- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.561
Benim kahvaltım da seninle aynı hemen hemen :) kendime göre ayarlarım tabi sen güzel kilo verirsenCanım bakalım ben kaç kilo vercem :) 1 haftada fazla giderse hemen öneririm :) ama liste saatlerini bizim kalkış yatış saatlerimize göre ayarladı
Evet canım suyu ihmal etme :)Benim kahvaltım da seninle aynı hemen hemen :) kendime göre ayarlarım tabi sen güzel kilo verirsen
Gidicek gidicek merak etme :) biz çok hızlı vermek istiyoruz ama gitmiyo tabiki :))Kızlar benim yağ kilom 18.70 yağ orrnım %30muş oha ya yuh kızlar nasıl gitcek bu yağlar
Ahh ahh bu su içme konusu dert zaten. 3 lt içemem hayatta :)) 2yi zor buluyorum benEvet canım suyu ihmal etme :)
Ohh miss ... Sen zaten zayıfmışsın Canım ya 10 kilo çok değil mi zaten benim boyumda o civarlarda hedefim 55 ... İyisin benceKızlar merhabaa anca girebildim bebekle diyetisyene gittim kilo 61.2 çıktı kızlar ya boy 162 miş 160 değilmiş yağ %23 çıktı bir sürü şey öğrendim kadın diyor ki 10 kilo verirsin tartıda ama yağlardan değil sukardan gider göbek baçak erimemesi bu yüzden işte diyor hedefimiz yağdan 5kilo vermek kızlar kadın diyor ki giysilerinizden anlıcaksınız kilo verdiğinizi tartıdan değil duyduğunuza değil gördüğünüze bakcaksınız diyor :) ve listem baya kabarık kızlar sabah 2 dilim tam buğday öğlen bi dilim akşam 2 dilim ekmek :) size gece detaylı anlatıcam şuan misafirlikteyim kızlar sizi seviyorum
Yok canım ya ben 46 ile 50 arası gidip geliyordum çocuk olmadan önce :)))Ohh miss ... Sen zaten zayıfmışsın Canım ya 10 kilo çok değil mi zaten benim boyumda o civarlarda hedefim 55 ... İyisin bence
Canım içmen lazım ama çok önemlimiş :)Ahh ahh bu su içme konusu dert zaten. 3 lt içemem hayatta :)) 2yi zor buluyorum ben
Tamam onu da halletmeye çalışıcAm :) şişe doldurup gözümün önüne koyunca içiyorum :)) su da vucudu hızlandırıyo tabi önemli o yüzdenCanım içmen lazım ama çok önemlimiş :)
Tamam onu da halletmeye çalışıcAm :) şişe doldurup gözümün önüne koyunca içiyorum :)) su da vucudu hızlandırıyo tabi önemli o yüzden[/QUOTE evet bende şişeylr içiyorum canım
Vaay ben ben genelde 53-55 ki hamile kaldığımda 63 tüm zaten o yüzden hedefi küçülttüm ki ona bile 15 kilo var:)Yok canım ya ben 46 ile 50 arası gidip geliyordum çocuk olmadan önce :)))
Ben malesef spor yapamıyorum,napalım benim de böyle gidicek artık olduğu kadarBen de 7.30 gibi yarım kase yoğurt çorbası 5-6 kaşık barbunya yedim öğlen tavuk ızgara yemiştim acıkmadım pek şimdide az ballı bi bardak süt içtim .. Ama bugün yarım saat ancak yürüdüm
Afiyet olsun tatlimAkşam yemeğimi yedim kızlar az önce bitti.
2 köfte az yağlı tavada kızartılmış, patates kızartması 2-3 kaşık kadar,biraz yoğurt,yarım dilim ekmek ve yarım bardak şekersiz limonata. Öğlen 1 de fln yemiştm çok kaçırmıştm, kaç saattir bişey yememiştim o yüzden :))
Ben de anneme bırakıp bir saat yürüyordum bugün işlerim çıktı .. Evde egzersiz yapsan o da çok etkiliBen malesef spor yapamıyorum,napalım benim de böyle gidicek artık olduğu kadar
Vaktim ve halim olmuyo açıkçası.kızım daha küçük olduğu için huysuzlanıyo bazen.yemek yapmaya bile zor vakit buluyorumBen de anneme bırakıp bir saat yürüyordum bugün işlerim çıktı .. Evde egzersiz yapsan o da çok etkili
Birkaç hafta sonra başlıcakmış cnm merve spora. Fazla yağların kasa dönüşmemesi için böyle yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?