- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.021
Kahvaltı diyete uymasa da bu gün muhtemelen 2 Ogün yicem en azından öyle yapmaya caliscam bi şekilde orantilarim
5 adet siyah zeytin
5 dilim fırında kabak
7-8 dilim fırında patates
2 dilim ekmek
2 peynir kutusu peynir
3-4 çatal lor peyniri
1adet yeşil zeytin
Şekersiz çay 2-3 fincan
Şimdi de 3u bir arada nescafe iciyorum canım istedi.
Günaaaydın bebeğim :) akşam bence gayet güzeel :) poğoçalara dayanamıyoruz ayol afiyet olsun kuzum saat erken :)günaydınnnlaaarrrr......
dün aksam eve gıttıgımde
4 incir yedım
yulaf yogurt yaptım kendıme
cay ve yanında kuruyemıs
sabah kahvaltım
1 dereotlu pogca
peynır
zeytın cay
Aynen dediğin gibi daha çok yiyesim geliyorgunaydın canım... kahvaltında abartılıcak bısey yok bence sabah kabakda patates de guzelcene yenır zaten az yemıssın bence dıyet dıyet yapcam modundan cık cnku ınsan daha cok yemek yıyesı gelıyor gercekden duzelıcek ınsallah
Canım nescafe şekersiz iç daha iyi olur ben şekersiz içiyorum :) şekerli sırf şeker yani başka bişey değil kremada var üstüne üstlük . Kahvaltın süper bence hiç abrttığın gbi değil ama biraz sakinleş biiiler yemek istediğinde salatalık falan ye :)Kahvaltı diyete uymasa da bu gün muhtemelen 2 Ogün yicem en azından öyle yapmaya caliscam bi şekilde orantilarim
5 adet siyah zeytin
5 dilim fırında kabak
2 dilim ekmek
2 peynir kutusu peynir
3-4 çatal lor peyniri
1adet yeşil zeytin
Şekersiz çay 2-3 fincan
günaydınnnlaaarrrr......
dün aksam eve gıttıgımde
4 incir yedım
cay ve yanında kuruyemıs
sabah kahvaltım
1 dereotlu pogca
peynır
zeytın cay
Eliptik olması lazımdı o aletin canım
günaydınnnlaaarrrr......
dün aksam eve gıttıgımde
4 incir yedım
cay ve yanında kuruyemıs
sabah kahvaltım
1 dereotlu pogca
peynır
zeytın cay
Günaydın kızlardün kahvaltıdan sonra ara olarak yaım yeşil elma yedim yanında rezene çayı içtim öğle 5 kaşık z.yağlı kabak yemeği 2 kaşık pilav cacık 1 ade yeşil biber akşam 5 kaşık z.yağlı kabak 2 kaşık pilav 4 kaşık yoğurt 1 yeşil biber yatmadan 1 bardak tarçınlı su içtim bakalım faydası olacak mı
Afiyet olsun özüne döndüm canım maşallah
Ya normalde almiyorumda esim ben alicam diinve ben yok dedm snra dedm ver 1 tane normalde 1 tane yetmezde dedm gozum doysun ☺☺☺Günaaaydın bebeğim :) akşam bence gayet güzeel :) poğoçalara dayanamıyoruz ayol afiyet olsun kuzum saat erken :)
Sen o kiloyu gordun gene yaparsn buna emin ol bide bazen hizli alinan kilo hemen verilir merk etme o sislikdir. YAynen dediğin gibi daha çok yiyesim geliyor(
Neyse ya ben 58 kiloya kadar dustumki zaten hem de 1 ay boyunca neredeyse yeniden düşerim aynı kiloya. Yuruyuste yapcam bu gun.
Simdi tarcinli elma yiyorum 2 tane
Gunaydnn cnm yok daha yapmam bgnluk yeter bana bu ☺☺İyi aksamlar kizlar. Kah
Günaydın canım bence menülerin güzel poğaca ekmek niyetine olmuş bugün başka kaçamak yapmazsan dengelersin
Saol kuzum benim haff diye gömulmeeem iyide iste bazen dayanamiyorum evlilik modu ☺☺ hep bi bahanem de var ☺☺Yani bence abartı bişey yok balım akşam yemeğin çok hafif çünkü afiyet olsunn poğaçayı da erken yemen iyi olmuş bence
sabah 1 has.yumurta 1kk peynir 1.5 dilim ekmek 5 zeytin reçel 2 bardak şekersiz çayla kahvaltımı yaptım. şimdi yeşil çayla yarım yeşil elma yiyorum
Aynen dediğin gibi daha çok yiyesim geliyor(
Neyse ya ben 58 kiloya kadar dustumki zaten hem de 1 ay boyunca neredeyse yeniden düşerim aynı kiloya. Yuruyuste yapcam bu gun.
Simdi tarcinli elma yiyorum 2 tane
Ya normalde almiyorumda esim ben alicam diinve ben yok dedm snra dedm ver 1 tane normalde 1 tane yetmezde dedm gozum doysun ☺☺☺
Sen o kiloyu gordun gene yaparsn buna emin ol bide bazen hizli alinan kilo hemen verilir merk etme o sislikdir. Y
Gunaydnn cnm yok daha yapmam bgnluk yeter bana bu ☺☺
Saol kuzum benim haff diye gömulmeeem iyide iste bazen dayanamiyorum evlilik modu ☺☺ hep bi bahanem de var ☺☺
Ya normalde almiyorumda esim ben alicam diinve ben yok dedm snra dedm ver 1 tane normalde 1 tane yetmezde dedm gozum doysun ☺☺☺
Sen o kiloyu gordun gene yaparsn buna emin ol bide bazen hizli alinan kilo hemen verilir merk etme o sislikdir. Y
Gunaydnn cnm yok daha yapmam bgnluk yeter bana bu ☺☺
Saol kuzum benim haff diye gömulmeeem iyide iste bazen dayanamiyorum evlilik modu ☺☺ hep bi bahanem de var ☺☺
ayyy şimdi farkettim akşam yazacaktım menülerimi kızım fırsat vermedi mesajım yarım kalmış silememişim de çok komik olmuş çok güldüm yaa
5 adet siyah zeytin
5 dilim fırında kabak
2 dilim ekmek
2 peynir kutusu peynir
3-4 çatal lor peyniri
1adet yeşil zeytin
Şekersiz çay 2-3 fincan
Sağol kuzum ondan sonraaa 3 çatal daha kek yedm ve 7000 adım attım akşam yemeği yemedm eve 9 buçukta geldik zaten öldüm yorgunluktan ya eşim mantı yedi ben yemedm dayandmkahve içtim şekersiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?