• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Doğru söylüyorsun canım tamam haftada bir tartılalım o zaman :))) beni tekrar isteklendirdin canım sağ ol :KK200:

Sevindim cnm moralinin düzelmesine :) ben de bu sabah azıcık fazla kaçırdm ama moralimi bozmuyorm akşam dengelerm nasılsa :KK48: haftaya cumartesiye kadar tartılmak yok o zaman.
Bu arada kaç aydır içine giremediğim bi pantolonum vardı dün onı deniyeym dedim ve bu kez girdim içine azıcık sıkto beli göbekten dolayı ama yine de çok mutlu oldummm. :KK53::KK53:

Sevindim cnm moralinin düzelmesine :) ben de bu sabah azıcık fazla kaçırdm ama moralimi bozmuyorm akşam dengelerm nasılsa :KK48: haftaya cumartesiye kadar tartılmak yok o zaman.
Bu arada kaç aydır içine giremediğim bi pantolonum vardı dün onı deniyeym dedim ve bu kez girdim içine azıcık sıkto beli göbekten dolayı ama yine de çok mutlu oldummm. :KK53::KK53:
Akşama hafif geçirelim doğru diyosun hayatım tamam haftaya cumartesi tartılıp soyleyelim birbirimize çok heyecanlandımmmm

Supersin ya bende pantolanlarıma sığabilmek istiyorum o kadar çok var ki hiç yeni alasım gelmiyo :63::KK49::KK15:

Ah şekerim yaa kendime öyle güzel kıyafetler almak istiyorum ki. Bu yıllardır var içimde ama olmadı,bu kez olur inşallah. İlk hedefim 70,sonra 65 ve 60 :) ay Allahımm sen yardım et

Ah şekerim yaa kendime öyle güzel kıyafetler almak istiyorum ki. Bu yıllardır var içimde ama olmadı,bu kez olur inşallah. İlk hedefim 70,sonra 65 ve 60 :) ay Allahımm sen yardım et
Canım bende bi zayıflayıp alışverişe çıkmak istiyorum ya inşallah bir ayda 10 kilo gider :KK19:

Kızlar ben geldim :) bugün dışarı çıktık kayinvalideme uğradık biraz. Milföyden börek yapmış saat 6 gibi ondan yedim bi tane yanında 2 bardak çayla. Bugün hamur işleri biraz fazla oldu gibi ama napalm iyi ki az yiyip bıraktım :-)

Kızlar ben geldim :) bugün dışarı çıktık kayinvalideme uğradık biraz. Milföyden börek yapmış saat 6 gibi ondan yedim bi tane yanında 2 bardak çayla. Bugün hamur işleri biraz fazla oldu gibi ama napalm iyi ki az yiyip bıraktım :-)
Banada kayınvalidem çok yedirmeye çalışıyor ama anne hayır yemiycem diyorum kızıyor yapıcak bişey yok yemiyceeem :) sende bi lokmasını ye kalanını eşine yedir canım ben öyle yapıyorum :)

Bitanem ben bu gun protein agirlikli beslendim .Kilom hic inmiyo,onun icin oyle yapdim.Belki bi faydasi olur diye:KK60:
İyi yaptın canım İnşallah bende yarın eliptik bisiklete başlıyorum günde yarım saat evde var ama yapan yok inşallah güzel faydası olur :)

Kızlar yarım saat önce bişeyler yedim yaa sabahtan beri düzgün seyler yemeyince acıktık eşimle. 1 kase çorba içtim,yarım dilim ekmek 2 kaşık makarna ve biraz da salata yedimmm. Gün içinde çok kalori almadım bişey olmaz diye umut ediyorum. Artık yarın dengelerm detoks gibi bşy yapıp can sıkmıyorum :oops:

İyi yaptın canım İnşallah bende yarın eliptik bisiklete başlıyorum günde yarım saat evde var ama yapan yok inşallah güzel faydası olur :)

Napalım olsun o kadar da yemicektm koymadm kendime ama sonra bi baktm tabağ koymuş getirdi. Ee canım çekti öyle olunca da

Tatlim bence yarin telafi et aksam aksam hem ekmek hemde makarna bana gore fazla olmus:KK66:

Yarım yarım dengelemeye çalıştım ama geç yememiş olsaydım bi sorun olmazdı. Yarın telafi edicem tabiki akşama kadar sıvı tüketicem akşam yemeğini de az yicem :D

Yarım yarım dengelemeye çalıştım ama geç yememiş olsaydım bi sorun olmazdı. Yarın telafi edicem tabiki akşama kadar sıvı tüketicem akşam yemeğini de az yicem :KK70:
canım gelme böyle oyunlara hayır demeyi öğrenmemiz gerekiyor sabah ki kahvaltıyı hayal et öyle bişey olduğu zaman tabiki telafi edersin o ayrı ama hayır demeliyiz :)

Back