- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #1.701
İyi akşamlar cnm nerelerdesin yahu :) naptın günün nasıldı neler yedin bakalmIyi aksamlar fistiklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar cnm nerelerdesin yahu :) naptın günün nasıldı neler yedin bakalmIyi aksamlar fistiklar
İyi akşamlar cnm nerelerdesin yahu :) naptın günün nasıldı neler yedin bakalm[/
Bitanem bu gun gelemedim kusura bakmayin.Gunum guzel gecdi aslinda kacamak filan olmadi sabah peynir salatalik zeytin yedim,oglen kendime az yagli menemen yaptim aralarda elma yesil cayla idare etdim aksamda salata yogurt yedim 2 l su icdim 35 dak kardio calisdim ve 300 ip atladim bu kadar
Sizlerin gunu nasil gecdi bebeyim?
Tatlim okudum yesil cayi seviyosun canin bisey istediyinde ic iste olmadi yogurt ye,sut ic ,meyve ye oyle seyler mesela ben acikdimmi tatli da yesem yogurt da yesem doyuyorum onun icin yogurdu seciyorum sende oyle yapsana bitanemBen yine kaçamak yapa yapa kapadım günü :) senin günün çok güzel geçmiş maşallah cnm
Şu gündüzleri cAn sıkıntısından yeme işini nasıl bırakıcM bilmiyorum
Kaçamaklarını bilmem ama normal öğünlerin bence gayet iyiydiBen yine kaçamak yapa yapa kapadım günü :) senin günün çok güzel geçmiş maşallah cnm
Şu gündüzleri cAn sıkıntısından yeme işini nasıl bırakıcM bilmiyorum
Öyle yapıcam artık cnm valla çok canım sıkkın bu duruma. Ben bekarken böyle değildim,evlendim huyum değişti sanki hep eşim yüzünden yeşil çayı sıcak seviyorum ama her defasında demlemek o kadar zor geliyo ki :) en iyisi bir demlik yapayım içeyim arka arkaya. O beni tıkar herhalde artık :))Tatlim okudum yesil cayi seviyosun canin bisey istediyinde ic iste olmadi yogurt ye,sut ic ,meyve ye oyle seyler mesela ben acikdimmi tatli da yesem yogurt da yesem doyuyorum onun icin yogurdu seciyorum sende oyle yapsana bitanem
Evet normal öğünlerde az yiyorum artık otomatikleşti vücut ama arada kaçan kektir çekirdektir oluyo işte. Gerçi bugün öyle abartmadım ama içim rahat değil yine deKaçamaklarını bilmem ama normal öğünlerin bence gayet iyiydi
Olur tatlim senin icin nasil iyi olucaksa oyle yap ,bebegim yesil cayi 3 kupadan fazla icme kalp icin zararliymis doktorlar soyluyor .Ben paketde olanlardan alib iciyorumÖyle yapıcam artık cnm valla çok canım sıkkın bu duruma. Ben bekarken böyle değildim,evlendim huyum değişti sanki hep eşim yüzünden yeşil çayı sıcak seviyorum ama her defasında demlemek o kadar zor geliyo ki :) en iyisi bir demlik yapayım içeyim arka arkaya. O beni tıkar herhalde artık :))
Ben bu aralar karatayın iki öğün yeme tavsiyesine uymak istiyorum ama bakalım nasıl olucak. Sabah ve akşam yemek istiyorum sadece. Okuyorum karataya uyanları çok güzel kilo verenler var. Hepsine değil de sadece 2 öğün yeme olayına uymak istiyorum
miktarı az olduğu sürüce olabilir bence bu kaçamaklar sayesinde uzun sürede sağlıklı şekilde vereceğiz kiloları yoksa iki günde sıkılır bırakırız. Bi de zararlı kaçamakları eve sokmamak lazım bence ben artık kuru meyve ve leblebi alıyorum yalnızca tabi arada kaçanlar oluyo :))Evet normal öğünlerde az yiyorum artık otomatikleşti vücut ama arada kaçan kektir çekirdektir oluyo işte. Gerçi bugün öyle abartmadım ama içim rahat değil yine de
Ay yok 3 kupa içemiyorum zaten aklıma da gelmiyo. Neskafe fincanları oluyor ya hani Türk kahvesi fincanından biraz daha büyük. Onlarla art arda 2 tane içsem açlığımı bastırır diye düşünüyorum :)) bu iki öğünü peygamber efendimizin hayatından da biliyorum. Allahım yapabilirim inşallahOlur tatlim senin icin nasil iyi olucaksa oyle yap ,bebegim yesil cayi 3 kupadan fazla icme kalp icin zararliymis doktorlar soyluyor .Ben paketde olanlardan alib iciyorum
