• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Valla düşündükçe böyle oluyo sanırım ben de aslıyla onu konuştum işte. Arada bişeyler atıştırırsak sorun kalmıcak bence. Ceviz fındık kuru meyve vs süt yoğurt gibi
KIZLAR AKTIVYA MEYVELI COK GZL HURMA KAYISI AKLNZA TATLI GELDI MI BUNLARDAN ALIN BEN MESELA MEYVELI AKTIVYA HASTASYM TABI TATLI ARADA ISTIOR HAFTADA BIR YAPALIM

Yapıcaz kızlar yapıcaz moral bozmak yok. Sabah kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğine kadar çok acıkmıyorum o zaman ara öğüne gerek yok. Öğleden sonra akşama kadar ara öğün yapabilirim mesela 2 kez azar azar :) aslıcım senin öyleymiş ben de yapıcam şekerimmm yaa bozmıcam moralimi :)) asl1can asl1can

Yapıcaz kızlar yapıcaz moral bozmak yok. Sabah kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğine kadar çok acıkmıyorum o zaman ara öğüne gerek yok. Öğleden sonra akşama kadar ara öğün yapabilirim mesela 2 kez azar azar :) aslıcım senin öyleymiş ben de yapıcam şekerimmm yaa bozmıcam moralimi :)) asl1can asl1can

tatlım bz sana dıyoruz yok sen gunde acıkınca yıyelım yok nıe ara yapcaz dıosun yanı arada 1 meyve snra 2 cevız bunlar bısey yapmaz merk etme sen yemeynce daha cok saldırırız bz de o potansıyel var :D

Kızlar merhabaa anca girebildim bebekle diyetisyene gittim kilo 61.2 çıktı kızlar ya boy 162 miş 160 değilmiş yağ %23 çıktı bir sürü şey öğrendim kadın diyor ki 10 kilo verirsin tartıda ama yağlardan değil sukardan gider göbek baçak erimemesi bu yüzden işte diyor hedefimiz yağdan 5kilo vermek kızlar kadın diyor ki giysilerinizden anlıcaksınız kilo verdiğinizi tartıdan değil duyduğunuza değil gördüğünüze bakcaksınız diyor :) ve listem baya kabarık kızlar sabah 2 dilim tam buğday öğlen bi dilim akşam 2 dilim ekmek :) size gece detaylı anlatıcam şuan misafirlikteyim kızlar sizi seviyorum

tatlım bz sana dıyoruz yok sen gunde acıkınca yıyelım yok nıe ara yapcaz dıosun yanı arada 1 meyve snra 2 cevız bunlar bısey yapmaz merk etme sen yemeynce daha cok saldırırız bz de o potansıyel var :KK70:
Kesinlikle öyleymiş kuzucum tamam ben de artık sizin gibi yapıcam :KK200:

Kızlar merhabaa anca girebildim bebekle diyetisyene gittim kilo 61.2 çıktı kızlar ya boy 162 miş 160 değilmiş yağ %23 çıktı bir sürü şey öğrendim kadın diyor ki 10 kilo verirsin tartıda ama yağlardan değil sukardan gider göbek baçak erimemesi bu yüzden işte diyor hedefimiz yağdan 5kilo vermek kızlar kadın diyor ki giysilerinizden anlıcaksınız kilo verdiğinizi tartıdan değil duyduğunuza değil gördüğünüze bakcaksınız diyor :) ve listem baya kabarık kızlar sabah 2 dilim tam buğday öğlen bi dilim akşam 2 dilim ekmek :) size gece detaylı anlatıcam şuan misafirlikteyim kızlar sizi seviyorum
Ayy Bebeğim çok merak ettim başka neler dedi listende neler var ayda kaç kg vericeksinnn acabaa.

Ayy Bebeğim çok merak ettim başka neler dedi listende neler var ayda kaç kg vericeksinnn acabaa.
Canım ayda 4 kilo dedi ama 8 kilo vermiş gibi göz0kceksin dedi yağları yakcaz amacımız o dedi sakın spor yapma dedi yağlar kasa dönüşür ve kilolar gitmez bikaç hafta sonra başlıcaz dedi spora

Canım ayda 4 kilo dedi ama 8 kilo vermiş gibi göz0kceksin dedi yağları yakcaz amacımız o dedi sakın spor yapma dedi yağlar kasa dönüşür ve kilolar gitmez bikaç hafta sonra başlıcaz dedi spora
Heehhh bak bu doğru ben de ona inanıyordum. Ara öğün verdi mi sana

tatlım benım cok sevındım bende oleyım ıste yagdan verıyorum kıklodan gormuyorum mesela uzuluyorum dıyetsyenm dedıgıde onemlı olan yag su veya kasdan vermek dııl der hep aynı benım lıstem gıbı cok ıyı olcak canım lıstenn resmnı at bakm bende bende de 23,50 kılo yag vardı aynısn benle suan 18 e dusdu darısı sana tatlım.

ben dedıydım cnm dıyetsyen sana verır hepsını hıc acele etme

Patatesi ve mısırı insülin direnci olduğu için mi yasakladı sana kuzum

yok tatlım herkeze yasaklıyor banada yasakladı seker var onlarda da ıyı dııl ama ben artada sakatalara mısır alıom :)

lımonlu su mıgdeyı mı delermıs ya ama bazı dıyetsyenler dırek verıyor o degısık geldı bana

Back