Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ahh keşke 5-6 kilo olsa en az 14-15 boyum 160 kilom 69 hamilelikte çok kilo aldım o yüzden sabırsızlanıyorum

Ooo canim citayi yükseltmisiz olsun gitsin kilolar yapcak bisey yok her ay kot paramizi diyetsyene veren bix ah ah benm ki 15 gunde bir haftada olmasi guzel canim peki basladn mi bakim listen nasil hemen anlat

Herkese afiyet olsun canlar. Az önce büyük bir kupa bol limonlu yeşil çay içtim mmmmm seviyorum yeşil çayı böyle limonlu limonlu :))

Ne sen sor ne ben soyliyim cok trafik vardi 8.15 de eve geldim annemde abmxeydi corba 5 6 adet sarma yedim yogurtla yarn ins fazla cikmam
Pazar günü tartılırız cnm ya geçe hafta öyle yapmıştık öyle devam etsin. Ben de bu hafta 600 gramımdan kurtulsam da düz 72 olsam keşke ama pek sanmıyorum. Yarın dikkat edersem olur diye ümit ediyorum.
Yemeğin çok değil cnm rahat ol

Saol tatlim.insalh oledir ☺ ben yarin diyetsyene gtcem ya canim ondan orda yagdan mi nerden verdgimi gorcm o yuzden 1 gun omce olcak sankim ☺

Saol tatlim.insalh oledir ☺ ben yarin diyetsyene gtcem ya canim ondan orda yagdan mi nerden verdgimi gorcm o yuzden 1 gun omce olcak sankim ☺
Hıııı o zaman tamam bak :) çok fazla veremiyorum diyosun zaten ha yrn ha öbür gün çok farklı sonuçlar çıkmaz herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…