- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.521
KIZLAR AKTIVYA MEYVELI COK GZL HURMA KAYISI AKLNZA TATLI GELDI MI BUNLARDAN ALIN BEN MESELA MEYVELI AKTIVYA HASTASYM TABI TATLI ARADA ISTIOR HAFTADA BIR YAPALIMValla düşündükçe böyle oluyo sanırım ben de aslıyla onu konuştum işte. Arada bişeyler atıştırırsak sorun kalmıcak bence. Ceviz fındık kuru meyve vs süt yoğurt gibi
Diyetisyene mi gitsem bende acaba işe yarıyor mu ki merve gidecekti sanki haber aldınız mı
Hurmayı severim ama ben kavanozla çikolata yiyorum keser mi ki beni
Hadi ya ne güzelbende tek yapamayanlardanm dıyetsyene gıttım ıste 7 kıloya yakn verdım tavsıye ederm
Valla ben iş çıkışı havuzdayım haYok yaa çalışanlar var ev işi yapanlar var :) belki spor yapan da vardır ama ben yapmıyorum oturuyorm vallaaaa :))
eve almıcan cnm ole seyler banada ver bende yerm dun evde kek vardı uycundan bakdm hep aklmdaydı snnda babam yedı
Yapıcaz kızlar yapıcaz moral bozmak yok. Sabah kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğine kadar çok acıkmıyorum o zaman ara öğüne gerek yok. Öğleden sonra akşama kadar ara öğün yapabilirim mesela 2 kez azar azar :) aslıcım senin öyleymiş ben de yapıcam şekerimmm yaa bozmıcam moralimi :))asl1can
Kesinlikle öyleymiş kuzucum tamam ben de artık sizin gibi yapıcamtatlım bz sana dıyoruz yok sen gunde acıkınca yıyelım yok nıe ara yapcaz dıosun yanı arada 1 meyve snra 2 cevız bunlar bısey yapmaz merk etme sen yemeynce daha cok saldırırız bz de o potansıyel var
Ayy Bebeğim çok merak ettim başka neler dedi listende neler var ayda kaç kg vericeksinnn acabaa.Kızlar merhabaa anca girebildim bebekle diyetisyene gittim kilo 61.2 çıktı kızlar ya boy 162 miş 160 değilmiş yağ %23 çıktı bir sürü şey öğrendim kadın diyor ki 10 kilo verirsin tartıda ama yağlardan değil sukardan gider göbek baçak erimemesi bu yüzden işte diyor hedefimiz yağdan 5kilo vermek kızlar kadın diyor ki giysilerinizden anlıcaksınız kilo verdiğinizi tartıdan değil duyduğunuza değil gördüğünüze bakcaksınız diyor :) ve listem baya kabarık kızlar sabah 2 dilim tam buğday öğlen bi dilim akşam 2 dilim ekmek :) size gece detaylı anlatıcam şuan misafirlikteyim kızlar sizi seviyorum
Canım ayda 4 kilo dedi ama 8 kilo vermiş gibi göz0kceksin dedi yağları yakcaz amacımız o dedi sakın spor yapma dedi yağlar kasa dönüşür ve kilolar gitmez bikaç hafta sonra başlıcaz dedi sporaAyy Bebeğim çok merak ettim başka neler dedi listende neler var ayda kaç kg vericeksinnn acabaa.
Heehhh bak bu doğru ben de ona inanıyordum. Ara öğün verdi mi sanaCanım ayda 4 kilo dedi ama 8 kilo vermiş gibi göz0kceksin dedi yağları yakcaz amacımız o dedi sakın spor yapma dedi yağlar kasa dönüşür ve kilolar gitmez bikaç hafta sonra başlıcaz dedi spora
Limonlu su içme aç karnına dedi bebeğim mideni delersin dedi gece 11e kadar ara öğün verdiŞuan mervenşn doktoru neler dedi çok merak ediyorummmmm
Ooo maşallah çok iyi olmuş senin için :)Limonlu su içme aç karnına dedi bebeğim mideni delersin dedi gece 11e kadar ara öğün verdi
Patatesi ve mısırı insülin direnci olduğu için mi yasakladı sana kuzumPatates mısır kestane beyaz ekmek kepekli ekmek yasak tam tahıllı yiceksin dedi
Kızlar merhabaa anca girebildim bebekle diyetisyene gittim kilo 61.2 çıktı kızlar ya boy 162 miş 160 değilmiş yağ %23 çıktı bir sürü şey öğrendim kadın diyor ki 10 kilo verirsin tartıda ama yağlardan değil sukardan gider göbek baçak erimemesi bu yüzden işte diyor hedefimiz yağdan 5kilo vermek kızlar kadın diyor ki giysilerinizden anlıcaksınız kilo verdiğinizi tartıdan değil duyduğunuza değil gördüğünüze bakcaksınız diyor :) ve listem baya kabarık kızlar sabah 2 dilim tam buğday öğlen bi dilim akşam 2 dilim ekmek :) size gece detaylı anlatıcam şuan misafirlikteyim kızlar sizi seviyorum
ben dedıydım cnm dıyetsyen sana verır hepsını hıc acele etmeCanım ayda 4 kilo dedi ama 8 kilo vermiş gibi göz0kceksin dedi yağları yakcaz amacımız o dedi sakın spor yapma dedi yağlar kasa dönüşür ve kilolar gitmez bikaç hafta sonra başlıcaz dedi spora
Patatesi ve mısırı insülin direnci olduğu için mi yasakladı sana kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?