- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.961
ben o kadar şişim ki biraz almıştım zaten tartılcak yüzüm yok cumartesi tartılıyım bariGünaydın aslıcan valla 3-4 gündür kopuştayım ama öyle böyle değil ...fotoğraflarıma baktım hep bi göbek artık yeter diyorum ve tam gaz kaldığım yerden devam ediyorum tam buğday olmadığı için beyaz ekmek yedim iki dilim kadar ve menemen bol biberli :) şimdi de bir elma yedim öğlen meyveli yulaf ve yoğurt yemeyi düşünüyorum akşama da taze fasulye Merve dışında kimse kilo bildirimi yapmamış ben de yapmasam iyi olacak
lokur sen olmayınca diyetteymiş gibi hissetmiyorumGünaydın kankileer,
Kilom aynı 51,5 geçen haftaki aşure ve cumartesi günü bütün gün kurabiye ile beslenmemin etkleri olsa gerek
Kahvaltım 1 domates 1 salatalık 2 kk süzme peynir
karbonhidratsız beslenme düzenime dönüyorum ben valla cumartesi falan çok rahatsız oldum halsizlik baş ağrısı şeker karbonhidrat beni yoruyo kesinşimdi artık sezbe protein biraz bakliyat ve kuru yemiş süt yoğurt ...
Ben de şişim aynen günlerdir bekliyorumben o kadar şişim ki biraz almıştım zaten tartılcak yüzüm yok cumartesi tartılıyım bari
hafta sonu iyiydim ya benim sorunum geçen haftaya kadar yediklerimBen de şişim aynen günlerdir bekliyorumama biraz da aldım sanırım haftasonu zaten verememiştim de bence haftasonu da paylaşalım menüleri ki hepten coşmayalım . Ki ben coşuyorum genelde
Haydi bakalım kuzular gelinde şenlenelim menüler falan
ben öğlene karnıbahar brokoli haşladım getirdim yoğurtla yiycem,sabah da o haşlama suyundan içtim bir bardak karnıbahar brokoli suyu faydalıymış boşa gitmesin dedim
aslıcım neler yaptın başladın mı kesingeldık geldık kuzum oh afıyet olsun sana sıfa olsun herseyıde bılır ya :)
Of bu kahvaltılar davetlerhafta sonu iyiydim ya benim sorunum geçen haftaya kadar yediklerim1, 1.5 almışm ya 65tim 66 filan geldim bakalım cmtye kadar hergün baya bi yürücem ne kadar farketcek yarın da kahvaltıya davetliyim boş günüm umarım bi çılgınlık yapmam
simit yicem yarım karbonhidrat tüketmem o zaman başka gün içerisindeay şimdiden pazarlığa başladım bu ayın sonuna kadar 63.5 filan olmam lazımOf bu kahvaltılar davetler...olmazsa akşam yemezsin :) peynir falan bol yersen hamur işi az gider
Yarım simitten bişey olmaz ya kahvaltıda yarım simit yemeyeceksek bırakalım bu işisimit yicem yarım karbonhidrat tüketmem o zaman başka gün içerisindeay şimdiden pazarlığa başladım bu ayın sonuna kadar 63.5 filan olmam lazım
işte bu dimi yarım simit alt tarafıYarım simitten bişey olmaz ya kahvaltıda yarım simit yemeyeceksek bırakalım bu işiben spor yapmıyorum hiiiç vaktim yok ancak yapabilirsem diyet o da bir ileri iki geri
aslıcım neler yaptın başladın mı kesin
ben o kadar şişim ki biraz almıştım zaten tartılcak yüzüm yok cumartesi tartılıyım bari
lokur sen olmayınca diyetteymiş gibi hissetmiyorum
bak geçen hafta çok iyi vermiştin ama 1.4 falandı sanırım yemeyince oluyo demek ki düşünsene 4 haftanın sonunda 5 kilo falan vermiş olucaksın o yüzden o tadını zaten bildiğin şeyleri boşveeer sonu yok ideal kilona gelince yersin haftasonlarıBen de şişim aynen günlerdir bekliyorumama biraz da aldım sanırım haftasonu zaten verememiştim de bence haftasonu da paylaşalım menüleri ki hepten coşmayalım . Ki ben coşuyorum genelde
Üstüne de iki incir iki ceviz
Günaydın bebikleeer
Kahvaltım
1 domates
2 kk süzme peynir
normal çay
kahvaltım sade oldu ama öğlenim süperrr kıymalı patlıcan ve bol salata vee yoğurt olucak, arkadaşım kendine de bana da yemek getirmiş
yanı sabah ve oglen baslıorum kuzu aksama olmuyorrr :):) ama ole bole ıyı gıdyorum ya bakalım sen napıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?