Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzum bayadır yemiyorum almoyorum eve kldm bu kiloda inanamıyorum ya akşmda az yiyom yda yemiyom nye böyle oluyo anlmym

Bi yerde bi yanlışlık var ama çözemedim yani bence yediklerin çok değil bütün gününü bi yazsana mervetoşum sen hergün yani öyle yapsan

Hoş buldum kankacım ay inşallah öyle olur da zayıflarım yahu. Kabak az ya patlıcan biber filan var kızartma yapayım dedim ama nedense içimden yapmak gelmiyor hiç. Eşime diyim de dışarıda yiyelim ya annem de bizde kalıcak bu akşam. Hem hava alırız iyi olur. Tabi bu benim fikrim eşim ne der bilemiyorum

Bi yerde bi yanlışlık var ama çözemedim yani bence yediklerin çok değil bütün gününü bi yazsana mervetoşum sen hergün yani öyle yapsan
Kuzum ya tamam öyle yazayım akşamları yazayım artık da ben de çözemedm ya ekstra bişi yemiyorum nye böyle oluyo

Çok mantıklı

selam kızlar nabersiniz? 9 gündür 67,5 68 arasında gidip geliyorum moralim bozuldu bu ara iştahım çok açıldı acı çekiyorum valla spor da fazla yapamadığımdan durma oldu heralde of cuma cmt pazar bi detoksa girsem iyi olucak

stres yapma cnm bazen sıslık olur hem guzel kılo vermıssın onlarda gider.

stres yapma cnm bazen sıslık olur hem guzel kılo vermıssın onlarda gider.
hedef kilo belirdeim 65 olmaktı hedefim 24 eylüle kadar düğün var da, 3 kilo verilir mi sence 23 günde bi de bacaklarım löp löp kaldı ya hani allah için eski pantolanlarım torba gibi oluyo şükür ama işte istediğim gibi değil ya spor lazım yapcaz artık bişiler

Canım verirsin tabii neden olmasın kaçamak yapma ki sen zaten yapmazsın ama biraz da spor yap bence madem öyle bi hedefin var hergün bi 40dk falan tempolu yürü akşam yemeklerini erken ye acıktıkça salatalık yoğurt falan ye nerdeyse 1 ay 3 kilo tabii ki verirsin

verılır tabı nıe verılmesn haftada 1 kılo verırsn olmadı 2 verırsn kuzum gayet ıyısın ole dusunme bende kendı dugunumde 58 ıstedm ama 62 oldu olsun eskı halımızden daha ıyıyız oldukca daha cok ıstıyoruz sadece.

sağ olun kızlar yok artık kaçamak biraz yaptım bu ara ama yarından itibaren

evet insan verdikçe daha fazlasını istiyor şu kiloya düşiyim diye bekliyosun düşünce de aman bu ne yetmez bu diyosun

pazar gunu canım.. afıyet olsun menun baya hafıf aksam hıc bısey yemıorsun.

geçiştiriyorum akşamı cnm biraz katı yapıyorum
akşam yemek yerine kuruyemiş filan yiyorum

Afiyet olsun canım biraz az ama besleyici bi gün olmuş aslında afiyetler olsun

birazda böyle deneyimm lokurum..

cnm başarılar yeni okul döneminde , ingilzice ögretmenimiydin sen dimi ?
Kuzum ya tamam öyle yazayım akşamları yazayım artık da ben de çözemedm ya ekstra bişi yemiyorum nye böyle oluyo

merve kilo bazen duruyor cnm ne yapsan gitmiyor özellikle az kilo kalınca
proteine agırlık ver :)

evet insan verdikçe daha fazlasını istiyor şu kiloya düşiyim diye bekliyosun düşünce de aman bu ne yetmez bu diyosun
Eh okadar çok almışız ki normal kiloya inmek baya emek istiyo ama şuan iyiyiz bence maşallahımız var bunları verdik kalanları da vericez inşallah

kızlar bugünkü menüm ...

kahvaltı
domates salatalık üzeirne peynir atıp 9 zeytinle yedim
10 tane fındık

öglen
1 kase çorba
1 kepçe etli bulgur pilavı
salata

ara
yarım ekşi elma
çeyrek şeftali

akşam az önce yedim
avuç içi kadar tavuk gögsü
cacık

2.5 lt su eve gidincede bir saat yürürüm

bugün evden tavuk getirmiştim onu yedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…