- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #1.681
Pes mi ettiniz
((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım cnm ben :) akşam gelirler kızlar. Aslı giremiyo gerçiKızlaaar nerelerdesiniz ya sanki az kldık gibi nerde benim arkadaşlarım
Ahh keşke 5-6 kilo olsa en az 14-15 boyum 160 kilom 69 hamilelikte çok kilo aldım o yüzden sabırsızlanıyorumAslı 150 den fazla vermem çok dedim gittim bi diyetisyenle 250 ye anlaştımbende böyle bi insanım işte
Sabah ki bahsettiklerim değil bu kişi. Benim iş yerine 5 dk mesafede buldum yani yine ataşehirde tel de görüştük. Pazartesi görüşücez herhafta 1 kere görüşmeye çağırıyor nasıl sence böyle mi genelde ?
Canım oğlun küçük çok dikkatli ol sen.. Diyetisyen tel de konuşurken kızımın kaç aylık olduğunu sordu 13 aylık dedim oo daha küçükmüş dikkat etmemiz lazım dedi .. sen hep kaliteli şeler ye karbonhidrat yeme bol su ben ce yeterli olur 5-6 kiloysa fazlan.
Aslı 150 den fazla vermem çok dedim gittim bi diyetisyenle 250 ye anlaştımbende böyle bi insanım işte
Sabah ki bahsettiklerim değil bu kişi. Benim iş yerine 5 dk mesafede buldum yani yine ataşehirde tel de görüştük. Pazartesi görüşücez herhafta 1 kere görüşmeye çağırıyor nasıl sence böyle mi genelde ?
Canım oğlun küçük çok dikkatli ol sen.. Diyetisyen tel de konuşurken kızımın kaç aylık olduğunu sordu 13 aylık dedim oo daha küçükmüş dikkat etmemiz lazım dedi .. sen hep kaliteli şeler ye karbonhidrat yeme bol su ben ce yeterli olur 5-6 kiloysa fazlan.
Pes mi ettiniz((
Ekmek yok mu kızzz :)Ben kabak yemeği yoğurt yedim :)))
Ne yedin canım akşam yemeğindeBende burdayim yani otobusde ne trafik bu ya eve gidince menemen yapmayi planliom.sizler ne yiceniz dolma var ama 2 gun once yedm daha yemem ya yarn tarti gunu
Tamam bak güzel gidiyosun cAnımBen de bir büyük kase çorba içtim bir parça balık yedim biraz meyve ve şimdi de küçük iki parça lokum yedim çayla
Ne sen sor ne ben soyliyimNe yedin canım akşam yemeğinde
Pazar günü tartılırız cnm ya geçe hafta öyle yapmıştık öyle devam etsin. Ben de bu hafta 600 gramımdan kurtulsam da düz 72 olsam keşke ama pek sanmıyorum. Yarın dikkat edersem olur diye ümit ediyorum.Ne sen sor ne ben soyliyimcok trafik vardi 8.15 de eve geldim annemde abmxeydi corba 5 6 adet sarma yedim yogurtla yarn ins fazla cikmam
Saol tatlim.insalh oledir ☺ ben yarin diyetsyene gtcem ya canim ondan orda yagdan mi nerden verdgimi gorcm o yuzden 1 gun omce olcak sankim ☺Pazar günü tartılırız cnm ya geçe hafta öyle yapmıştık öyle devam etsin. Ben de bu hafta 600 gramımdan kurtulsam da düz 72 olsam keşke ama pek sanmıyorum. Yarın dikkat edersem olur diye ümit ediyorum.
Yemeğin çok değil cnm rahat ol![]()
Hıııı o zaman tamam bak :) çok fazla veremiyorum diyosun zaten ha yrn ha öbür gün çok farklı sonuçlar çıkmaz herhalde :))Saol tatlim.insalh oledir ☺ ben yarin diyetsyene gtcem ya canim ondan orda yagdan mi nerden verdgimi gorcm o yuzden 1 gun omce olcak sankim ☺
Hıııı o zaman tamam bak :) çok fazla veremiyorum diyosun zaten ha yrn ha öbür gün çok farklı sonuçlar çıkmaz herhalde :))
Amin canım yaaAynen ole de insan genede stres iste ☺☺ sende ins 72 olursun cnm
Tatlim kusura bakma ugrayamadim,ben kendi adima konusayim bu sefer asla pes etmicemPes mi ettiniz((