- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.881
ben miyim kötü örnek aşkolsunn ben şeffaf bi insanım her yediğimi anlatıyorum hatta dün gece resmini çekip yolladım size çok iyi bi insanımdırşaka maka ne çektiğimi niye diyete giremediğimi görün diye yaptım ben 2 güncük daha diyette değilim hee onlar bitene kadar hatta bugünde öğlen için yanımda gözleme getirdim al işte gitti motivasyonum gene lokur
ben miyim kötü örnek aşkolsunn ben şeffaf bi insanım her yediğimi anlatıyorum hatta dün gece resmini çekip yolladım size çok iyi bi insanımdırşaka maka ne çektiğimi niye diyete giremediğimi görün diye yaptım ben 2 güncük daha diyette değilim hee onlar bitene kadar hatta bugünde öğlen için yanımda gözleme getirdim al işte gitti motivasyonum gene lokur
bende menumu gecım
sabah 2 dılım ekmek lor peynır zeytın bıber
oglen palamut fırında salata azıcık ekmek
ve ustune az helva balıgı öldürmek lazm ama dımı :)
limon sıkınca da ölürdü o
biraz gribim ve sürekli limonlu su içiyorum akşamları da zerdeçal zencefil ve limonlu su sanırım onun sayesinde biraz giribm ayrıca reglm canım hiçbişey istemiyo kahvaltıda 2 bardak sıcak süt 1 paket sade etiform yedim, öğlen henüz muamma yoğurt falan var bakıcam
bende menumu gecım
sabah 2 dılım ekmek lor peynır zeytın bıber
oglen palamut fırında salata azıcık ekmek
ve ustune az helva balıgı öldürmek lazm ama dımı :)
o ayrı tad oluyor kuzu ustune dıorum balık tadı agzndan gıtmesı lazm dmı :):)
kuzum gecmıs olsun dıkkat et kendını o kdr da halsız bırakma ye yemegını.
aslımm çıktın mı işten kız balık felan hayırdırr
aslımm çıktın mı işten kız balık felan hayırdırr
Gitti mi bari ağzından tadısağol kuzum valla öğlene bi çorba söyliycem en iyisi çorba yaa
Akşama kadar nasıl dayanıcan yüklenip getirseydin evdekileri bütün gün yerdinbenim aklımdan çıkmıyolar da
yaaa gözleme deme kızım ya.. onlar ne saka mı cıdden esın orda calısıyor herhal o kdr cesıte sonucta evde 2 kısı dıılmısınız bıde kucuk bıdık var bıldgım kadarıyla.
tabisiii öylee ben diyorum beni bu topiğe almayın zayıflayamadığım için zayıflayanlara engel oluyorumkelimeler kifayetsiz kalıyor senin karşında guzuuumm yavriiimmmm
limon sıkınca da ölürdü o
oof bilmiyorum pasta şuan anneme götürmüş eşim kızımı bırakırken akşam bende gidiyorum neyse kalabalıkta daha az düşer bana ama diğerleri evdeAkşama kadar nasıl dayanıcan yüklenip getirseydin evdekileri bütün gün yerdinbenim aklımdan çıkmıyolar da
iki kişiyiz kuzum eşim orada çalışmıyor bitişiğinde otel timlideri ona özel hediye yapmışlar iyi halt etmişler bir de çilek delisiyim görünce ben şok ben iptal
tabisiii öylee ben diyorum beni bu topiğe almayın zayıflayamadığım için zayıflayanlara engel oluyorum
oof bilmiyorum pasta şuan anneme götürmüş eşim kızımı bırakırken akşam bende gidiyorum neyse kalabalıkta daha az düşer bana ama diğerleri evde
onları bitirdiğin gün de çiğköfte alıp geleceğinden ki haftasonu geliyor zaten annen poğaça tepsisiyle de çıkıp gelebilir
107 kalorilik pirinç patlaklı bir çikolata yiyebilir miyim sizce ara öğün olarak öğlen 5 kaşık meyveli karışık müsli yedim 6 kaşık yoğurtla birlikte
yok önüme gelse ben de yok diyemem bknz: BAYRAMBak çözdün demii ben önüme gelene hayr diyemem ama gidip özellikle yapmam almam ( irmik dışında :) ) ama diyete giriyorum herkes harekete geçiyor yahuu
Bence başarabilirsinpiko mu yiyceksin ondan bişey olmaz yaa 1 dilim ekmek 1 meyve say
yok önüme gelse ben de yok diyemem bknz: BAYRAMdüşün sen bi de aynı kiloda kalıyosun ben 2 kilo da almıştım,yani hak veriyorum benim ailem burda olsa falan çok zordu
hayat 68 kiloysanız ve obur bi aileniz varsa gerçekten çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?