Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yaaa gözleme deme kızım ya.. onlar ne saka mı cıdden esın orda calısıyor herhal o kdr cesıte sonucta evde 2 kısı dıılmısınız bıde kucuk bıdık var bıldgım kadarıyla.

kelimeler kifayetsiz kalıyor senin karşında guzuuumm yavriiimmmm

biraz gribim ve sürekli limonlu su içiyorum akşamları da zerdeçal zencefil ve limonlu su sanırım onun sayesinde biraz giribm ayrıca reglm canım hiçbişey istemiyo kahvaltıda 2 bardak sıcak süt 1 paket sade etiform yedim, öğlen henüz muamma yoğurt falan var bakıcam

limon sıkınca da ölürdü o

o ayrı tad oluyor kuzu ustune dıorum balık tadı agzndan gıtmesı lazm dmı :):)

kuzum gecmıs olsun dıkkat et kendını o kdr da halsız bırakma ye yemegını.

o ayrı tad oluyor kuzu ustune dıorum balık tadı agzndan gıtmesı lazm dmı :):)

kuzum gecmıs olsun dıkkat et kendını o kdr da halsız bırakma ye yemegını.

Gitti mi bari ağzından tadı sağol kuzum valla öğlene bi çorba söyliycem en iyisi çorba yaa

aslımm çıktın mı işten kız balık felan hayırdırr

yok yavru ne cıkması hem ben ve balık yapmak :):) bzm yemekcı bugun balık yaptı ondan yanı. cıkma planım yaza ınsallah.
Gitti mi bari ağzından tadı sağol kuzum valla öğlene bi çorba söyliycem en iyisi çorba yaa

gıttı kuzum ama kılocuk olmaz umarım :)): sole sole corba sıcak sıcak lımonlu ıyı gıder.
Akşama kadar nasıl dayanıcan yüklenip getirseydin evdekileri bütün gün yerdin benim aklımdan çıkmıyolar da

ahahahaha katılıorum lokurum ah ne guzel yenırdı onlar her ögün agzıma atardım yanı :)

yaaa gözleme deme kızım ya.. onlar ne saka mı cıdden esın orda calısıyor herhal o kdr cesıte sonucta evde 2 kısı dıılmısınız bıde kucuk bıdık var bıldgım kadarıyla.

iki kişiyiz kuzum eşim orada çalışmıyor bitişiğinde otel timlideri ona özel hediye yapmışlar iyi halt etmişler bir de çilek delisiyim görünce ben şok ben iptal

kelimeler kifayetsiz kalıyor senin karşında guzuuumm yavriiimmmm
tabisiii öylee ben diyorum beni bu topiğe almayın zayıflayamadığım için zayıflayanlara engel oluyorum

limon sıkınca da ölürdü o

Akşama kadar nasıl dayanıcan yüklenip getirseydin evdekileri bütün gün yerdin benim aklımdan çıkmıyolar da
oof bilmiyorum pasta şuan anneme götürmüş eşim kızımı bırakırken akşam bende gidiyorum neyse kalabalıkta daha az düşer bana ama diğerleri evde

onları bitirdiğin gün de çiğköfte alıp geleceğinden ki haftasonu geliyor zaten annen poğaça tepsisiyle de çıkıp gelebilir

onları bitirdiğin gün de çiğköfte alıp geleceğinden ki haftasonu geliyor zaten annen poğaça tepsisiyle de çıkıp gelebilir

Bak çözdün demii ben önüme gelene hayr diyemem ama gidip özellikle yapmam almam ( irmik dışında :) ) ama diyete giriyorum herkes harekete geçiyor yahuu

107 kalorilik pirinç patlaklı bir çikolata yiyebilir miyim sizce ara öğün olarak öğlen 5 kaşık meyveli karışık müsli yedim 6 kaşık yoğurtla birlikte

Bak çözdün demii ben önüme gelene hayr diyemem ama gidip özellikle yapmam almam ( irmik dışında :) ) ama diyete giriyorum herkes harekete geçiyor yahuu
yok önüme gelse ben de yok diyemem bknz: BAYRAM düşün sen bi de aynı kiloda kalıyosun ben 2 kilo da almıştım,yani hak veriyorum benim ailem burda olsa falan çok zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…