Mi
miktarı az olduğu sürüce olabilir bence bu kaçamaklar sayesinde uzun sürede sağlıklı şekilde vereceğiz kiloları yoksa iki günde sıkılır bırakırız. Bi de zararlı kaçamakları eve sokmamak lazım bence ben artık kuru meyve ve leblebi alıyorum yalnızca tabi arada kaçanlar oluyo :))
Yaparsin tatlim biz kadinlar her seyi yapariz .Bak ben boyle bi cumle duymusdum.IRADELI VE SABRLI INSAN HIC BI ZAMAN MAGLUB OLMAZ.Ay yok 3 kupa içemiyorum zaten aklıma da gelmiyo. Neskafe fincanları oluyor ya hani Türk kahvesi fincanından biraz daha büyük. Onlarla art arda 2 tane içsem açlığımı bastırır diye düşünüyorum :)) bu iki öğünü peygamber efendimizin hayatından da biliyorum. Allahım yapabilirim inşallah
Haklısın canım iradeli olmak gerekiyor ama nefsime yeniliyorum malesef sen çok iyi gidiyosun valla keşke senin gibi olabilsemYaparsin tatlim biz kadinlar her seyi yapariz .Bak ben boyle bi cumle duymusdum.IRADELI VE SABRLI INSAN HIC BI ZAMAN MAGLUB OLMAZ.
Olursun canim benim benim de ara sira psikolojim bozuluyo yiyeceklere saldiriyorum ,ama yarin pes etmeyib devam ediyorum .Hem biliyomusun daha oncesinde bende ne kilolar verib aldim 5 kilo verdiysem bi ay sonra 7 kilo olarak geri aldim ,ama simdi sizlerinde desteyi ile hedefime ulasicam ve birde o 70 li kilolara gelmicem.Insallah hep birlikde bunu basaricaz ve sonra yine birlikde koruyacaz bitanemHaklısın canım iradeli olmak gerekiyor ama nefsime yeniliyorum malesef sen çok iyi gidiyosun valla keşke senin gibi olabilsem
İnşallah tatlım tek isteğim o zaten. Hazirana kadar 7-8 kilo vermem gerek eski kıyafetlerime girebilmek için ama bu gidişle zor görünüyo tabi. Ama yarından itibaren daha farklı olucak bu kez yapmam lazım geri dönmemem lazım.Olursun canim benim benim de ara sira psikolojim bozuluyo yiyeceklere saldiriyorum ,ama yarin pes etmeyib devam ediyorum .Hem biliyomusun daha oncesinde bende ne kilolar verib aldim 5 kilo verdiysem bi ay sonra 7 kilo olarak geri aldim ,ama simdi sizlerinde desteyi ile hedefime ulasicam ve birde o 70 li kilolara gelmicem.Insallah hep birlikde bunu basaricaz ve sonra yine birlikde koruyacaz bitanem
Verirsin bitanem biraz gayret et bi kac gun yeme sonra istemiceksin zatenİnşallah tatlım tek isteğim o zaten. Hazirana kadar 7-8 kilo vermem gerek eski kıyafetlerime girebilmek için ama bu gidişle zor görünüyo tabi. Ama yarından itibaren daha farklı olucak bu kez yapmam lazım geri dönmemem lazım.
Ben de arada kaçırsam da kaldığım yerden devam ediyorum. Haftaiçi evde tek oluyorum kızımla, benim için daha kolay oluyo aslında az yemek. Bu abur cubur işine bi çözüm bulmam lazım, kendimi hırslandırıp el sürmemem lazım birkaç gün. Sonra alışırım zaten,hiç olmadı az yiyip bırakabilicek duruma gelirim
İnşallah canım ya :))Verirsin bitanem biraz gayret et bi kac gun yeme sonra istemiceksin zaten
Hep birlikde bir brimizi motive ederek vericez bebeyim .Sende benim gibi sabrsizsin hemen sonuc almak istiyosun.Canim merak ettimde senin burcun ne?İnşallah canım ya :))
İkizler tatlım :)) seninHep birlikde bir brimizi motive ederek vericez bebeyim .Sende benim gibi sabrsizsin hemen sonuc almak istiyosun.Canim merak ettimde senin burcun ne?
Ne güzel ekmeği yazmamışımm var bi dilim .dddEkmek yok mu kızzz :)