı yapıcam şimdi.
Aslıcım doktorun daha ne kesti zaten az yiyodun sen
Hıııı anladım cnm. Yaparsın sen :))yanı kahvaltımı 1 etımek 2 dılım peynır yumurta yesıllık veya kafleks yulaf sutle +1 meyve
oglen gene mutlaka etsız susuz patatessz sebze dedı
arada süt yada yopgurt yanına 4 burcak veya dıyets bıskuvu
aksam ızgara yanına 1 dılım ekmek ekmek yemessen 2 kasık bulgur köftelerı ısyerınde yeme dedı dısrda yaglı dedı tavuk veya et dedı
ara da da 2 meyve
hafta sonu 1 er saat yuru hafta ıcı 40 dk dedı ben pek yapmadıgım ıcın bole dedı ama bakalım.
Hıııı anladım cnm. Yaparsın sen :))
nerde tatlım ıyıcene boslamısdm ınsallah bakalım sen napdın ne yedn bakım kacamaklarını okudum :)
Canım maalesef sabah kalktığımda kremasonı yedim böğürtlenliydi çikolatasını yemedim ama 400 gr aldırmış gün içinde çok hareket edip eritmeyi planlıyorumkız sen nerdesınkı aramızda 1 saat var :) bıde bende ıkızlerım 26 mayıs neymıs bızım burc anlat hele :)
MerveeTunaa cok ıyı gdıosun canım masallah tadımlık ye hepsını yeme bsver bende bole yapdım 700 gram vermısım gene 65 oldum yagdanda 300 gram fazla cıkmısım bu hafta kesdı baya ıyı uycam yuruyus sart onuda yapıcam artk böle olmuyor ya su 1 ayda 3 kılo versem keske
Kahvaltıda domates salatalık peynir yumurta yedim ekmek yemedim o yüzden canım :)nerde tatlım ıyıcene boslamısdm ınsallah bakalım sen napdın ne yedn bakım kacamaklarını okudum :)
Ah ben kaçamağın bombasını yaptım valla bebeğim senin bütün gün yapcaklarınıj toplamını yaptım kadın dicek daha 3. Günde bozduysan sen zayıflayamazsın kovcak beniTatlım kahvaltımda 2 dl ekmek, 2 kk peynir, 5 zeytin ve 1 çatal ucuyla reçel yedim. Azıcık zeytinyağına bandım ekmeğimi :) şekersiz çayla yaptm işte. Şimdi çay içiyorum keyif için :))
Ahh o kaçamaklar yok mu zaten :) dün abartmadım ama bugün yaparsam tadımlık olucak. Kendimi yapmamaya ikna ediyorum aksamdan beri deli gibi
Benim kuzucum daha erken çıkardı altta 2 tane var çok tatlı duruyolar :))Kızlar oğluşumun dişi çıkmışçok sevindimm ya
Kızlar oğluşumun dişi çıkmışçok sevindimm ya
Yok yok bol su iç yeşil çay iç bişey olmaz bozma moraliniAh ben kaçamağın bombasını yaptım valla bebeğim senin bütün gün yapcaklarınıj toplamını yaptım kadın dicek daha 3. Günde bozduysan sen zayıflayamazsın kovcak beni
Oy maşallah kuzucuğuna :))) yapmıcam bende gidip kusasım var kussam gider mi yağlar acabaBenim kuzucum daha erken çıkardı altta 2 tane var çok tatlı duruyolar :))
Bugün kaçamak yapmıcam ben,hepsinin tadını biliyorum zaten maşallah. Bugüne kadar yedim de ne oldu anca kilo aldım. Böyle düşünerek ikna ediyorum kendimi :))
7 buçuk canım :)) aynı gibi zamanda çıkarmışlar :) maşallah :) canım evet bunu eritmem lazım bol bol temizlik yapayım barioy masallah canım kac aylıkdı senınkı benım yıgenımde 8 aylık oldu onunda cıkdı. bi gunden bısey olmaz ole stres yapma aynen devam et canım
Merveee yapma öyle bişey yaa abartma kuzucum lütfen. Öyle olsa benim yapmam lazım asılOy maşallah kuzucuğuna :))) yapmıcam bende gidip kusasım var kussam gider mi yağlar acaba
Demi canım bunu atmam lazım bugün pazarada gitcem eve dip temel giriyiim bide ekmek hiç yemiyim anca gider bu pastaYok yok bol su iç yeşil çay iç bişey olmaz bozma moralini
Evet ekmeğini az ye ara öğünlerden azalt hiçbir şeycik olmaz ferah tut içiniDemi canım bunu atmam lazım bugün pazarada gitcem eve dip temel giriyiim bide ekmek hiç yemiyim anca gider bu pasta
Tamam yapmıyorum o zaman temizlik yapayım cam falan siliyim ay yarın tartılcaz bide hayatımMerveee yapma öyle bişey yaa abartma kuzucum lütfen. Öyle olsa benim yapmam lazım asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?