Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın tatlı mandalinalaaaar

Dün akşam 2 kemiksiz but yedim yağsız tavada yapıp yanında bol domates turp ve bi bardak zero ( aylardır ilk kez içtim )
Kahvaltım 2 kk süzme peynir 1 domates 1 mandalina 10 yer fıstığı ve normal çay (çeşitli oldu )

Eveet herkesler nerde bakalım haydii gelinnn

zero içme bidaha zerı değil o en az five :) kahvaltıda ceviz çok iyi. benim de kahvaltım 2 haşlanmış yumurta domates zeytin peynir çay. ay motive oluyom buraya yazdıkça: )

Gunaydınnn kuzum afıyet olsun.

zero içme bidaha zerı değil o en az five :) kahvaltıda ceviz çok iyi. benim de kahvaltım 2 haşlanmış yumurta domates zeytin peynir çay. ay motive oluyom buraya yazdıkça: )
Yaz gulüm sen yaz 10 kilo neki verirsin azimli olursan 3 ayda kahvaltın da çok güzel ama miktarlar önemli belirtmemişsin ama benim naçizane tavsiyem kendine tabak hazırla ve adetli ye çünkü inan belirli bi miktar olmayınca çok çılgın yiyebiliyomuşuz kendimden biliyorum peynir zeytin faydalı ama yağ oranları da yüksek
Zero yani aylardır ilkez içtim ben bişey içme adetim yoktur bira hariç

peynir 2 kibrit kutusu kadar. zeytin de 5-6 tane. kız ekmek yemiyom zaten bi zeytinim var ona da karışma

mercimek çorbası yapacam yağsız onu içecem acıktıkça. annem çok güzel yemekler hazırlıyor allahım sen yardım et

peynir 2 kibrit kutusu kadar. zeytin de 5-6 tane. kız ekmek yemiyom zaten bi zeytinim var ona da karışma
E ben de yiyorum karışmadım kiiiii ye tabii ki sadece adet merak ettim ekmek ve şekerli şeyler yemeyince daha çok inceliyo insan yaa göbek gidiyo en önemlisi ben bakliyat arada yiyorum ama kuruyemişe biraz ara verdim durduramıyorum başlayınca bugün de öğle yemeğim çok az yapamadım getiremedim dünden 1 ızgara butum vardı onu getirdim sadece peynir var domates var 2 mandalinam var 4 hurmam var bunlarla geçiricem akşama kadar artık akşam gidiyim de bi kabak yemeği yapıyım baari

şaka yapıyorum sor tabi ki:) o kadar azıcık şeyle durabilecek misin akşama kadar.

İyiyim ben de kuzum iş güç ne olsun kaşlarım kabuklandı baya hafta rötuşa gidicem bence epey rötuş yapması lazım

ılk ya kuzu sonucta cıltte hassas demek 2 ıncı rutus sart gzl olur ama olsun acısı zor ama sonucu guzel :)

şaka yapıyorum sor tabi ki:) o kadar azıcık şeyle durabilecek misin akşama kadar.
Valla doydum aslında 1 tavuk but kemiksiz 2 kk peynir 1 domates 10 yer fıstığı 1 mandalina yedim sabahın aynısı ayrıca tavuk da vardı baya doydum şimdi hurmam var onu yerim çayla 3 tane akşama kabak yapıcam ama heran üşenebilirim

ılk ya kuzu sonucta cıltte hassas demek 2 ıncı rutus sart gzl olur ama olsun acısı zor ama sonucu guzel :)
İnşallah kuzum bakalım şuan rengi açıldı baya bazı yerleri tam tutmadı bi tekrar üstünden geçer artık inşallah sonucu güzel olsun da

kuzular ben geldim, anca geldim ya 1 buçuk saat yürüdüm aralıksız fenalıklar geçiriyorum şuan bu hafta çok sıktım ya hafta sonu ablamlar gelecek yoldan çıkarsam diye

İnşallah kuzum bakalım şuan rengi açıldı baya bazı yerleri tam tutmadı bi tekrar üstünden geçer artık inşallah sonucu güzel olsun da

ALALALA NIE RENGI FALAN ACILDI KI YENI YAPILDI ARASTRDIN MI HIC KUZUM.

kuzular ben geldim, anca geldim ya 1 buçuk saat yürüdüm aralıksız fenalıklar geçiriyorum şuan bu hafta çok sıktım ya hafta sonu ablamlar gelecek yoldan çıkarsam diye

oo bızım hatun yuruyusden gelmıs masallah dıyım ben :) ablan mı gelcek o zman bı dusunulur :):)

oo bızım hatun yuruyusden gelmıs masallah dıyım ben :) ablan mı gelcek o zman bı dusunulur :):)
bugün o kadar az kalori aldım ki yani isteyerek olmadı ya tum gün dışardaydım ve beslencek bir şeyim yoktu neredeyse kahvaltıyla duruyorum diyebilirim iki parça bitter attım agzıma sade kahve içiyorum şimdi akşam yemeğine kadar bi toparlasın beni, evet ablam gelecek ya cumartesi de bir yemeğe davetliyiz hayırlısı :) aşure yapıyolarmış allahtan aşureyi hiç sevmem

ah asure sevılmez mı eve gıdımde az kaldı yıyım dıe aklımda :):) tatlı canavarı olmak ayrı bısey. afıyet olsn o kdr kendını ac bırakma kuzu bende bakm aksama yemek yok belkı yulaf yerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…