Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlarcım öğle yemeğim de sabah gördüğünüz tabağın aynısı sabah barbunya 3 kaşıktı öğlen 4 kaşıktı; saat 3 gibi yedim akşama da allah kerim döner almıştım yoğurtla yerim belki ya da bakarım artık henüz acıkmadım zaten

ah ah lokurum beni anlaıyorsun tamda 2013 yılı haziran ayında 62,5 kilo idim ve begenmezdim kilomu şu halime bak şmdi bende snein gibi düşünüyorumz ayıflanınca bir iki gün kh yemeliyiz bencee :)

benim yılbaşı hedefim 12 kilo eşimle çok pis iddaye girim çokmu sallamışım bilmiyorum ((

Kuzum üstüne kalktım temizlik yaptım vicdan yapınca baya enerji harcadım

kız senin misler gibi kilon hiçte vizdan yapma cınımmmm

Kızlaaar öğlen menüm gelsin 5 kşk patates yemeği roka domates salatası 1 dilim peynir 5 kaşık yoğurt bir dilim ekmekk :)

menü güzelll

Bence çok değil 4 ay var yani ayda 3 kilo versen ki azimli olunca verilir akşamları spor d ayapıyosun sanırım çok rahat verirsin bence ama kesinlikle bi lokma tatlı bile yememek lazım çünkü devamı gelyio işte bizim durumumuzda sebze ve protein ağırlıklı gitmekte fayda var

Kuzumm süper ya bende öyle bişey yapayım haşlayım bişi yapayım :) valla hazır bile alırım çok zor geliyo artık çocukla hiç durmuyo hiç :)

Kuzum yılbaşına 4 ay var verirsin tabi sıkı bi şekilde tutarsan dyeti :) psikolojik kuzum ya bide şimdi malum durumlar var tatil falan iyice tktım :)) sağol canımm bnm akşam yemedm 3 çatak dha kek yedm snra 7000 adm fln attım o kekide saat 3 gibi yedm ztn yemeğide aynı :)

İyi geceler kızlar. Ben bugün hiç uğrayamadım annemlere gittim ordan da kayınvalideye uğradık geldik. Yarın sabah okula gidicem yine başlıyor bu lanet olası seminerler
Bugün çok dengesiz yedim ya yazmıyorum hiç. Karnonhidrat manyağı oldum

Herkesi öpüyorum,inşallah girebilirim bu aralar. Okuldan dolayı pek vaktim olmayabilir bilemiyorum pek giresim de gelmiyo foruma ya ne bileyim bi kopuş yaşıyorum sanki.

Hayırlı uğurlu olsun kankam iyi günlerde kullanın

Afiyet olsun bence tramisu da akşam yemeği niyetine olmuş
Kanka teşekkür ederim aldık arabayı çok şükür. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah. Ben o tiramisudan sonra akşam 10da tost yaptım yedim valla çok acıkmıştım neyse sağlık olsun

Canım çok teşekkürler. Benim ehliyet var ama kaybetmiştim 4-5 senedir çıkarmaya vaktim olmadı pek ilgilenmedim. Ekim ayında onu da halledicez inşallah :) darısı olmayanlara :)

vallahi büyük konuşmayım ama bu bayram bile bozmayı düşünmüyorum
misafirim olacak 3-4 gün ama cidden dikkat edicem ver -al ver-al bünye manyadı iyice (

Bende sıkıldim ver al ver al bu gün tam inancliyim diyet yapabileceğime. 64 kiloya kadar çıktım yeniden memlekete gelince
Yarın bir güzel tartilicam ve diyet başlangıcın olarak kilomj yazcam kenara.
Artık kararlıyım kilo vermeye

Eliptik olması lazımdı o aletin canım

kızlar uyku tutmadı ama bu gün diyete başlamış hissettiğim için yediklerimi yazıyorum: akşam 12'den bu saate kadar yediklerim
1 paket kepekli bisküvi
1 adet prebiyotik yoğurt
1 köpüklü kahve
yarın hava kararana kadar uyumayıp uyku düzenimi düzeltmeyi istiyorum.
1 haftadır uyku düzenim çok karışık sanırım biraz da ondan dolayı kilo aldım :/

Canım çok teşekkürler. Benim ehliyet var ama kaybetmiştim 4-5 senedir çıkarmaya vaktim olmadı pek ilgilenmedim. Ekim ayında onu da halledicez inşallah :) darısı olmayanlara :)
Evet kuzum benim amiin :)) uğra ya ihmal etme bizi niye kopuş yaşıyormuşsun üzüldüm

Kahvaltı diyete uymasa da bu gün muhtemelen 2 Ogün yicem en azından öyle yapmaya caliscam bi şekilde orantilarim

5 adet siyah zeytin
5 dilim fırında kabak
7-8 dilim fırında patates
2 dilim ekmek
2 peynir kutusu peynir
3-4 çatal lor peyniri
1adet yeşil zeytin
Şekersiz çay 2-3 fincan
Şimdi de 3u bir arada nescafe iciyorum canım istedi.

Kızlar onca kahvaltinin üzerine hala kendimi aç hissediyorum bir şeyler yemek istiyorum
Ne yapcam ben bu iştahı kapamak icin?
Kahvaltıdan sonra 64.2 kilo çıktım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…