- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.061
Kuzum bayadır yemiyorum almoyorum eve kldm bu kiloda inanamıyorum ya akşmda az yiyom yda yemiyom nye böyle oluyo anlmym
Hoş buldum kankacımKankammm hoşgeldinnnbence sen okul başlayınca zayıflıycaksın hem hareket olucak hem de sürekli evde daha çok yemek düşünüyo insan. Ay üşenilmez mi yaa ben her akşam üşeniyorum bi de 8de evde oluyorum uydur bişeyler yaa o kabaklıdan yap olma mı
Kuzum ya tamam öyle yazayım akşamları yazayım artık da ben de çözemedm ya ekstra bişi yemiyorum nye böyle oluyoBi yerde bi yanlışlık var ama çözemedimyani bence yediklerin çok değil bütün gününü bi yazsana mervetoşum sen hergün yani öyle yapsan
Kuzum dışarda daha çok kaçar yahu türlü yap yanına salata ayran tamam işte :)))Ya da bir şeyler uydurayım en iyisi benamaan off öyle iştee neysee bulcaz yolunu hahaha
Hoş buldum kankacımay inşallah öyle olur da zayıflarım yahu. Kabak az ya patlıcan biber filan var kızartma yapayım dedim ama nedense içimden yapmak gelmiyor hiç. Eşime diyim de dışarıda yiyelim ya annem de bizde kalıcak bu akşam. Hem hava alırız iyi olur. Tabi bu benim fikrim eşim ne der bilemiyorum
Kuzum dışarda daha çok kaçar yahu türlü yap yanına salata ayran tamam işte :)))
Biz tembeliz yaa ben de hemen çok mantıklı dedim dışarı çıkma fikrine
selam kızlar nabersiniz? 9 gündür 67,5 68 arasında gidip geliyorum moralim bozuldu bu ara iştahım çok açıldı acı çekiyorum vallaspor da fazla yapamadığımdan durma oldu heralde of cuma cmt pazar bi detoksa girsem iyi olucak
hedef kilo belirdeim 65 olmaktı hedefim 24 eylüle kadar düğün var da, 3 kilo verilir mi sence 23 gündestres yapma cnm bazen sıslık olur hem guzel kılo vermıssın onlarda gider.
Canım verirsin tabii neden olmasın kaçamak yapma ki sen zaten yapmazsın ama biraz da spor yap bence madem öyle bi hedefin var hergün bi 40dk falan tempolu yürü akşam yemeklerini erken ye acıktıkça salatalık yoğurt falan ye nerdeyse 1 ay 3 kilo tabii ki verirsinhedef kilo belirdeim 65 olmaktı hedefim 24 eylüle kadar düğün var da, 3 kilo verilir mi sence 23 gündebi de bacaklarım löp löp kaldı ya hani allah için eski pantolanlarım torba gibi oluyo şükür ama işte istediğim gibi değil ya spor lazım yapcaz artık bişiler
hedef kilo belirdeim 65 olmaktı hedefim 24 eylüle kadar düğün var da, 3 kilo verilir mi sence 23 gündebi de bacaklarım löp löp kaldı ya hani allah için eski pantolanlarım torba gibi oluyo şükür ama işte istediğim gibi değil ya spor lazım yapcaz artık bişiler
sağ olun kızlar yok artık kaçamak biraz yaptım bu ara ama yarından itibarenCanım verirsin tabii neden olmasın kaçamak yapma ki sen zaten yapmazsın ama biraz da spor yap bence madem öyle bi hedefin var hergün bi 40dk falan tempolu yürü akşam yemeklerini erken ye acıktıkça salatalık yoğurt falan ye nerdeyse 1 ay 3 kilo tabii ki verirsin
yapmıcamsağ olun kızlar yok artık kaçamak biraz yaptım bu ara ama yarından itibaren
evet insan verdikçe daha fazlasını istiyor şu kiloya düşiyim diye bekliyosun düşünce de aman bu ne yetmez bu diyosunverılır tabı nıe verılmesn haftada 1 kılo verırsn olmadı 2 verırsn kuzum gayet ıyısın ole dusunme bende kendı dugunumde 58 ıstedm ama 62 oldu olsun eskı halımızden daha ıyıyız oldukca daha cok ıstıyoruz sadece.
pazar gunu canım.. afıyet olsun menun baya hafıf aksam hıc bısey yemıorsun.
Afiyet olsun canım biraz az ama besleyici bi gün olmuş aslında afiyetler olsun
Ben geldimmmkızlar napıyosunuz ya muhabbete devam bakıyorum da ay ben bu sabah okula gitmeden Türk kahvesi içtmiştim. Okulda da çay içtim yarım litre su içtim. 3-4 lokma simit yedim midemi bastırsın diye çünkü kahvaltı edemedim malum
Eve gelince de 1 dilim ekmekle kahvaltılık bişeyler yedim işteee.
Akşam için ne yapıcam onu düşünüyorum yemek olarak :) bi dolaba bakmam lazım ama çok üşeniyorum şuan uykum da var valla
Kuzum ya tamam öyle yazayım akşamları yazayım artık da ben de çözemedm ya ekstra bişi yemiyorum nye böyle oluyo
Eh okadar çok almışız ki normal kiloya inmek baya emek istiyo ama şuan iyiyiz bence maşallahımız var bunları verdik kalanları da vericez inşallahevet insan verdikçe daha fazlasını istiyor şu kiloya düşiyim diye bekliyosun düşünce de aman bu ne yetmez bu diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?