- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.741
İnşallaahAy kız deme öylee. Belki 45 gibi görünceksin nerden biliyosun
Baktim bitanem biz ona qiz burcu diyoruzOnu bilmiyorum tatlım yaa
Yaaa :) sizde özellikleri nasıl canım merak ettim :)Baktim bitanem biz ona qiz burcu diyoruz
Nazar deymesinİnşallaahmaşallah bize iyi gidiyoruz aslında süperiz
Hepimize nazar değmesin :)))Nazar deymesinfistiklar
İnşllah gider. Gitmezse de müstehaktır bana zaten. Senle hemen hemen aynıyız yaş olarak ama bilemedim. Bence kahvaltıda 2 dl diğerlerinde 1 dl gayet makul.Canım eminim gider ümitsiz olma strese sokma vücudunu benim listem çok işe yarıyor tavsiye ederim ama kadın bana her öğün 1 dilim sadece kahvaltı 2 dilim yazdı yengeme her öğün 2 dilim yazdı mesela belki senin 2 dilim yemen gerekiyor yaşa boya kiloya metabolizmaya göre veriyormuş canım :)
Canim ozellikleri sizle ayni aslinda ama bazi burclarin isimlerinde fark var.Mesela ikizler burcuna bizde oyle diyoruzYaaa :) sizde özellikleri nasıl canım merak ettim :)
Canım 2 öğün dene senin seçimin tabi herkes hayatına göre yapıyor bana da sürekli bişi yiyomuşum gibi geliyor ya iki gündür :))İnşllah gider. Gitmezse de müstehaktır bana zaten. Senle hemen hemen aynıyız yaş olarak ama bilemedim. Bence kahvaltıda 2 dl diğerlerinde 1 dl gayet makul.
Ben sık sık yemek yemeyi sevmem aslında, öğle yemeği de gereksiz bana göre. O yüzden sadece iki öğüne indirmek istiyorum bakalım. Karatay diyetiyle kilo verenler var çok güzel o yüzden böyle bişey düşündm. Ama sen devam et tabi bana bakmayın siz. Yediklerime onay ya da eleştiri yapsanız yeter :)
Heee anladım canımm öyle deseneCanim ozellikleri sizle ayni aslinda ama bazi burclarin isimlerinde fark var.Mesela ikizler burcuna bizde oyle diyoruz
Heh işte sürekli yemek rahatsız ediyo beni midem kaldırmıyo aslında. Bu abur cuburlar da tamamen can sıkıntısından. Onun da üstesinden gelicem inşallah :)) ah kızlar ahh hazirana kadar 7-8 kg vermem lazım benimmCanım 2 öğün dene senin seçimin tabi herkes hayatına göre yapıyor bana da sürekli bişi yiyomuşum gibi geliyor ya iki gündür :))
Benim abur cubur yiyişim kesildi ama canım biliyomusun onun için zaten ara öğün veriyorlarHeh işte sürekli yemek rahatsız ediyo beni midem kaldırmıyo aslında. Bu abur cuburlar da tamamen can sıkıntısından. Onun da üstesinden gelicem inşallah :)) ah kızlar ahh hazirana kadar 7-8 kg vermem lazım benimm
İyi geceler canımmKizlar beni affedin bu gecelik cok uykum var,yarin sizinle olucam.Hem sizinle aramizda 1 saat fark var suan bizde 1 geciyo galiba oyle soyluyosunuz siz.Iyi geceler sekerler sizleri cok seviyorum
Evet biliyorum cnm ama ben de bi tuhafım işte boşverrrrr :)) yemezsem dayanıyorum saatlerce ama evde olup boşta olunca resmen mutfağa gidip ne yesem diye bakıyorum. Ne açgözlüyümmmmBenim abur cubur yiyişim kesildi ama canım biliyomusun onun için zaten ara öğün veriyorlar
İyi geceler cnm yarın görüşürüzzzzzKizlar beni affedin bu gecelik cok uykum var,yarin sizinle olucam.Hem sizinle aramizda 1 saat fark var suan bizde 1 geciyo galiba oyle soyluyosunuz siz.Iyi geceler sekerler sizleri cok seviyorum
İyi geceler canımm
İyi geceler cnm yarın görüşürüzzzzz
Ye cnm ince bir dilim :))Ay eşim kalpli psta almış bana :)))))))tadına baktım nefis meyveli yarın yicem bananeee
Ama minnacık zaten tek kişilik :))Ye cnm ince bir dilim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?