- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
canım gelme böyle oyunlara hayır demeyi öğrenmemiz gerekiyor sabah ki kahvaltıyı hayal et öyle bişey olduğu zaman tabiki telafi edersin o ayrı ama hayır demeliyiz :)
Evet canim aksam yemeyini gec yiyince kilo gitmiyo yag yapiyo bende aksam 7 den sonra bisey yemiyorumYarım yarım dengelemeye çalıştım ama geç yememiş olsaydım bi sorun olmazdı. Yarın telafi edicem tabiki akşama kadar sıvı tüketicem akşam yemeğini de az yicem
Tabiki bitanem hem guzel kilo vericez hem sikilasib fit olucaz ay insallah yazerken heyacanlaniyorum bide kilo verirsem kendime ne guzel kiyafetler alicamEt bana eşlik bakalım sıkılaşcak mıyız inşallah umudum var bebeğim
Aynen öyle hayatım öpüyorum enerjin için çokkk teşekkür ederimmTabiki bitanem hem guzel kilo vericez hem sikilasib fit olucaz ay insallah yazerken heyacanlaniyorum bide kilo verirsem kendime ne guzel kiyafetler alicam
İyi geceler canım benim öpüyorum yarın görüşürüzİyi geceler şekerler. Yarın görüşmek üzere öpüyorum sizleri
Hoş geldiin canımm iyi yaptınmerhabaMerveeTunaa barı bende buratya gelım sen gel gıt yapma dıdım :)
Kızlar hepinize tünaydııın napıyosunuz kahvaltımda bir bardak kayısılı form çayı 2 küçük domates 2 küçük salatalık bir parça peynir küçük bi dilim kepekli ekmek 4 tane yeşil zeytin yedim kızlar sizler neler yediniz bakalım ve bir buçuk litre su içtim :))
Limonlu suyu bi türlü içemiyorum valla süpersin canım bende şimdi tavuk haşladım baharatlı tavuk salata ve ayran var öğlenki menümde bir dilimde ekmek :)gunaydınn.. masallah sana 1,5 lıtre sabah sabah ıyımıs :) ben 1,5 dılım ekmek peynır 3 cevız cay :) sabah ac kartnına lımonlu su ıcdım. smdı oglen yemegını solucem ızgaram var oglen
Bende tartılmak istiyorum canım ama tartılmayalımmm sürpriz olsun daha çok motive olucaz hiç merak etme :)))Tartılmak istiyorum yaaa benama sanki çok fark olcak diyip vazgeçiyorum.cumartesiye kadar nasıl beklicemmm Allahımmm
Tartı pilini çıkart eşine ver saklasın
Kilo vercezz dedinizz bende geldiiimimmboyum : 1,64 Kilom : 72 civarında kalın kemikliyim bir de 10 Kilo vermek istiyorum ve enn önemlisi emziriyorum 1 yaşında kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?