Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

sabah kahvaltım

2 etımek
peynır
zeytın
salatalık

ogle yemegım (erkencıyım )
kagıt kebabı ıcınde et bezelye havuc ve patates vardı
yanında yogurt
6 dılım karpuz.

Afiyet olsun kuzum çok güzel sabahöğle bence akşam ne yaptın var mı kaçamak

vallahi büyük konuşmayım ama bu bayram bile bozmayı düşünmüyorum
misafirim olacak 3-4 gün ama cidden dikkat edicem ver -al ver-al bünye manyadı iyice (
50 bin kere diyet yaptım yani liseden beri hakkaten artık yeter bitecek bu iş al ver al ver canımıza yazık tamam yiyelim tabii canımızın istediklerinden de ama önce bi hedefime ulaşıcam sonra da özel günlerde ve haftada farklı günler 1 kaç öğün canımın istediklerini yiycem diğer öğünler sağlıklı beslenicem valla zaten şok diyet yapmıyoruz herşeyi de yiyoruz ama hamur işi v. s de haftada 1-2 öğün yiycem yani böyle ye dengele giderim hedefe ulaşınca ama şimdi mesela bayrama kadar yok kaçamak falan lokma bile almıyorum zararlılardan çünkü devamı geliyo bende bayramda ailemin yanına gidicem orda yemesem beni ldürürler ama gidene kadar yok dönünce de zaten artık tatil yok yıl sonuna kadar tam gaz devam ya da ne zaman ulaşırsam belki daha kısa sürer

inşallah yılsonuna kadar amaçlarımıza ulaşacağız gerçi benim vermem gereken 10 kilo daha var

Ulaşırız tatlım yıl sonuna 4 ay var ayda 2-3 kilo versen tamam işte 4 ay çok kaçamak yapmazsan 10 kilo rahat verilir, bakma sen biz veremiyoruz diye vızıldanıyoruz da çok da kaçamak yapıyoruz yani şahsen ben yaptım doğru düzgün diyetyapsak spor biraz da bal gibi de veririz mantık belli aldığın kalori harcadğından az olucak ama çok da az olmıycak o zaman da kıtlık oluyo çünkü tutuyo vücut günde 1000-1200 kalori alsak biraz da hareket tamam

aa ben bilmiyordum aslııı hayırlı ugurlu olsun cnm ay ne güzel yeni evlisinnn :)) eşyalar filan herşey yepisyeni desene

evet masumcum cok tesekkur ederım evet suan yenıler tabı guzel gorunuyor :):)
Afiyet olsun kuzum çok güzel sabahöğle bence akşam ne yaptın var mı kaçamak

aksam neler yedım nelerrr :):)

burda saat 5 gıbı burcak yemısdım.

aksam yulaf muz yogurt sonra 1 etıcın yedım makarnam vardı ama yemedm ona sayabılırız dımı etıcını :):)

aynen lokurum bende sıkıldm bıde eskı halıme donmek ıstemıyoruym artık zayf olmak ıstıyorum nereye kdr kıme desek aa gene mi diyet demelerınden sıkıldım gercekden o tartı 58 görücek gecde olsa. aynen bayramda benımde elbet kacar ama sonra gene devam ederız bız.

haklısın lokurcum ya, yürüyüşe başladım dun 1,1-5 saat yuruyeceğim artık bizim de düğün var daha elbise almadım biraz veririm diye

Eti cin bişey değil yaa hem yemeğin hafif olmuş makarna da yememişsin bence sorun yok kuzu gündüzlerind e çok değil.

valla yani o değil insanların d abaşı döndü bi görüyolar dombik bi görüyolar zayıf onlara da daha fazla eziyet etmemek lazım devam edicez ve başarıcaz aslıcanım daha bunun hamileliği var zayıfken hamile kalalım bari de sonrası kolay olsun yani azimle devam kuzu yiyoruz yiyoruz yine canımız istiyo biticek bişey değil bu en iyisi yememek

Eti cin bişey değil yaa hem yemeğin hafif olmuş makarna da yememişsin bence sorun yok kuzu gündüzlerind e çok değil.

valla yani o değil insanların d abaşı döndü bi görüyolar dombik bi görüyolar zayıf onlara da daha fazla eziyet etmemek lazım devam edicez ve başarıcaz aslıcanım daha bunun hamileliği var zayıfken hamile kalalım bari de sonrası kolay olsun yani azimle devam kuzu yiyoruz yiyoruz yine canımız istiyo biticek bişey değil bu en iyisi yememek

haklısın lokurcum ya, yürüyüşe başladım dun 1,1-5 saat yuruyeceğim artık bizim de düğün var daha elbise almadım biraz veririm diye

Kuzu bende de evde koşu bandı var ama çok sıkılıyorum onda aslında salonda olsa tv karşısında sıkılmam da kedimin odasında duvara baka baka yürümem lazım bi de uzay yürüyüş aleti almıştım hani parklarda da oluyo ya kollar bacaklar paralel gidip geliyo havada yürüyo gibi 3 gündür onla 40-60dk arası yürüyorum tv karşısına getiriyorum onu yani biraz da böyle olsun bakalım etkili bişey ama baya terletiyo

evde spora çok üşeniyorum ya gerçi dışarı çıkmaya da ayrı üşeniyorum da neyse fırlatıyorum kapıdan kendimi zar zor

evde spora çok üşeniyorum ya gerçi dışarı çıkmaya da ayrı üşeniyorum da neyse fırlatıyorum kapıdan kendimi zar zor
Ben zaten akşam eve gidene kadar 8000 adım falan atmış oluyorum sabah işe gidene kadar 2500 akşam dönene kadar 2500 gün içinde de merdiven in çık flan 7-8 bini buluyo ama onları zaten diyetten önce de yapıyodum yani standart olan mecbur o yüzden akşamişte eve gelince ekstra bişey olsun diye zaten 8de evde olduğumdan anca evde olabiliyo

aynen cnm bı aldın bı verdın yeter da hem bıze hem onlara olmuyor bole :):)
evet hamılelıge ıyı zayf gırmek lazm kı yoksa bz herseyı yerız smdı bogazımız zor duruyor o zman hıc durmaz :):)

Kuzum hamileyken inşallah çok aşermezsiniz ben gibi ne varsa yiyodm

aynen cnm bı aldın bı verdın yeter da hem bıze hem onlara olmuyor bole :):)
evet hamılelıge ıyı zayf gırmek lazm kı yoksa bz herseyı yerız smdı bogazımız zor duruyor o zman hıc durmaz :):)
Aynen valla bol bol sağlıklı şeylerden yemeye çalışmak lazım yoksa biz yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…