- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.901
iki kişiyiz kuzum eşim orada çalışmıyor bitişiğinde otel timlideri ona özel hediye yapmışlar iyi halt etmişler bir de çilek delisiyim görünce ben şok ben iptal
tabisiii öylee ben diyorum beni bu topiğe almayın zayıflayamadığım için zayıflayanlara engel oluyorum
oof bilmiyorum pasta şuan anneme götürmüş eşim kızımı bırakırken akşam bende gidiyorum neyse kalabalıkta daha az düşer bana ama diğerleri evde
onları bitirdiğin gün de çiğköfte alıp geleceğinden ki haftasonu geliyor zaten annen poğaça tepsisiyle de çıkıp gelebilir
Valla bizimkiler de hemen yan binadalar ve aynı şeyleri hep yaşıyorum ben de bu ara yemek konusunda pek karşılaşmamaya özen gösteriyorum hele o pazar kahvaltıları ayrı bir meselekatılıyorum bizde de bütü planlar yemek üzerine kuruludur bu konuda avantaj ayrı olmamız
kızçeler napıyosunuz, valla yine çok pis gaza geldim ya gayet iyi gidiyorum bi 50 dkda yürüdüm sanırım hiç yoktan iyidir
o da iyiymişoh masallah kuzum bz de napalım dıyet yapıoz ben ırmık helvası aysun pasta merve de gullac gomdu ama tam gaz dıyet :):)
Afiyet olsunn canımm süpersin :)Akşam yemeğim 6 kaşık barbunya bir kase yoğurt soğan :) bir dilim kavun
Hee sorma kuzu öğlen yemeği yerne aşure yedm sonra akşam hç bşy yemedm dha kahvaltıda yapmadm :)o da iyiymiş
Valla yarın annem de aşure yapacak biz tatlı ama çorba gibi yapıyoruz ve doyma hissim yok aşureye karşı ben de yemekleri az tutup aşure yiyim diyorum ama bir kaseyle kalamam sanırımHee sorma kuzu öğlen yemeği yerne aşure yedm sonra akşam hç bşy yemedm dha kahvaltıda yapmadm :)
Valla yarın annem de aşure yapacak biz tatlı ama çorba gibi yapıyoruz ve doyma hissim yok aşureye karşı ben de yemekleri az tutup aşure yiyim diyorum ama bir kaseyle kalamam sanırımbu ara hiç gitmiyo kilolar zaten üstüne aşure günleri bakalım ne olacak
Afiyet olsun çok olan bişey yok ki ama aşure için bence öğle ve akşam yemeği yeme 1 er büyük kase aşure yersinBu arada kahvaltım 1.5 dilim tb peynirli yumurta az domates bir zeytincik ve bir tatlı kaşığı kadar bal çok gibi oldu ama çok acıkmıştım ara öğünü de kısarsam tamamdır diye düşünüyorum
Aşure yarın heyecanla bekliyorum valla ... mesela bence bir kase çorba üstüne tatlı gayet hafif hiç bişey yok ama diyete ara verip az da olsa artırınca hemen kilo alıyorum yaBen: Günaydın sevgili arkadaşlar
Siz: sağooolll
Türküm
Doğruyum
Çalışkanım
İlkem
Küçüklerimi korumak
Büyüklerimi Saymak
Yurdumu milletimi özümden çok sevmektir
Ülküm
Yükselmek ileri gitmektir
Ey büyük Atatürk
Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe
Hiç durmadan yürüyeceğime ant içerim
Varlığım Türk varlığına armağan olsun
Ne Mutlu Türküm Diyene
İlkokul yıllarınan bir girişle güne başlıyım dedim
Kahvaltım 1 muz 3yk yulaf 4 yk yoğurt tarçın 1 avuç kuru yemiş karışımı
Dün akşam tavuk suyu çorba ve üstüne aşure yediğimi de itiraf etmek isterim
Kardeşim ara öğünümü sabote etti ya bu saatte yarım dürüm çiğ köfte iki tane midye yedim artık öğlen yalnızca kereviz salatası yerim
Aşure yarın heyecanla bekliyorum valla ... mesela bence bir kase çorba üstüne tatlı gayet hafif hiç bişey yok ama diyete ara verip az da olsa artırınca hemen kilo alıyorum yabu arada giriş süper olmuş özledik valla
Kuzucum öyle düşünme öğlen yemek yeme aşure ye hem çok faydalıdır az şekerli olsa :) dengeliceksin dengelicek :)Valla yarın annem de aşure yapacak biz tatlı ama çorba gibi yapıyoruz ve doyma hissim yok aşureye karşı ben de yemekleri az tutup aşure yiyim diyorum ama bir kaseyle kalamam sanırımbu ara hiç gitmiyo kilolar zaten üstüne aşure günleri bakalım ne olacak
Yok kuzum gayet iyi olmuş hiç çok değil bence :)Bu arada kahvaltım 1.5 dilim tb peynirli yumurta az domates bir zeytincik ve bir tatlı kaşığı kadar bal çok gibi oldu ama çok acıkmıştım ara öğünü de kısarsam tamamdır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?