- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.221
yok ya bırakmıyorum da dışarda sorun işte, kız başlamadın mı sen ne aşuresiah asure sevılmez mı eve gıdımde az kaldı yıyım dıe aklımda :):) tatlı canavarı olmak ayrı bısey. afıyet olsn o kdr kendını ac bırakma kuzu bende bakm aksama yemek yok belkı yulaf yerım.
yok ya bırakmıyorum da dışarda sorun işte, kız başlamadın mı sen ne aşuresi
ee ye bari ne desem olmaz şimdibaşladım baslamam mı aaa anam asure yapmıs yememısdım kız o kdrcıkda yıyım aama dımı :)
kızlar biz bu kadar değildik sanki ya herkes kaçtı yeminle
günaydın kızlar bugün taam 63 geldim ya evde danslar ediyorum kaç aydır 65timtutmayn beni
başlarsan duramassın aslı hadigunaydınn kuzum. masallah bende 63 lere geldıgımde cok sevınmısdm ya ayy darısı bana :)
başlarsan duramassın aslı hadi
kuzum 73ten inmişsin ya yazık geri çıkma 73e, yaparsın ya ben de çok zorlanıyorum artık ama ne yapayım az kaldı kesin 6 kilo var vermem gereken diğer ikisi de isteğe bağlı bakalımcok haklısın kuzum ya hep aynı hataya dusuyorum ben ıste tek hıc bı zman duıyet yapamadım ırade sıfır olunca.
Süpersin sen süper 5 lilere çok az kaldı bence yürüyüşün de etkisi büyük böyle devam edersen yılbaşına kadar 58 olursun çok rahat tam 2 var yanigünaydın kızlar bugün taam 63 geldim ya evde danslar ediyorum kaç aydır 65timtutmayn beni
Canım sakin ooooll o sana vücudunun bir oyunu ahh o ne yaramazdıe oooo herşeyi canı ister ama sonra da bi yerlere sığmazgünaydın:) ben dün akşam bir dilim kek yedim. bugün telafi etmem lazım. ama canım şekerli şeyler çok çekiyor. resmen kendimle mücadele ediyorum. meyve bile kesmiyor. adetim de yakın ondan ellaam:)
Sen nerelisin kuzugünaydın:) ben dün akşam bir dilim kek yedim. bugün telafi etmem lazım. ama canım şekerli şeyler çok çekiyor. resmen kendimle mücadele ediyorum. meyve bile kesmiyor. adetim de yakın ondan ellaam:)
kuru meyveyi ölçülü olmak kaydıyla öneriyorlardı? kuru kayısı erik falan. tamam ama onları da yemicem. tarçınlı yoğurt yapayım. dediğin doğru yediköe yiyesin geliyor sonu yok. ne çileli bir yol.. amaa sonu güzelse çekilen çile kutsaldır değil mi:))Canım sakin ooooll o sana vücudunun bir oyunu ahh o ne yaramazdıe oooo herşeyi canı ister ama sonra da bi yerlere sığmazsen onu dinleme yedikçe yiyoruz biliyosun bak şimdi tatlı bişey yesen yine canın istiycek hep hep hep bunun sonu yok1 dilim kek gitmiş artık bugün sebze protein beslen tarçınlı süt iç ya da kakaolu süt iç ama kuru meyve de dahil tatlı bişey yeme onlar beni acıktırıyo mesela ve daha fazla tatlı yeme isteği veriyo canın tatlı isteyince tarçın muz yoğurt karışımı yapabilirsin mesela bi de git aynada çıplak göbeğine tombik yerlerine falan bi bak sonra tekrar bi düşün tatlı yemeyi :)
kız aferin ya hep hareket halindesin bravo. ben de ancak k.çımın üstüne oturayım:/ adana canım sen?Günaydınnn limonlu cheese keklerimm
Kahvaktım tb sandviç ekmeğine peynir yumurta yeşillik içerikli sandviç ve limonlu su içiyorum
Akşam kabak yemeği yaptım getirdim bugün onu yiycem yoğurtla 8 kaşık kabak yemeği akşam evde çılgınca dans ettim squat falan yaptım iç bacaklar için her yerim ağriiiiiiokadar yürüyorum falan ama squata ara verip tekrar yapınca yine de ağrı oluyo
Öneriyolar normalde çok da faydalı ama ben devamını getirenlerdenim mesela öyle tatlı bişey yiyince hadiii bi tane daha bi tane daha ve canım tatlı istiyo hep ben de arada yiyorum ama aynı dün mesela hurma yedim akşam eve gittiğimde nerdeyse kurabiye falan yapıcaktım yemiycem bi daha yani vücudumuzu dinlememiz lazım tamam faydalı kuru meyve ve öneriliyo ama eğer daha çok tatlı yeme isteği veriyosa bize o zaman demek ki başka şeyler yiycez belki de insülin direnci var yedikçe yedirtiyo çünkü özellikle hurmakuru meyveyi ölçülü olmak kaydıyla öneriyorlardı? kuru kayısı erik falan. tamam ama onları da yemicem. tarçınlı yoğurt yapayım. dediğin doğru yediköe yiyesin geliyor sonu yok. ne çileli bir yol.. amaa sonu güzelse çekilen çile kutsaldır değil mi:))
saol desteğin için
Ben de Gaziantepkız aferin ya hep hareket halindesin bravo. ben de ancak k.çımın üstüne oturayım:/ adana canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?