• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım bakalım ben kaç kilo vercem :) 1 haftada fazla giderse hemen öneririm :) ama liste saatlerini bizim kalkış yatış saatlerimize göre ayarladı
Benim kahvaltım da seninle aynı hemen hemen :) kendime göre ayarlarım tabi sen güzel kilo verirsen

Kızlar merhabaa anca girebildim bebekle diyetisyene gittim kilo 61.2 çıktı kızlar ya boy 162 miş 160 değilmiş yağ %23 çıktı bir sürü şey öğrendim kadın diyor ki 10 kilo verirsin tartıda ama yağlardan değil sukardan gider göbek baçak erimemesi bu yüzden işte diyor hedefimiz yağdan 5kilo vermek kızlar kadın diyor ki giysilerinizden anlıcaksınız kilo verdiğinizi tartıdan değil duyduğunuza değil gördüğünüze bakcaksınız diyor :) ve listem baya kabarık kızlar sabah 2 dilim tam buğday öğlen bi dilim akşam 2 dilim ekmek :) size gece detaylı anlatıcam şuan misafirlikteyim kızlar sizi seviyorum
Ohh miss ... Sen zaten zayıfmışsın Canım ya 10 kilo çok değil mi zaten benim boyumda o civarlarda hedefim 55 ... İyisin bence

Akşam yemeğimi yedim kızlar az önce bitti.
2 köfte az yağlı tavada kızartılmış, patates kızartması 2-3 kaşık kadar,biraz yoğurt,yarım dilim ekmek ve yarım bardak şekersiz limonata. Öğlen 1 de fln yemiştm çok kaçırmıştm, kaç saattir bişey yememiştim o yüzden :))

Ben de 7.30 gibi yarım kase yoğurt çorbası 5-6 kaşık barbunya yedim öğlen tavuk ızgara yemiştim acıkmadım pek şimdide az ballı bi bardak süt içtim .. Ama bugün yarım saat ancak yürüdüm :(

Ben de 7.30 gibi yarım kase yoğurt çorbası 5-6 kaşık barbunya yedim öğlen tavuk ızgara yemiştim acıkmadım pek şimdide az ballı bi bardak süt içtim .. Ama bugün yarım saat ancak yürüdüm :KK43:
Ben malesef spor yapamıyorum,napalım benim de böyle gidicek artık olduğu kadar :(

Akşam yemeğimi yedim kızlar az önce bitti.
2 köfte az yağlı tavada kızartılmış, patates kızartması 2-3 kaşık kadar,biraz yoğurt,yarım dilim ekmek ve yarım bardak şekersiz limonata. Öğlen 1 de fln yemiştm çok kaçırmıştm, kaç saattir bişey yememiştim o yüzden :))
Afiyet olsun tatlim:KK36:

Back