- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.241
Evet canım öyle yapıcam bayramdada Allah nasip kısmet ederse İnşallah bi kaç gün biyerlere gitmeyi düşünüyoruz bakalım orda nasıl olucak nasıl geçicek zaman :)mervee bence kendine bir gün izin ver cnm dogum gününde
Ay canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yılların olsun İnşallah sağlıkla huzurla geçir :))eylülde doğan doğana desene :) bugün de benim doğum günüm
Evet kuzum birazda olsa gitmeye başladı şükürler olsun Rabbime bugünleride gösterdi :)Tebrik ederim canim bak sonunda gitmiş kilolar aynen devam
Ooooy canım helali hoş olsun giden kilolar harikasın idolümsün :))Kuzular kaç gündür giremiyorum modem bozulmuş ne zaman gelip yaparlar bilmiyorum. Paketde yapmıyorum evdeyim diye. Hepiniz çok güzel vermişsiniz tebrikler. :) Ben cts hummalı bir temizligin ardından pzr alerjim depreşti dün hep elimde selpakla dolaştım. Bugun sapasaglamım şukur. Dunden beri hastaydım diye yedim de yedim. Bugun de çok yemem inş. Kilomuda yazayım dun tartıldım 48.7 dim. Geçen hafta 49.5 tim. Demekki geçen hafta pazar bende bayagı şişlik vardı. Bu kadar vermem imkansız. Zaten geçen pzt bu kiloda çıkmıştım. Bu arada artık korumaya geçmeyi düşünüyorum tabi bu iki günde şişmediysem. Önerilerinizi bekliyorum. Hepinizi öpüyorum. İnş en yakın zamanda dönücem :) :)
Kuzum bende tavuk kızarttım makarna yaptm eşime amaan yapasım yok bnmde salata yoğurt yicm akşam yemedm acıktm şmdi hem süt olsun azck yiyim :)Öğle yemeğim, yine yemeğim yoktu bu ara çok tembelim yemek yapmak konusunda
bir büyük kase karışık salata (yağsızdı)
1 uzun dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
sağ ol canım haftaya da ben seni kutlucamAy canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yılların olsun İnşallah sağlıkla huzurla geçir :))
Heheheh sağol canım şimdidensağ ol canım haftaya da ben seni kutlucam
Canım hoş geldin öncelikle nescafe 5 fincan ne demek kendine zarar kafein miktarı çok çarpınto yapar şeker desen oooo selülit sebebi önce kendini sek kahveye alıştıe inan bana miis miiis ben bi çimdik şeker girsin içemem kahve falan ama bende şekerli içerdim sonra bi baktım ki sırf şeker içiyomuşum kahvenin hası sade olanmış sade can canKızlar merhaba, bir buçuk ay içinde sizinle 3-4 kilo vermek istiyorum :) haftaiçi gün içinde ne yazıkki 5-6 tane 3 ü 1 arada kahve içiyorum, bazen topkek, gofret veya muz yiyorum.. Onun dışında sadece akşam yemeği yiyorum ve tabiki de dozunu kaçırıyorum :) Son bir kaç haftadır squat, yana bacak açma, mekik gibi hareketler yapıyorum, iki gündür de 40 dk yürüyorum. Ayrıca her akşam tv karşısındayken titreşimli masaj aletiyle masaj yapıyorum ayrıca avon un selülit kremlerini kullanıyorum :) ama akşamları yemekten sonra yatana kadar bi daha acıkıyorum bazen gece yatakta bile bişeyler yiyorum. Buradan siz kilo verirken motive olup, araya kaynar ben de veririm diye umuyorum
