- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.601
Canım şişeyi koy bi litreliklerden iç durmadan susamasanda :)He tmm o zaman tatlımmm :) ben dengesiz içiyorum bazen az bazen çok. Bugün böyle oldu. Akşama kdar 2-2,5 lt olur herhalde
Canım şuanda spor yok yağlar çok olduğu için spor yaparsam onlar kasa dönüşürmüş ve kilo veremezmişim :)
Günaydın kızlar ay bugün bir yorgunum bir yorgunum anlatamam :) kızlar sanırım bütün amaçlarıma ulaşıcam dün pantalonumun bol geldiğini hissettim bacaklarım inceliyor yavaş yavaş :)) kahvaltımda 7 zeytin domates salatalık bi dilim peynir bi dilim ekmek 1 tane haşlanmış yumurta yedim ve bir litre su içtim ara öğün de 5 tane kayısı 4 kaşık yoğurt yedim :)
11 mayısta canım çok heyecanlıyım ödev gibi kağıtlara yazıyorum yediklerimi falan :))))Canım benım cok sevındım kıyafetlerden anlaynca ınsan bı ayrı sevınıyor gercekden. pekı bıdahakı randevun ne zman dıyetsyende
Evet kuzum ya çok seviniyor insan kilo verdiğimde bu kadar mutlu olmamıştım :)Canım benım cok sevındım kıyafetlerden anlaynca ınsan bı ayrı sevınıyor gercekden. pekı bıdahakı randevun ne zman dıyetsyende
11 mayısta canım çok heyecanlıyım ödev gibi kağıtlara yazıyorum yediklerimi falan :))))
Evet kuzum ya çok seviniyor insan kilo verdiğimde bu kadar mutlu olmamıştım :)
Canım öyle deme insan ne kadar ne yediğini görüyor :)))AY TATLLIM BENDE YAZIYORUM YA SNIR OLUYOM YAZMAYA AMA :)
Evet bebğim bitane kadın kilosunu koruyormuş 55.1 miş kontrole geldiğinde 55.7 çıkmış ama yağdan gitmiş kadın diyor ki 45 olabilirsim bir buçuk 2 ayda ama 55 gibi görünürsün yüzün çöker 50 olupta 45 gibi gözükmek bizim amacımız diyor :)Aynen tatlım bende gecen elbıse denedım ne mutlu oldum ole kendımı gorunce ınsan o zman anlıyor o yuzden dıyetsyen tartıya bakmayn dıolar ya
,Evet bebğim bitane kadın kilosunu koruyormuş 55.1 miş kontrole geldiğinde 55.7 çıkmış ama yağdan gitmiş kadın diyor ki 45 olabilirsim bir buçuk 2 ayda ama 55 gibi görünürsün yüzün çöker 50 olupta 45 gibi gözükmek bizim amacımız diyor :)
inceliyomusun peki canım ? Yağdan gidince,
aynen cnm ben cok gıttım tartıda 500 gram yada 1 kılo mesela yag onemlı cnku o zman tartda fazla gozukmesı kastan aldıgın ıcın dedı. ınsallah olcaz sabretcez cnm zmanla olcak bu ıs
inceliyomusun peki canım ? Yağdan gidince
Yaaa mesela 1 ayda kaç kilo gitti canım sendentabıkı cnm sen kılona bakma kılodan ver 2 mesela ama bunun yag olması onemlı su yada kas dııl bana herkez dıor mesela bz kendmzde anlamıoz tabı
Yaaa mesela 1 ayda kaç kilo gitti canım senden
Anladım canım çok iyimiş ya bacaklarında falan incelme var mı :)canım benı örnek alma pek ben agır verıyorum ben ılk 1 ay 2 kılo verdım snra ınsulunum yuksek dedı meyvede muz kuru kayısı falan hepsını kesdı sonrakı ay 3 kılodan fazla verdm ben bıraz agır verıyorum mesela teyzem dıyetsyene gıdıor 1 ayda 6 kıloya yakn verdı herkezn bunyesı de farklı
Anladım canım çok iyimiş ya bacaklarında falan incelme var mı :)
Iyi gunler fistiklar nasilsiniz?
Iyiyim bitanem devam ediyorum diete ,ama cok da kilo veremiyorum bu aralar sporda yapamiyorum 2 3 gundur oyle isteiyiyiz tatlım sen nasılsın nerelerdesn dıyet nasıl anlat hele :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?