Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

400 versem ben kahrımdan zayıflarım zaten o ne be öyle.. Ben de 150 den fazla veremem canım zaten olmad eskisine gidicem yapacak bişey yok.. Ama sitesinden yararlanabiliriz güzel şeyler paylaşıyor.

aynen bende 400 vermem cok abartı ya. benımde ole bı kac takıp ettgım ınstagramda var bakıom ole
dedıgıne de bakıcam bugun neler var

Ben de emziriyorum ama zayıflamak da istiyorum oğlum daha küçük olduğu için çok dikkat ediyorum sütüm kesilmesin diye ... Ancak şu ana kadar sütüm çok olmasa da kilo alımı gayet iyi .. Yürüyorum abur cubur tatlı yemiyorum sabahları iki dilim tam buğday yumurta ceviz protein almaya gayret ediyorum . Bazen yavaş bazen hızlı gidiyo bir şekilde kaçamak da oluyo tabi hafta iki falan ... Ne yapalım hem yavrumuzu hem kendimizi Mutlu edeceğiz diyetisyen le görüştükten sonra öğrendiklerini yazarsan çok sevinirim :) ben de gitmek istiyorum ama bu ara fırsat olmuyo

Canım süt olması içün en önemli şey dinlenmek inan ki tatlı süt yapmıyor ben tatlının sibine vuruyordum hiç sütüm fışkırmıyordu ilk 2 ay annem yanımdaydı ben hiç bir iş yapmıyordum full yatıp bebişe bakıyodum inan ki ayda 2 kilo alıyodu şimdi 400 gr 300 gr yediğimdede aynıydı dinlenemediğim için ev işinden ilk zamanki gibi değil sütüm sen sağlıklı beslenmeye bak bol bol su iç :)

Ay bebeğim iyi ki gitmişim sen vesile oldun gitmeme aslında teşekkür ederim

canım benım vesıle olduysam cok sevndım cunku tek basna cok zor ben hep yarm bıraktıgımdan bılırım o kdr pısmanmkı keske dıorum nısanda sozde yapsaydm da ıncecık olsaydım :)

Dinlenmek en zoru sanırım 4.5 yaşında bir oğlum daha var ama suyu gerçekten bol içiyorum ben de sütün yalnızca yemekle olacağını düşünmüyorum tavsiyelerin için teşekkür ederim

canım benım vesıle olduysam cok sevndım cunku tek basna cok zor ben hep yarm bıraktıgımdan bılırım o kdr pısmanmkı keske dıorum nısanda sozde yapsaydm da ıncecık olsaydım :)
Bende keşke bi kaç ay önce gitseydimde eşimin konuşmasına izin vermeseydim diyorum canım ama her şeyin zamanı varmış işte :) 2 günde çok hafif hissediyorum kendimi :)

Dinlenmek en zoru sanırım 4.5 yaşında bir oğlum daha var ama suyu gerçekten bol içiyorum ben de sütün yalnızca yemekle olacağını düşünmüyorum tavsiyelerin için teşekkür ederim
Evet canım çok zor dinlenmek rica ederim

Bende keşke bi kaç ay önce gitseydimde eşimin konuşmasına izin vermeseydim diyorum canım ama her şeyin zamanı varmış işte :) 2 günde çok hafif hissediyorum kendimi :)

öle dusunme canım sonucda bebegın kucukdu baya cok ıyı basladın suan

Afiyet olsun canım :)))
Teşekkür ederm cnm hepimize afiyet olsun. 1 kase de salçasız tarhana çorbası içtim içine az tereyağı attım :)

Ya bi arkadaşım var 6-7 ayda 24 kilo vermiş. Emziriyo bi de. 79muş şuan 55 kilo. Hedefi 50 olmakmış. Neler yaptığını sorunca günde üç öğün yemek yedim her öğün 2 dl ekmek yedim ama suya bandırmadan yedim hep dedi. Aralarda da elma kahve kayısı atıştırmış. Öyle sarkması fln da yok. Sadece normal doğumdan kalan biraz göbeği ve çok az da basenleri kalmış,onlar için de spor yapıyomuş. Bu kadar yani :)) her başaran kişinin hikayesin aynı aslında :)) az yemek az ekmek :))

afıyet olsun canım

zaten dıyetsyenler yemeklerın suyunu vermez yagı orda oldugu ıcın bende cogunlukla kuru kuru yerım

evet canım aynen öyle az yemek kayısı ve kahve benimde favorilerimden:)

afıyet olsun canım

zaten dıyetsyenler yemeklerın suyunu vermez yagı orda oldugu ıcın bende cogunlukla kuru kuru yerım
Ayy valla suyu da çok güzel oluyo ki :)) aslında işin özü ne zaman yersen ne yersen ye çok az yiceksin. Bu kadar kolay bi şeyi eziyet haline getiriyoruz inanamıyorum yahu ahh ahhh

aynen bende 400 vermem cok abartı ya. benımde ole bı kac takıp ettgım ınstagramda var bakıom ole
dedıgıne de bakıcam bugun neler var

Aslı 150 den fazla vermem çok dedim gittim bi diyetisyenle 250 ye anlaştım bende böyle bi insanım işte
Sabah ki bahsettiklerim değil bu kişi. Benim iş yerine 5 dk mesafede buldum yani yine ataşehirde tel de görüştük. Pazartesi görüşücez herhafta 1 kere görüşmeye çağırıyor nasıl sence böyle mi genelde ?

Canım oğlun küçük çok dikkatli ol sen.. Diyetisyen tel de konuşurken kızımın kaç aylık olduğunu sordu 13 aylık dedim oo daha küçükmüş dikkat etmemiz lazım dedi .. sen hep kaliteli şeler ye karbonhidrat yeme bol su ben ce yeterli olur 5-6 kiloysa fazlan.

Beni iki haftada bir çağırdı canım bir hafta çok erken dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…