- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.261
Protein benimde zayıflamama neden oluyor ancak bebeğim küçük emiyor ilk iki evresi bana pek uygun değil ama bi kaç ay sonra başlayabilirim belki :)bende baska diyet yapamiyorum .0 kan grubuyum ve proteinle aram cok iyi
Günaaaydınnn lokurummm süper kahvaltı bende şuan sade nescafe içiyorm bağımlılık yapıyo insanda yaa :) gece neler yedm neler eşimin arkdşı geldi içtiler onlarla oturdum bnde eşimde ısrarla ye bigünlük falan yaptı biraz rulokat biraz kek yedm gecenin 5 indede bi boyoz yedmama bugün fazla kaçırmıcam Allah nasip kısmet ederse 1 tam 1 yumurta beyazı haşladm ynede acıkmşm 1 buçuk ekmek yedm 2 domates 1 soğan 2 dilim peynr yedm şmdi nescafemi içiyorum
merhaba bu kur hafta 2 kez degıl mıHarika bir kur tatlım denemelisin inceltiyor inanılmaz bi şekilde etkili tek vazgeçilmezim
Benimde 14 aylik bebegim var emzirmiyorum emzirenler icin dukanda varProtein benimde zayıflamama neden oluyor ancak bebeğim küçük emiyor ilk iki evresi bana pek uygun değil ama bi kaç ay sonra başlayabilirim belki :)
67 olmuşum kızlar 24 eylül için kaldı 2 kilo hedefim 65 olmaktı düğüne bakalım hadi tam gaz devam :)
Oooo kimsecikler yok amaaa
Günaydın cancanlar
kahvaltım oldukça kepekli şekersiz lıght bir kurabiye baya büyük ama çok sade bişey geçen de yemiştim sade kahveyle ondan yiyorum normal kahvaltı istemedi canım
günaydınn kuzum ben bu aralar dıyet moduna gırmedıgım ıcın yazmıyorum ınsallah bayram sonrası düzelicek :):)
Kuzum biz sadece diyet mi konuşuyoduk ki zatenuzun zamandırpek diyet konuşulmuyoben de 5 gün kaldı dikkat ediyorum pazardan sonra tutmayın beni
inşallah ya ,bayram değil de yarın ankaraya gidiyorum dua edin orda kaçırmayayım :)Maşallah canım bayramı kaçamaksız geçersen ki benim için çok zor bence 65 olursun eylül sonuna
Ay kuzum valla zor senin işin mecbur çıkanı yiyosun bi de güzel yapıyosa fena işte nasıl yemiyceksin kiah ben nasıl kılo almıyım bızım ascı abı gene dokturmus cokertme kababıymıs ya olay harbı yemeklerı.
inşallah ya ,bayram değil de yarın ankaraya gidiyorum dua edin orda kaçırmayayım :)
Antebe gitmiycem kuzum mersinde bizimkiler ama yapanlar onlar sonuçta abimler falan da gelicek şimdie ne gelse akıllarıa yaparlar yandım yaniaynen kuzu senn yerde gzl annelernde el tadı of of sızın yemekler fena ama benıde tutmayn bzde sapancaya gıtcez kahvaltı ya bayılıyorm bakalım nolcak halm hala toplayamamısken.
Ay kuzum valla zor senin işin mecbur çıkanı yiyosun bi de güzel yapıyosa fena işte nasıl yemiyceksin ki
olsun kuzum sızınkıler oralı doktururler bıde kzıı gelıyor of of ben burdan ıstanbul ıcınden gıdınce yapıor bgun sevıorm dıe bıskuvulu pasta yapmıs :):)Antebe gitmiycem kuzum mersinde bizimkiler ama yapanlar onlar sonuçta abimler falan da gelicek şimdie ne gelse akıllarıa yaparlar yandım yani
Hehuu ben geldimm :) kızlar bende düzen filan yok,öyle diyet miyet de yok biliyosunuz. Ne zaman vaktim olursa ne bulursam onu yiyorum valla. Pazar günü belli olcak artık durumum tam da arefe günü yahu :) çok yoruluyorum bu aralar ben. Kız emeklemeye başladı yürümek de istiyo hep bizim desteğimizle yürütüyoruz ama sırtım belim felaket. Yemek filan hak getire yani yapabilirsem şükrediyorum :) uykum hat safhada zaten ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?