- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.201
Kuzum eşim diyor kesin olsa yapsa hemen vereyim kiracıları zaten ama diyo o kadn yapamaz ben yine aynı saça talim bakalım iyi bi kuaför bulaana kadarhaklısın kuzum bende cok bakmısdım ılk yapcagm zman sncda ınsan dusunuyor az para dııl yanı.
Kuzum eşim diyor kesin olsa yapsa hemen vereyim kiracıları zaten ama diyo o kadn yapamaz ben yine aynı saça talim bakalım iyi bi kuaför bulaana kadar
Erkekler daha iyi oluyor ama benmki problm iştebende kadın kuaforlere pek emın olamıyorum gercekden. aynen acele eteme bencede arastır bıraz.
Erkekler daha iyi oluyor ama benmki problm işte
Kuzum beni motive ediyosun hırslanmama sebep oluyosun harikasın ama benim yarın gece için çok büyük sorunum var eşime doğum günü partisi yapıcam onun 6 sında oğlumun 8 i benim 12 sinde doğm günümüz onunkini arkadaşlarıyla kutlucm haberi yok hç bişiden ama pasta yapcam annem kurabiye börek poğoça mercimek köftesi yapıyo Bende patatesli kek . mozaik ve pasta yapcam nasıl yemem dururum yada ödül yapayımmı bilemedim
Ooo canım çekti ben hala kahvaltı yapamadım süt içtim bi kaç yudum ekmek attım ağzıma doydum kuzum benim mide fena küçüldü galiba dün de kuru fasulye yedm 5 6 kaşk ayranla beraber yanına 1 dlm ekmekle ama kustum ayol fZla geldi
Kıııızz kuzumm nasılsın aslıcanımmkarısır mı onada
Kıııızz kuzumm nasılsın aslıcanımm
canımm ıyıyım sen nasılsın benım dıyet kotu oldugu ıcın tartıda kalmadı bakalım bugunden ıtıbaren dıkkat edıcem takı pazara kdr :):)
eylülde doğan doğana desene :) bugün de benim doğum günümKuzum beni motive ediyosun hırslanmama sebep oluyosun harikasın ama benim yarın gece için çok büyük sorunum var eşime doğum günü partisi yapıcam onun 6 sında oğlumun 8 i benim 12 sinde doğm günümüz onunkini arkadaşlarıyla kutlucm haberi yok hç bişiden ama pasta yapcam annem kurabiye börek poğoça mercimek köftesi yapıyo Bende patatesli kek . mozaik ve pasta yapcam nasıl yemem dururum yada ödül yapayımmı bilemedim
Günaydınn lokuurum bende dün tartıldım 53.8 çıktım bugün bidaah tartılayım dedim 53.3 çıktım çok sevindim :)))
Maşallah canım süpersin
Kuzum senin işin zorşimdi akşamları keyif olur yani bence normal işte anca gündüzü kısıcan akşamı telafi için akşam yüzünden vicdan yapma bence
eylülde doğan doğana desene :) bugün de benim doğum günüm
aksam mı tek kuzu haftya sonu cosduk o yıyınce bende yıyorum snra ona kızıorm nıe yıyosn dıe :) bakalım sonumuz nolecek
Canımm nice yıllara doğum günün kutlu olsunnneylülde doğan doğana desene :) bugün de benim doğum günüm
genelde öyle oluyo di mi olsun yani işte o zaman hafta içi gündüz kısıcan aslıcanım napalım nekadar kıssak kar diye bakıcaz
Öğle yemeğim, yine yemeğim yoktu bu ara çok tembelim yemek yapmak konusunda
bir büyük kase karışık salata (yağsızdı)
1 uzun dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?