• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yok tatlım herkeze yasaklıyor banada yasakladı seker var onlarda da ıyı dııl ama ben artada sakatalara mısır alıom :)

lımonlu su mıgdeyı mı delermıs ya ama bazı dıyetsyenler dırek verıyor o degısık geldı bana
Aynen yaa anlamadım ben de :/

A
tatlım benım cok sevındım bende oleyım ıste yagdan verıyorum kıklodan gormuyorum mesela uzuluyorum dıyetsyenm dedıgıde onemlı olan yag su veya kasdan vermek dııl der hep aynı benım lıstem gıbı cok ıyı olcak canım lıstenn resmnı at bakm bende bende de 23,50 kılo yag vardı aynısn benle suan 18 e dusdu darısı sana tatlım.
Min canım dur atıyorum en mantıklısı bncede .d

Aynen tatlim at bakalim. Kim sana insulun direnci var dediki sen bakmadn mi sonuclarina ordan da anlardin agir calisiosa 8 kilo vercek demesi baya iddali inaallah cnm hic moral bozma
Canım 8 kilo değil 4 kilo dedi ama yağdan gitceği için 8 kilo vermiş gibi gözükceksin dedi yani hedef 4 kilo ama yağdan gitmesi

Listeyi buraya bekliyoruz MerveeTunaa MerveeTunaa :) resmini çekseydin
Canım sabah iki dilim tam buğday ekmek 9 da kahvaltı bi dilim peynir haftanın üç günü en az yumurta haşlanmış eğer yumurta yemiyosak iki dilim peynir her günde yiyebilirmişim yumurta arada meyve ama tek başına tüketmiyormuşuz bademle yoğurtla sütle falan tüketmiyormuşuz ya çok detaylı aslında ama eltimle gittik mesela o benden daha çok yicek çünkü kadın yaşa göre dedi 10 yaşında birinin senden az yemesi gerekiyorsa eltinle senin aranda 10 yaş olduğundan sen de ondan daha az yiceksin dedi bana 6 kaşık yemek ona 8 mesela

Öğlen baklagil yada et üç porsiyon yada salata yada tost ama seççen birini yanında salata yoğurt ama miktarları 4 kaşık yoğurt bana yengeme 6 mesela kişiye göre veriyor tavsiye ediyorum gitmenizi

Öğlenle akşam yer değişebilirmiş bi kase çorba içiyosak ekmek 1 dilim yicekmişiz akşam sebze yicekmişiz sebze yemediysek tabi öğlen sebzede yiyebilirmiş aralarda diyet bisküvi önerdi ama yarım paket ve 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş o zamab bi dilim ekmek azaltcakmışız

Canım bide kahvaltıda domates salatalık var zeytin var 4 tane yada 1 tatlı kaşığı zeytinyağı yada 3 adet ceviz bak hep atlamışım :) günde üç fincan şekersiz türk kahvesi 2 fincan yeşil çay 3 litre su

Canım bide kahvaltıda domates salatalık var zeytin var 4 tane yada 1 tatlı kaşığı zeytinyağı yada 3 adet ceviz bak hep atlamışım :) günde üç fincan şekersiz türk kahvesi 2 fincan yeşil çay 3 litre su
Oo Türk kahvesi varsa iyidir :) metabolizma hızlandırıyormuş sanırım. Ben bazen sade neskafe de içiyorum seviyorum çünkü.

9 9 buçuk gibi kahavltı 1 2 gibi ara öğün dedi meyvelerin porsiyonları yazan liste verdi mesela 10 tane erik bir porsiyon bir elma bir porsiyon 13 çilek bir porsiyon aralarsa bir porsiyon meyve ve yoğurt yada badem yada süt gibi şeylerle yicekmişiz tek başına meyve yenmezmiş ve ana ve ara öğünlerin hepsinde yoğurt var

Aslında hep karşımıza çıkan listeler gibi. Ekmeği kesmemek gerekiyormuş demek ki. Hadi bakalım artık tam gaz devam edersin tatlımm
Evet canım ya benziyor ama miktar farkı var işte yaşa kiloya ve boya göre yengemin %12 obez oranı benim %50 sanırım obezim kızlar .ddd 40 kilo ideal kilo çıktı ama doktor diyor tabi seni 40 yapmam çok zayıf olursun diyor 50 yapcam seni diyor ben 45 istedim yapamam diyo zaten 42 yapsız kilom kemik ve kasmış

9 9 buçuk gibi kahavltı 1 2 gibi ara öğün dedi meyvelerin porsiyonları yazan liste verdi mesela 10 tane erik bir porsiyon bir elma bir porsiyon 13 çilek bir porsiyon aralarsa bir porsiyon meyve ve yoğurt yada badem yada süt gibi şeylerle yicekmişiz tek başına meyve yenmezmiş ve ana ve ara öğünlerin hepsinde yoğurt var
Sen bana tüm saatlerini yaZsana tatlım bi.

Evet canım ya benziyor ama miktar farkı var işte yaşa kiloya ve boya göre yengemin %12 obez oranı benim %50 sanırım obezim kızlar .ddd 40 kilo ideal kilo çıktı ama doktor diyor tabi seni 40 yapmam çok zayıf olursun diyor 50 yapcam seni diyor ben 45 istedim yapamam diyo zaten 42 yapsız kilom kemik ve kasmış

Hadi bakalım sen artık elindeki listeyle devam edersin tatlım. Biz de senden ufak tüyolarla devam ederiz :))

Hadi bakalım sen artık elindeki listeyle devam edersin tatlım. Biz de senden ufak tüyolarla devam ederiz :))
Canım bakalım ben kaç kilo vercem :) 1 haftada fazla giderse hemen öneririm :) ama liste saatlerini bizim kalkış yatış saatlerimize göre ayarladı

Back