• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kızlar merhaba bilgisayarım bir aydır bozuk yeni yaptırdım telefondan da giremed,m ama hepinizi özledim, sizi bıraktığımda 71dim suan 68im arada kaçırıyorum ama devam ediyorum şükür 10 kilo gitti

kızlar merhaba bilgisayarım bir aydır bozuk yeni yaptırdım telefondan da giremed,m ama hepinizi özledim, sizi bıraktığımda 71dim suan 68im arada kaçırıyorum ama devam ediyorum şükür 10 kilo gitti
Canım hoşgeldin maşallah yine de gayet güzel vermişsin :KK5:

hosgeldın canım. masallah bızı 1 ay bırakdın ama guzel sonuclarla gelmıssın.

Ayy 4 farklı sonuç gösterdi kafayı yedim yarın gideyim tartılayımda doğru sonucu yazarım. Şimdi yanlış olmasın. Pazar günü şişlik olabilir ama bizim tartıyı annem kırdı gibi oldu o yüzden güvenemiyorum. Farklı farklı sonuçlar gösteriyor. Canım ben gözümü açtığımdan beri erken yeriz hep öyle alıştım ama lisede hep sağlıksız beslendim. O yüzden 60 a dayanmıştım. 5 senede 15 kilo almıştım.:KK43: Kuzum estağfirullah asıl ben önünde eğiliyorum. Ben senin yerinde olsam o psikolojiyle yemeye verirdim kendimi. Süt olsun diye falan insan çok yiyor. Hiç düşünemezdim herhalde kilo vermeyi. Cidden zor emziren annelerin kilo vermesi. Bir yandan yemen lazım bir yandanda kilo vermen lazım. Seni canı gönülden tebrik ederim kuzum. :KK66::KK50:
Kuzummm benim sağolll burda güzel dostluklar edindim çok mutluyum :KK200::KK200:

Ayy böyle devam etsen çok güzel sonuçlar alırsın. Bir kaç yudum ice tea dende birşey olmaz herhalde. 2 saat yürümüşsün harikasın canım 10 km civarıdır belkide fazladır.
Kuzum sağol canım bugn eşim evdeydi kıymalı börek almş çeyrek parça yedim :) 3 çatal kek yedm bir yumurta beyazı yedim :) domates salatalık peynir falan 2 bardk çay sabah uyanır uyammaz kürümden içtim ama :))

Günaydıııınnn :kk77: bugün bir renk katayım dedim hem de motivasyon amaçlı kahvaltımı paylaşıyorum. O gördüğünüz minik şeyler de haşlanmış barbunya :KK45:
Eki Görüntüle 1878879
Vaoooov lokurum harika! Ben bugün birZ kaçrdm bnmki evde biraz kıymalı börek peynir domates salatalık 3 çatL kek yedm :) ama kürümdeb içtim :)

Ay yapamadım tabiii eve gittim spor yaptım ama neyse ki bi barbunya aldım konserve tembel işi :KK70:onu getirdim yanımda yeşillikle domatesle falan yerim öğlen bi de yoğurt
Olsun bebeğimm oda iyi aman çalışmadığm halde ben ble bazen yapmak istemym :KK70:

Kuzum sağol canım bugn eşim evdeydi kıymalı börek almş çeyrek parça yedim :) 3 çatal kek yedm bir yumurta beyazı yedim :) domates salatalık peynir falan 2 bardk çay sabah uyanır uyammaz kürümden içtim ama :))

merve çok bi kaçamak degil cnm toplasan bir dilim ekmek bir meyve anca eder kek ile börek
sen denlersin maşallah

Back