- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.001
Kızlaaar öğlen menüm gelsin 5 kşk patates yemeği roka domates salatası 1 dilim peynir 5 kaşık yoğurt bir dilim ekmekk :)
50 bin kere diyet yaptım yani liseden beri hakkaten artık yeter bitecek bu iş al ver al ver canımıza yazık tamam yiyelim tabii canımızın istediklerinden de ama önce bi hedefime ulaşıcam sonra da özel günlerde ve haftada farklı günler 1 kaç öğün canımın istediklerini yiycem diğer öğünler sağlıklı beslenicem valla zaten şok diyet yapmıyoruz herşeyi de yiyoruz ama hamur işi v. s de haftada 1-2 öğün yiycem yani böyle ye dengele giderim hedefe ulaşınca ama şimdi mesela bayrama kadar yok kaçamak falan lokma bile almıyorum zararlılardan çünkü devamı geliyo bende bayramda ailemin yanına gidicem orda yemesem beni ldürürler ama gidene kadar yok dönünce de zaten artık tatil yok yıl sonuna kadar tam gaz devam ya da ne zaman ulaşırsam belki daha kısa sürer
Ulaşırız tatlım yıl sonuna 4 ay var ayda 2-3 kilo versen tamam işte 4 ay çok kaçamak yapmazsan 10 kilo rahat verilir, bakma sen biz veremiyoruz diye vızıldanıyoruz da çok da kaçamak yapıyoruz yani şahsen ben yaptım doğru düzgün diyetyapsak spor biraz da bal gibi de veririz mantık belli aldığın kalori harcadğından az olucak ama çok da az olmıycak o zaman da kıtlık oluyo çünkü tutuyo vücut günde 1000-1200 kalori alsak biraz da hareket tamam
Kuzum üstüne kalktım temizlik yaptım vicdan yapınca baya enerji harcadım
Kızlaaar öğlen menüm gelsin 5 kşk patates yemeği roka domates salatası 1 dilim peynir 5 kaşık yoğurt bir dilim ekmekk :)
ah ah lokurum beni anlaıyorsun tamda 2013 yılı haziran ayında 62,5 kilo idim ve begenmezdim kilomu şu halime bak şmdi bende snein gibi düşünüyorumz ayıflanınca bir iki gün kh yemeliyiz bencee :)
benim yılbaşı hedefim 12 kilo eşimle çok pis iddaye girim çokmu sallamışım bilmiyorum((
kız senin misler gibi kilon hiçte vizdan yapma cınımmmm
menü güzelll
Sağol kuzum ondan sonraaa 3 çatal daha kek yedm ve 7000 adım attım akşam yemeği yemedm eve 9 buçukta geldik zaten öldüm yorgunluktan ya eşim mantı yedi ben yemedm dayandmAfiyet olsun mervetoşum süper bence
Kuzumm süper ya bende öyle bişey yapayım haşlayım bişi yapayım :) valla hazır bile alırım çok zor geliyo artık çocukla hiç durmuyo hiç :)Kızlarcım öğle yemeğim de sabah gördüğünüz tabağın aynısısabah barbunya 3 kaşıktı öğlen 4 kaşıktı; saat 3 gibi yedim akşama da allah kerim döner almıştım yoğurtla yerim belki ya da bakarım artık henüz acıkmadım zaten
Kuzum yılbaşına 4 ay var verirsin tabi sıkı bi şekilde tutarsan dyeti :) psikolojik kuzum ya bide şimdi malum durumlar var tatil falan iyice tktım :)) sağol canımm bnm akşam yemedm 3 çatak dha kek yedm snra 7000 adm fln attım o kekide saat 3 gibi yedm ztn yemeğide aynı :)ah ah lokurum beni anlaıyorsun tamda 2013 yılı haziran ayında 62,5 kilo idim ve begenmezdim kilomu şu halime bak şmdi bende snein gibi düşünüyorumz ayıflanınca bir iki gün kh yemeliyiz bencee :)
benim yılbaşı hedefim 12 kilo eşimle çok pis iddaye girim çokmu sallamışım bilmiyorum((
kız senin misler gibi kilon hiçte vizdan yapma cınımmmm
menü güzelll
Kanka teşekkür ederim aldık arabayı çok şükür. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah. Ben o tiramisudan sonra akşam 10da tost yaptım yedim valla çok acıkmıştımHayırlı uğurlu olsun kankam iyi günlerde kullanın
Afiyet olsun bence tramisu da akşam yemeği niyetine olmuş
Aslıcım sağ ol kuzum Amin inşallahkuzum hayrlı olsun smdıden arabanız Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın ınsallah..
Canım çok teşekkürler. Benim ehliyet var ama kaybetmiştim 4-5 senedir çıkarmaya vaktim olmadı pek ilgilenmedim. Ekim ayında onu da halledicez inşallah :) darısı olmayanlara :)Kuzum hayırlısı olsunn benim eşimde eski modellere bayılır :) bizim ikimizdede ehliyet yok ondan arabada yok ama Allah nasip ederde ben ehliyeti alırsam eşim bana ucuzlarından btne alıcak söz verdi bakalım Allah nasip ederse tabi İnşallah :))) sizede güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim :) bizde babam annem soydan çıktık hiç durmadı velet bi alışveriş yapayım hep gözleri bendeydi bi rahat bırakmadı ben 4 saat yürümüşüm öldüm ya zaten çıktıkmı giremiyoruz benimkide yarın izinliymiş bide yarın bu yorgunlukla yürücem eyvahlar olsun :) kuzum yediklerin gayet normal o efora enerjiye tiramusu gtmştr zaten tartıda eksiyi görünce dahada bi motivr oldun yedn demi seni çakalafiyt bal olsun kuzum akşam yemeği niyetine olsun oda
kızlar merhaba bilgisayarım bir aydır bozuk yeni yaptırdım telefondan da giremed,m ama hepinizi özledim, sizi bıraktığımda 71dim suan 68im arada kaçırıyorum ama devam ediyorum şükür 10 kilo gitti
vallahi büyük konuşmayım ama bu bayram bile bozmayı düşünmüyorum
misafirim olacak 3-4 gün ama cidden dikkat edicem ver -al ver-al bünye manyadı iyice(
Eliptik olması lazımdı o aletin canımKuzu bende de evde koşu bandı var ama çok sıkılıyorum onda aslında salonda olsa tv karşısında sıkılmam da kedimin odasında duvara baka baka yürümem lazım bi de uzay yürüyüş aleti almıştım hani parklarda da oluyo ya kollar bacaklar paralel gidip geliyo havada yürüyo gibi3 gündür onla 40-60dk arası yürüyorum tv karşısına getiriyorum onu yani biraz da böyle olsun bakalım etkili bişey ama baya terletiyo
Evet kuzum benim amiin :)) uğra ya ihmal etme bizi niye kopuş yaşıyormuşsun üzüldümCanım çok teşekkürler. Benim ehliyet var ama kaybetmiştim 4-5 senedir çıkarmaya vaktim olmadı pek ilgilenmedim. Ekim ayında onu da halledicez inşallah :) darısı olmayanlara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?