ben de nescafe içerdim bir bardak günde ama bıraktım selülit yapıyo diye ama hergün düzenli az şekerli kahvem şaşmazCanım hoş geldin öncelikle nescafe 5 fincan ne demek kendine zarar kafein miktarı çok çarpınto yapar şeker desen oooo selülit sebebi önce kendini sek kahveye alıştıe inan bana miis miiis ben bi çimdik şeker girsin içemem kahve falan ama bende şekerli içerdim sonra bi baktım ki sırf şeker içiyomuşum kahvenin hası sade olanmış sade can cantabii türk kahvesi mis olanı ama buaralar nescafe gold içmiyor değilim günde bir yada iki fincan ama kesnlkle 3 fincanı geçmez türk kahvesiyle birlkte :) ve sadece akşam beslenmek yaptığın en büyük hatalardan biri önce sabah kahvaltını yapcaksın ki insülin bi anda kanda yükselmesin vücudu dengelesn yumurta mutlka her gün haşla ye menemen yap az yağda kır ben 1 ttlı kaşığı tereyağnda kırıyorum bundan 6 ay öncesine kdr hiç kahvaltı yapmazdm çok yanlş sonra ara öğün yapman şart değil kahve hurma kahve bitter yoğurt salatalık acıkırsan yersin öğlen sebze yoğurt salata baklagil yoğurt salata et ayran salata falan yapmalısın akşamda aynı şekldr ama günde öğlen baklagil yedysk akşam sebze öğlen et yedysek akşam sebze tarzı olursa besinler dengelenir gece çok acıkırsan yoğurt salatalık domates sınırsız tüketebilirsin bir de soda patlattınmı deme keyfine :) yeşil çayda 2 3 fincan içebilirsin :) şimdilik bunlar geliyor aklıma inşallah başarırsın canım sana inanıyorum bizimlr beraber yaparsın
Kuuzum o az şekeride at şekersiz can can :)ben de nescafe içerdim bir bardak günde ama bıraktım selülit yapıyo diye ama hergün düzenli az şekerli kahvem şaşmaz
of ona alışamam ya daha doğrusu çabalama derslerine başlamadım başlıcam uygun bi zamanda :)Kuuzum o az şekeride at şekersiz can can :)
Canım hoş geldin öncelikle nescafe 5 fincan ne demek kendine zarar kafein miktarı çok çarpınto yapar şeker desen oooo selülit sebebi önce kendini sek kahveye alıştıe inan bana miis miiis ben bi çimdik şeker girsin içemem kahve falan ama bende şekerli içerdim sonra bi baktım ki sırf şeker içiyomuşum kahvenin hası sade olanmış sade can cantabii türk kahvesi mis olanı ama buaralar nescafe gold içmiyor değilim günde bir yada iki fincan ama kesnlkle 3 fincanı geçmez türk kahvesiyle birlkte :) ve sadece akşam beslenmek yaptığın en büyük hatalardan biri önce sabah kahvaltını yapcaksın ki insülin bi anda kanda yükselmesin vücudu dengelesn yumurta mutlka her gün haşla ye menemen yap az yağda kır ben 1 ttlı kaşığı tereyağnda kırıyorum bundan 6 ay öncesine kdr hiç kahvaltı yapmazdm çok yanlş sonra ara öğün yapman şart değil kahve hurma kahve bitter yoğurt salatalık acıkırsan yersin öğlen sebze yoğurt salata baklagil yoğurt salata et ayran salata falan yapmalısın akşamda aynı şekldr ama günde öğlen baklagil yedysk akşam sebze öğlen et yedysek akşam sebze tarzı olursa besinler dengelenir gece çok acıkırsan yoğurt salatalık domates sınırsız tüketebilirsin bir de soda patlattınmı deme keyfine :) yeşil çayda 2 3 fincan içebilirsin :) şimdilik bunlar geliyor aklıma inşallah başarırsın canım sana inanıyorum bizimlr beraber yaparsın
