- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.201
zero içme bidaha zerı değil o en az five :) kahvaltıda ceviz çok iyi. benim de kahvaltım 2 haşlanmış yumurta domates zeytin peynir çay. ay motive oluyom buraya yazdıkça: )Günaydın tatlı mandalinalaaaar
Dün akşam 2 kemiksiz but yedim yağsız tavada yapıp yanında bol domates turp ve bi bardak zero ( aylardır ilk kez içtim )
Kahvaltım 2 kk süzme peynir 1 domates 1 mandalina 10 yer fıstığı ve normal çay (çeşitli oldu)
Eveet herkesler nerde bakalım haydii gelinnn
Gunaydınnn kuzum afıyet olsun.Günaydın tatlı mandalinalaaaar
Dün akşam 2 kemiksiz but yedim yağsız tavada yapıp yanında bol domates turp ve bi bardak zero ( aylardır ilk kez içtim )
Kahvaltım 2 kk süzme peynir 1 domates 1 mandalina 10 yer fıstığı ve normal çay (çeşitli oldu)
Eveet herkesler nerde bakalım haydii gelinnn
Yaz gulüm sen yaz 10 kilo neki verirsin azimli olursan 3 ayda kahvaltın da çok güzel ama miktarlar önemli belirtmemişsin ama benim naçizane tavsiyem kendine tabak hazırla ve adetli ye çünkü inan belirli bi miktar olmayınca çok çılgın yiyebiliyomuşuz kendimden biliyorumzero içme bidaha zerı değil o en az five :) kahvaltıda ceviz çok iyi. benim de kahvaltım 2 haşlanmış yumurta domates zeytin peynir çay. ay motive oluyom buraya yazdıkça: )
Aslıbalım günaydın nasılsınGunaydınnn kuzum afıyet olsun.
peynir 2 kibrit kutusu kadar. zeytin de 5-6 tane. kız ekmek yemiyom zaten bi zeytinim var ona da karışmaYaz gulüm sen yaz 10 kilo neki verirsin azimli olursan 3 ayda kahvaltın da çok güzel ama miktarlar önemli belirtmemişsin ama benim naçizane tavsiyem kendine tabak hazırla ve adetli ye çünkü inan belirli bi miktar olmayınca çok çılgın yiyebiliyomuşuz kendimden biliyorumpeynir zeytin faydalı ama yağ oranları da yüksek
Zero yani aylardır ilkez içtim ben bişey içme adetim yoktur bira hariç
Aslıbalım günaydın nasılsın
E ben de yiyorum karışmadım kiiiii ye tabii ki sadece adet merak ettimpeynir 2 kibrit kutusu kadar. zeytin de 5-6 tane. kız ekmek yemiyom zaten bi zeytinim var ona da karışma
İyiyim ben de kuzum iş güç ne olsun kaşlarım kabuklandı baya hafta rötuşa gidicem bence epey rötuş yapması lazımıyıyım canım sen nasılsın
şaka yapıyorum sor tabi ki:) o kadar azıcık şeyle durabilecek misin akşama kadar.E ben de yiyorum karışmadım kiiiii ye tabii ki sadece adet merak ettimekmek ve şekerli şeyler yemeyince daha çok inceliyo insan yaa göbek gidiyo en önemlisi ben bakliyat arada yiyorum ama kuruyemişe biraz ara verdim durduramıyorum başlayınca bugün de öğle yemeğim çok az yapamadım getiremedim dünden 1 ızgara butum vardı onu getirdim sadece peynir var domates var 2 mandalinam var 4 hurmam var bunlarla geçiricem akşama kadar artık akşam gidiyim de bi kabak yemeği yapıyım baari
İyiyim ben de kuzum iş güç ne olsun kaşlarım kabuklandı baya hafta rötuşa gidicem bence epey rötuş yapması lazım
Valla doydum aslında 1 tavuk but kemiksiz 2 kk peynir 1 domates 10 yer fıstığı 1 mandalina yedim sabahın aynısı ayrıca tavuk da vardı baya doydum şimdi hurmam var onu yerim çayla 3 tane akşama kabak yapıcam ama heran üşenebilirimşaka yapıyorum sor tabi ki:) o kadar azıcık şeyle durabilecek misin akşama kadar.
İnşallah kuzum bakalım şuan rengi açıldı baya bazı yerleri tam tutmadı bi tekrar üstünden geçer artık inşallah sonucu güzel olsun daılk ya kuzu sonucta cıltte hassas demek 2 ıncı rutus sart gzl olur ama olsun acısı zor ama sonucu guzel :)
İnşallah kuzum bakalım şuan rengi açıldı baya bazı yerleri tam tutmadı bi tekrar üstünden geçer artık inşallah sonucu güzel olsun da
kuzular ben geldim, anca geldim ya 1 buçuk saat yürüdüm aralıksız fenalıklar geçiriyorum şuanbu hafta çok sıktım ya hafta sonu ablamlar gelecek yoldan çıkarsam diye
bugün o kadar az kalori aldım ki yani isteyerek olmadı ya tum gün dışardaydım ve beslencek bir şeyim yoktuoo bızım hatun yuruyusden gelmıs masallah dıyım ben :) ablan mı gelcek o zman bı dusunulur :):)
bugün o kadar az kalori aldım ki yani isteyerek olmadı ya tum gün dışardaydım ve beslencek bir şeyim yoktuneredeyse kahvaltıyla duruyorum diyebilirim iki parça bitter attım agzıma sade kahve içiyorum şimdi akşam yemeğine kadar bi toparlasın beni, evet ablam gelecek ya cumartesi de bir yemeğe davetliyiz hayırlısı :) aşure yapıyolarmış allahtan aşureyi hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?