Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kuzum benım ona delırılmez mı ya fena bısey o hepsı yanı.
onları bitirdiğin gün de çiğköfte alıp geleceğinden ki haftasonu geliyor zaten annen poğaça tepsisiyle de çıkıp gelebilir

ahahahah aysunun ımtıhanı :):)

kızçeler napıyosunuz, valla yine çok pis gaza geldim ya gayet iyi gidiyorum bi 50 dkda yürüdüm sanırım hiç yoktan iyidir

oh masallah kuzum bz de napalım dıyet yapıoz ben ırmık helvası aysun pasta merve de gullac gomdu ama tam gaz dıyet :):)

Hee sorma kuzu öğlen yemeği yerne aşure yedm sonra akşam hç bşy yemedm dha kahvaltıda yapmadm :)
Valla yarın annem de aşure yapacak biz tatlı ama çorba gibi yapıyoruz ve doyma hissim yok aşureye karşı ben de yemekleri az tutup aşure yiyim diyorum ama bir kaseyle kalamam sanırım bu ara hiç gitmiyo kilolar zaten üstüne aşure günleri bakalım ne olacak

Yani zaten bence aşure yemek gibi bakliyat ve çok besleyici tek zararı şeker... bence yemek yerine yenebilir öğlen 1 kase akşam 1 kase falan yani yemek niyetine yiyince sorun olmaz bence hatta ben de dün akşam yedim ama dışarda haftasonunu bkleyemedim dışardaydık tavuk suyuna çorba içtim önce üstüne de aşure yedim yani zaten öğlen pek bişey yememiştim bi çorba içmiştim

Bu arada kahvaltım 1.5 dilim tb peynirli yumurta az domates bir zeytincik ve bir tatlı kaşığı kadar bal çok gibi oldu ama çok acıkmıştım ara öğünü de kısarsam tamamdır diye düşünüyorum
Afiyet olsun çok olan bişey yok ki ama aşure için bence öğle ve akşam yemeği yeme 1 er büyük kase aşure yersin

Ben: Günaydın sevgili arkadaşlar
Siz: sağooolll

Türküm
Doğruyum
Çalışkanım
İlkem
Küçüklerimi korumak
Büyüklerimi Saymak
Yurdumu milletimi özümden çok sevmektir
Ülküm
Yükselmek ileri gitmektir
Ey büyük Atatürk
Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe
Hiç durmadan yürüyeceğime ant içerim
Varlığım Türk varlığına armağan olsun
Ne Mutlu Türküm Diyene

İlkokul yıllarınan bir girişle güne başlıyım dedim

Kahvaltım 1 muz 3yk yulaf 4 yk yoğurt tarçın 1 avuç kuru yemiş karışımı

Dün akşam tavuk suyu çorba ve üstüne aşure yediğimi de itiraf etmek isterim

Aşure yarın heyecanla bekliyorum valla ... mesela bence bir kase çorba üstüne tatlı gayet hafif hiç bişey yok ama diyete ara verip az da olsa artırınca hemen kilo alıyorum ya bu arada giriş süper olmuş özledik valla

Kardeşim ara öğünümü sabote etti ya bu saatte yarım dürüm çiğ köfte iki tane midye yedim artık öğlen yalnızca kereviz salatası yerim

Kardeşim ara öğünümü sabote etti ya bu saatte yarım dürüm çiğ köfte iki tane midye yedim artık öğlen yalnızca kereviz salatası yerim

ovvvv kardeşe bence bugün hiç ekmek yeme akşam da dahil

Ara verme zaten kahvaltını az öz yap öğlene ve akşama 1 er kase aşure ye kuru fasulye yemiş gibi bişey yani sonra da bol su iç yani aşure çok da diyetten farklı değil ki sadece şekerli

Kuzucum öyle düşünme öğlen yemek yeme aşure ye hem çok faydalıdır az şekerli olsa :) dengeliceksin dengelicek :)

Kızlarrrr ben geldimmm. Ya giremedim uzun zamandır. Çok telaşım vardı hala da var. Ben 63e düştüm fıstıklarım bu sabah 63.1 geldim. Sayfaları okuyamadım malesef. aranıza dönüş yapmak istiyorum ama bu tempoda biraz zor görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…