Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Mervecim sen hangi burcdansin merak ettim de
Hoşbuldum canım ah sen nerelerdesin öyle özledim vallahi :))) başak canım 12 eylül :)) sabahtan akşama kaçamaksız güzel bir gün geçirdim çok şükür diyetisyen sayesinde hiç aç kalmıyorum bu sefer tarçınlı süte taktım kafayı tarçınlı süt içiyorum gece yatmadan önce baya tok tutuyor :) diyetisyen önerisi süttü ben kaynatıp tarçın atıyorum :)

3 litre su 3 fincan şekersiz türk kahvesi ve bir kupa yeşil çayda bonusumuz :) saat 9 da ara öğün vardı 2 salatalık 3 kaşık yoğurt pul biber nane :) hiç aç kalmadan zayıflamak böyle bişimiş kızlar imkan zaman varsa gidin ve doktorunuzun dediklerine harfiyen uyun :) pazara 58 i görcem inşallah :)

İkizler ve başak burcu benzer birbirine bildiğim kadarıyla. İyi anlaşırım başak burcuyla :) iki burç da sabırsız :))

İkizler ve başak burcu benzer birbirine bildiğim kadarıyla. İyi anlaşırım başak burcuyla :) iki burç da sabırsız :))
Bilmem canım ben ikizleri hiç bilmiyorum ama anlaşıyoruz valla :))) evet çok sabırsızım ya orası doğru bitanem :)

Ah canım sorma ya ev işi çocuk diyet yemekleri derken zamanım kalmıyor telefonu elime alamıyorum eşim aramış onu bile duymamışım o derece yani :) sen napıyosun bakalım nasıl hissediyosun :)
Valla cnm nasıl olayım işte idare eder :)) aynı ben de çocuk yemek vs derken gündüz pek giremiyorum da gece bebiş uyuyunca geliyorum böyle

Hoşbuldum canım ah sen nerelerdesin öyle özledim vallahi :))) başak canım 12 eylül :)) sabahtan akşama kaçamaksız güzel bir gün geçirdim çok şükür diyetisyen sayesinde hiç aç kalmıyorum bu sefer tarçınlı süte taktım kafayı tarçınlı süt içiyorum gece yatmadan önce baya tok tutuyor :) diyetisyen önerisi süttü ben kaynatıp tarçın atıyorum :)
Canim senin adina sevindim ,bende sute tarcin koyuyorum bazende zencefil guzel tadi oluyor Bende sizleri ozledim bitanem:KK74: basak bizde hangi burc acaba ben int bakarim onao_O

Valla cnm nasıl olayım işte idare eder :)) aynı ben de çocuk yemek vs derken gündüz pek giremiyorum da gece bebiş uyuyunca geliyorum böyle
Evet canım doğru insan zaman bulamıyor ama mutluyum çok şükür ya iyi hissediyorum pazara kadar da 2 kilo gitcek inşallah sen neler yedin :)

Canim senin adina sevindim ,bende sute tarcin koyuyorum bazende zencefil guzel tadi oluyor Bende sizleri ozledim bitanem:KK74: basak bizde hangi burc acaba ben int bakarim onao_O
Evet hemde zayıflatıyormuş duyduğum kadarıyla :) evet bayadır yoksuun :( bilmiyorum ki canım :)

Benim diyetisyen 45 yapmam seni dedi ama kızlar ben 45 istiyorum ya çevremde herkes incecik eşimde incecik bakımlı yanında kendimi sünepe gibi hissediyorum :(

Evet canım doğru insan zaman bulamıyor ama mutluyum çok şükür ya iyi hissediyorum pazara kadar da 2 kilo gitcek inşallah sen neler yedin :)
Cnm ben kahvaltımda ve akşam yemeğimde az yiyorum zaten. Tek sorunum arada yediğim abur cuburlar. Bugün abartmadım ama öyle :) benden bu hafta kilo gitmicek sanırım. Keşke 600 gram gitse de düz hesap 72 olsam :))

Cnm ben kahvaltımda ve akşam yemeğimde az yiyorum zaten. Tek sorunum arada yediğim abur cuburlar. Bugün abartmadım ama öyle :) benden bu hafta kilo gitmicek sanırım. Keşke 600 gram gitse de düz hesap 72 olsam :))
Canım eminim gider ümitsiz olma strese sokma vücudunu benim listem çok işe yarıyor tavsiye ederim ama kadın bana her öğün 1 dilim sadece kahvaltı 2 dilim yazdı yengeme her öğün 2 dilim yazdı mesela belki senin 2 dilim yemen gerekiyor yaşa boya kiloya metabolizmaya göre veriyormuş canım :)

Back