- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.221
Kuzular kaç gündür giremiyorum modem bozulmuş ne zaman gelip yaparlar bilmiyorum. Paketde yapmıyorum evdeyim diye. Hepiniz çok güzel vermişsiniz tebrikler. :) Ben cts hummalı bir temizligin ardından pzr alerjim depreşti dün hep elimde selpakla dolaştım. Bugun sapasaglamım şukur. Dunden beri hastaydım diye yedim de yedim. Bugun de çok yemem inş. Kilomuda yazayım dun tartıldım 48.7 dim. Geçen hafta 49.5 tim. Demekki geçen hafta pazar bende bayagı şişlik vardı. Bu kadar vermem imkansız. Zaten geçen pzt bu kiloda çıkmıştım. Bu arada artık korumaya geçmeyi düşünüyorum tabi bu iki günde şişmediysem. Önerilerinizi bekliyorum. Hepinizi öpüyorum. İnş en yakın zamanda dönücem :) :)
aynen kuzum bakalım baslamam lazm neyse dıorm su bayramda cıksn bu hfta gene dıkat edıcem gecen haftya gıbı ıstemıyorum.
zor ıs kuzu hem eve yap snra ısyerıne getr gercekden olsn kahvaltı candur :)
Valla kuzum işte aç durmıyım diye öyle salatama malata uydurdum hiçbişey getirmemiştim bugün kahvaltı vardı da sabah yedim, bayramı hiç deme ben bizimkilerin yanına gidicem bayramı sağsalim atlatırım inşallah
sen atlatrsn cnm ya bz ne tatıller bayramlar gördük hem dııl mı ne zman yolculuk memlekete
Canım önümüzdeki pazar gidicem inşallahaa rife günü ama mersine, bizimkiler orda, cumartesi de dönücem inşallah bir dahaki hafta
Evet kuzu3 aydır 1 er hafta tatil oldu çokşükür bence de alıştık şimdi kışın napıcaz bakalımoh ne guzel kuzum ay bende beklıyorum dort gozle dınlenmek ıstıyorum bu sene tatıle ıyı alısdık herhal :)
lokurcum resmi tatil mi ?
ben özeldeyim cuma günü çalışcaz büyük ihtimal tatil vermiyorlar
Kuzum ben de özeldeyim ama bizimkiler tatil verdiler aslında resmi tatil değilmiş kamuya tatil sanırım sadece idari izin yani ama bizimkiler tatil yaptı cumayı
Evet kuzu3 aydır 1 er hafta tatil oldu çokşükür bence de alıştık şimdi kışın napıcaz bakalım
Kankacım çok şükür düştüm 65in altına ya kaç zamandır bi inememiştim :) evet okulla beraber cumaya kadar biraz daha versem kardır valla. Sonra bayramdı filan derken tekrar okula dönüş :) asıl o zaman görün beniiiiKankama bak bee maşallahbak gör okulla beraber çok daha güzel vericeksin evde oturmaktan abur cubur yiyosun sen
Ben taa nisanda bilet aldım ailem burda değil çünkü yanlarına gidicem, yani çalışılsa da yıllık izinden alırdım bir gün mecbur gitmezsem beni öldürürlerne güzel yaabakalım biz gelicez 1 günde olsa
Kankacım çok şükür düştüm 65in altına ya kaç zamandır bi inememiştim :) evet okulla beraber cumaya kadar biraz daha versem kardır valla. Sonra bayramdı filan derken tekrar okula dönüş :) asıl o zaman görün beniiii
çok sağ ol lokurcum :)Canımm nice yıllara doğum günün kutlu olsunnn
sağ ol canım benim :)mutlu yıllara canım...
Oo hem de nasıl karışır deli :))karısır mı onada
Evet kuzum bugünde kek yaparken 2 3 yudum aldm akşam yemeği yiyemedm çiğ köfte yedm sabah 2 yumurta haşladm yedm aralarda su içtim koşuşturmayla geçti günüm temizlik pasta falan :)E yap yani mervecim bi günse madem yap bence, herzaman olucakbişey değil dengelersin bugün ve sonraki gün
Evet kuzum ondan yiyorumda bugün koşuşturmadan yiyemedim pekBence başka bişeyden dlayı kusmuş olabilirsin kuzu o yemekte çok bişey yok yani neler yiyoruz kusmuyoruz okadarcıktan da az yenmez bak az yiyince verilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?