Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın kızlar ay bugün bir yorgunum bir yorgunum anlatamam :) kızlar sanırım bütün amaçlarıma ulaşıcam dün pantalonumun bol geldiğini hissettim bacaklarım inceliyor yavaş yavaş :)) kahvaltımda 7 zeytin domates salatalık bi dilim peynir bi dilim ekmek 1 tane haşlanmış yumurta yedim ve bir litre su içtim ara öğün de 5 tane kayısı 4 kaşık yoğurt yedim :)

Canım benım cok sevındım kıyafetlerden anlaynca ınsan bı ayrı sevınıyor gercekden. pekı bıdahakı randevun ne zman dıyetsyende

Aynen tatlım bende gecen elbıse denedım ne mutlu oldum ole kendımı gorunce ınsan o zman anlıyor o yuzden dıyetsyen tartıya bakmayn dıolar ya
Evet bebğim bitane kadın kilosunu koruyormuş 55.1 miş kontrole geldiğinde 55.7 çıkmış ama yağdan gitmiş kadın diyor ki 45 olabilirsim bir buçuk 2 ayda ama 55 gibi görünürsün yüzün çöker 50 olupta 45 gibi gözükmek bizim amacımız diyor :)

,
aynen cnm ben cok gıttım tartıda 500 gram yada 1 kılo mesela yag onemlı cnku o zman tartda fazla gozukmesı kastan aldıgın ıcın dedı. ınsallah olcaz sabretcez cnm zmanla olcak bu ıs

Yaaa mesela 1 ayda kaç kilo gitti canım senden

canım benı örnek alma pek ben agır verıyorum ben ılk 1 ay 2 kılo verdım snra ınsulunum yuksek dedı meyvede muz kuru kayısı falan hepsını kesdı sonrakı ay 3 kılodan fazla verdm ben bıraz agır verıyorum mesela teyzem dıyetsyene gıdıor 1 ayda 6 kıloya yakn verdı herkezn bunyesı de farklı

Anladım canım çok iyimiş ya bacaklarında falan incelme var mı :)

Anladım canım çok iyimiş ya bacaklarında falan incelme var mı :)

var goren herkez de ole dıyor zaten tartıya cıkdıgımdan bacak karın kol dırek yaglar cıkıyor mesela 600 gram karın dıyor 100 er gram bacaklart kollar dıyor yagdan verdıysem

ama bence hala ust bacak ve karn var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…