Canım burda arkadaşlarımın motive edici sözleriyle 10 kilo verdim ben insan motive olmak istiyor moral bulmak en iyi yöntem diyette :) canım geçiş yumuşak yapmak mantıklı ama yemek yemen lazım bu şekilde hem senin sağlığın için tehlike çanları demek hurma ile 6 7 fındık bi ara öğün hurma 1 adet buarada :) 7 adet badem bir avuç leblebi yapabilirsin :) 5 kaşık yoğurt 1 şeftali bir armut 5 6 erik 2 dilim karpuz kavun falan yapabilirsin her meyvedeki yazan miktar porsiyon canım :) bişeyler yemek istediğinde öğünlerinden 2 2buçuk saat sonra yiyebilirsin :) ben bu şekilde zayıfladım yani ara öğün ilk aylar çok yaptm sonra kafama göre artık alışıyosun :)Harika ve motive edici tavsiyelerin için teşekkür ederim :) öncelikle 3 ü bir aradaki günde bire indirip sade kahve ve bitki çayıyla yumuşak bir geçiş yapıcam. Yıllardır bu kadar çok kahve içiyorum ama abartı bir selülit durumum yok şimdilik. 7-7:30 gibi kalkıyorum ve yalnız çalışıyorum, kahvaltı yapmak veya yemek yemek hiç cazip gelmiyor yalnızken.. Kahve beni çok tok tutuyor bir de nadiren de olsa kahvaltı yaptığım zamanlarda öğlende kurt gibi acıkıyorum..ama en azından bir yumurta, muzla güne başlasam daha sağlıklı olur. Bu arada normalde şekersiz kahveyi daha çok seviyorum ama 3ü bir arada bir öğün yemiş gibi tok hissettiriyor, direkt çalışmaya başlayabiliyorum. Sanırım bu sisteme de alıştım gündüz tokken çok uykum geliyor aç olunca daha enerjik hissediyorum :) hurma harika fikir aslında öğlende de hurma fındık filan yapsam çok kolay olur Sen 10 kilo vermişsin?? Tebrik ederim
Bende dukana basladim sonuna kadar devamCanım burda arkadaşlarımın motive edici sözleriyle 10 kilo verdim ben insan motive olmak istiyor moral bulmak en iyi yöntem diyette :) canım geçiş yumuşak yapmak mantıklı ama yemek yemen lazım bu şekilde hem senin sağlığın için tehlike çanları demek hurma ile 6 7 fındık bi ara öğün hurma 1 adet buarada :) 7 adet badem bir avuç leblebi yapabilirsin :) 5 kaşık yoğurt 1 şeftali bir armut 5 6 erik 2 dilim karpuz kavun falan yapabilirsin her meyvedeki yazan miktar porsiyon canım :) bişeyler yemek istediğinde öğünlerinden 2 2buçuk saat sonra yiyebilirsin :) ben bu şekilde zayıfladım yani ara öğün ilk aylar çok yaptm sonra kafama göre artık alışıyosun :)
Dukan bana uymuyor ama uyuyorsa mükemmel bi diyet :)Bende dukana basladim sonuna kadar devam
bende baska diyet yapamiyorum .0 kan grubuyum ve proteinle aram cok iyiDukan bana uymuyor ama uyuyorsa mükemmel bi diyet :)
Günaydın cinconlar gerçi tünaydın oldu ama ancak gelebildim biraz işim vardı,
kahvaltım
1 yeşil elma, 1 minnak kutu lıght süt, 3yk yulaf, 15-20 minnak kuru üzümhepsini karıştırdım yedimm sonra sade neskafe içtim bir kupa sabah geldiğimde sade tükr kahvesi içmiştim
Günaaaydınnn lokurummm süper kahvaltı bende şuan sade nescafe içiyorm bağımlılık yapıyo insanda yaa :) gece neler yedm neler eşimin arkdşı geldi içtiler onlarla oturdum bnde eşimde ısrarla ye bigünlük falan yaptı biraz rulokat biraz kek yedm gecenin 5 indede bi boyoz yedmGünaydın cinconlar gerçi tünaydın oldu ama ancak gelebildim biraz işim vardı,
kahvaltım
1 yeşil elma, 1 minnak kutu lıght süt, 3yk yulaf, 15-20 minnak kuru üzümhepsini karıştırdım yedimm sonra sade neskafe içtim bir kupa sabah geldiğimde sade tükr kahvesi içmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?