- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 53
- 30
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #1.721
Bende ikizlerim canim haziranin 20 dogdum.Ayni burcdaniz bitanem sen hangi gun dogdun?İkizler tatlım :)) senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ikizlerim canim haziranin 20 dogdum.Ayni burcdaniz bitanem sen hangi gun dogdun?İkizler tatlım :)) senin
Hosgeldin canimmmmmNe güzel ekmeği yazmamışımm var bi dilim .ddd
Mervecim sen hangi burcdansin merak ettim deHosgeldin canimmmmm
Hoşbuldum canım ah sen nerelerdesin öyle özledim vallahi :))) başak canım 12 eylül :)) sabahtan akşama kaçamaksız güzel bir gün geçirdim çok şükür diyetisyen sayesinde hiç aç kalmıyorum bu sefer tarçınlı süte taktım kafayı tarçınlı süt içiyorum gece yatmadan önce baya tok tutuyor :) diyetisyen önerisi süttü ben kaynatıp tarçın atıyorum :)Mervecim sen hangi burcdansin merak ettim de
7 haziran canım benim :)Bende ikizlerim canim haziranin 20 dogdum.Ayni burcdaniz bitanem sen hangi gun dogdun?
Ah canım sorma ya ev işi çocuk diyet yemekleri derken zamanım kalmıyor telefonu elime alamıyorum eşim aramış onu bile duymamışım o derece yani :) sen napıyosun bakalım nasıl hissediyosun :)MerveeTunaa hoşgeldin kız nerelrdesin sen
Bilmem canım ben ikizleri hiç bilmiyorum ama anlaşıyoruz valla :))) evet çok sabırsızım ya orası doğru bitanem :)İkizler ve başak burcu benzer birbirine bildiğim kadarıyla. İyi anlaşırım başak burcuyla :) iki burç da sabırsız :))
Valla cnm nasıl olayım işte idare eder :)) aynı ben de çocuk yemek vs derken gündüz pek giremiyorum da gece bebiş uyuyunca geliyorum böyleAh canım sorma ya ev işi çocuk diyet yemekleri derken zamanım kalmıyor telefonu elime alamıyorum eşim aramış onu bile duymamışım o derece yani :) sen napıyosun bakalım nasıl hissediyosun :)
Canim senin adina sevindim ,bende sute tarcin koyuyorum bazende zencefil guzel tadi oluyor Bende sizleri ozledim bitanemHoşbuldum canım ah sen nerelerdesin öyle özledim vallahi :))) başak canım 12 eylül :)) sabahtan akşama kaçamaksız güzel bir gün geçirdim çok şükür diyetisyen sayesinde hiç aç kalmıyorum bu sefer tarçınlı süte taktım kafayı tarçınlı süt içiyorum gece yatmadan önce baya tok tutuyor :) diyetisyen önerisi süttü ben kaynatıp tarçın atıyorum :)
Onu bilmiyorum tatlım yaaCanim senin adina sevindim ,bende sute tarcin koyuyorum bazende zencefil guzel tadi oluyor Bende sizleri ozledim bitanembasak bizde hangi burc acaba ben int bakarim ona
![]()
Evet canım doğru insan zaman bulamıyor ama mutluyum çok şükür ya iyi hissediyorum pazara kadar da 2 kilo gitcek inşallah sen neler yedin :)Valla cnm nasıl olayım işte idare eder :)) aynı ben de çocuk yemek vs derken gündüz pek giremiyorum da gece bebiş uyuyunca geliyorum böyle
Evet hemde zayıflatıyormuş duyduğum kadarıyla :) evet bayadır yoksuunCanim senin adina sevindim ,bende sute tarcin koyuyorum bazende zencefil guzel tadi oluyor Bende sizleri ozledim bitanembasak bizde hangi burc acaba ben int bakarim ona
![]()
Cnm ben kahvaltımda ve akşam yemeğimde az yiyorum zaten. Tek sorunum arada yediğim abur cuburlar. Bugün abartmadım ama öyle :) benden bu hafta kilo gitmicek sanırım. Keşke 600 gram gitse de düz hesap 72 olsam :))Evet canım doğru insan zaman bulamıyor ama mutluyum çok şükür ya iyi hissediyorum pazara kadar da 2 kilo gitcek inşallah sen neler yedin :)
Ay kız deme öylee. Belki 45 gibi görünceksin nerden biliyosunBenim diyetisyen 45 yapmam seni dedi ama kızlar ben 45 istiyorum ya çevremde herkes incecik eşimde incecik bakımlı yanında kendimi sünepe gibi hissediyorum![]()
Canım eminim gider ümitsiz olma strese sokma vücudunu benim listem çok işe yarıyor tavsiye ederim ama kadın bana her öğün 1 dilim sadece kahvaltı 2 dilim yazdı yengeme her öğün 2 dilim yazdı mesela belki senin 2 dilim yemen gerekiyor yaşa boya kiloya metabolizmaya göre veriyormuş canım :)Cnm ben kahvaltımda ve akşam yemeğimde az yiyorum zaten. Tek sorunum arada yediğim abur cuburlar. Bugün abartmadım ama öyle :) benden bu hafta kilo gitmicek sanırım. Keşke 600 gram gitse de düz hesap 72 olsam :))