• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım istersen 5 te 5 diyeti var detoks niyetine bayağı memnun olanlar vardı. Hem daha az gün. 5 gün yapacaksın her bir farklı tür besin. Forumda çok vardı bunu yapan araştır bence. Benim eski topiktekilerde yapmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam biri 3 kilo civarı vermişti. İstersen sende yapabilirsin. :) Hem takılmanda gider bundan sonrada rahat rahat yaparsın
Canım ben yaptım onu 3 kilo vermiştim biliyorumda emziriyorum ya onu yapamam süt olmaz gibime geliyo .sss

Kızlar galiba ben pazar tartıldığımla bugün tartıldığım arasında dağlar kadar fark var. 2 günde bu kadar vermem imkansız. Ya pazar günü bende şişlik vardı ya da bu tartı dengesiz tartıyor yarın bir eczaneye gidicem inş. Bu arada geç oldu ama zafer bayramımız kutlu olsun. Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Allah askerimizi, polisimizi ve devletimizi korusun.
Kuzum kaç çıktın ? Belki şişlik vardır ayol hemem tartıyı bozuk yapma :))) eksiler candır:KK200: Amin bebeğim Amin Rabbim bütün canlarımızı korusun bizim için şehit olan herkesten Allah razı olsun En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Menümüde yazıp çıkayım
Sabah 9.00
1 tereyağlı yumurta
1 br süt
Yarım domates
Yarım salatalık
5 zeytin
Yağlı peynir, çeçil peynir(az tuzlu)
Öğle 13.00
1 mürdüm eriği
1 tanede lavaşla peyniri dürüm yapıp yedim.Ama lavaş kalın değildi
Akşam 17.30
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase pulbiberli yoğurt
Aslında kırmızı ette vardı çok severek yiyecektim ki annem benim sevmediğim şekilde pişirmişti. Yiyemedim içimde kaldı resmen.
Kuzucum menü süper erken yemek yiyerek kiloların üstünde kalmasını engellediğin için saygıyla önünde eğiliyorum :super: süpersin ya :KK50:

Kızlaaar akşam köri soslu tavuk yedim kremalıydı tanelerinden aldım mantarda vardı içinde yanında soda içtim 2 çatal pilav 1 çatal keşkek tattım ardında bi sade kahve patlattım evde bir daha sade kahve içtim ve bir kaç yudum ıce tea kaydı gitti valla soğuk su yoktu :( ama erken yemek yiyip üstüne 2 saat yürüdüm tartı sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum:KK200:

Kuzum kaç çıktın ? Belki şişlik vardır ayol hemem tartıyı bozuk yapma :))) eksiler candır:KK200: Amin bebeğim Amin Rabbim bütün canlarımızı korusun bizim için şehit olan herkesten Allah razı olsun En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Kuzucum menü süper erken yemek yiyerek kiloların üstünde kalmasını engellediğin için saygıyla önünde eğiliyorum :super: süpersin ya :KK50:
Ayy 4 farklı sonuç gösterdi kafayı yedim yarın gideyim tartılayımda doğru sonucu yazarım. Şimdi yanlış olmasın. Pazar günü şişlik olabilir ama bizim tartıyı annem kırdı gibi oldu o yüzden güvenemiyorum. Farklı farklı sonuçlar gösteriyor. Canım ben gözümü açtığımdan beri erken yeriz hep öyle alıştım ama lisede hep sağlıksız beslendim. O yüzden 60 a dayanmıştım. 5 senede 15 kilo almıştım.:KK43: Kuzum estağfirullah asıl ben önünde eğiliyorum. Ben senin yerinde olsam o psikolojiyle yemeye verirdim kendimi. Süt olsun diye falan insan çok yiyor. Hiç düşünemezdim herhalde kilo vermeyi. Cidden zor emziren annelerin kilo vermesi. Bir yandan yemen lazım bir yandanda kilo vermen lazım. Seni canı gönülden tebrik ederim kuzum. :KK66::KK50:

Kızlaaar akşam köri soslu tavuk yedim kremalıydı tanelerinden aldım mantarda vardı içinde yanında soda içtim 2 çatal pilav 1 çatal keşkek tattım ardında bi sade kahve patlattım evde bir daha sade kahve içtim ve bir kaç yudum ıce tea kaydı gitti valla soğuk su yoktu :KK43: ama erken yemek yiyip üstüne 2 saat yürüdüm tartı sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum:KK200:
Ayy böyle devam etsen çok güzel sonuçlar alırsın. Bir kaç yudum ice tea dende birşey olmaz herhalde. 2 saat yürümüşsün harikasın canım 10 km civarıdır belkide fazladır.

Günaydın kızlar :KK68: dün biraz toparlandım sayılır sadece kahvaltı ve meyve azıcık fazla oldu ama akşam yemeğini erken yedim :KK66: kahvaltım 1 haş.yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 t.k pekmez 2 dilim tahıllı ekmek 1 bardak şekersiz çay özüme döndüm sonunda :KK52: kürü hala yapamadım yaa :işsiz: akşam yapacam ama hep unutuyorum sabah da erken çıktığım için vaktim olmuyor bu gidişle yapamayacağım galiba :KK70:

Süpersin canım :) yürüyüşte yapmışsın oh oohh :) :)

Canım tatilden döndükten sonra süper gidiyorsun.:nazar: Patates ekmek niyetine olsun canım :) :halay:

yok be kuzum ne ıyıysı aksamları gömuyorum yemeklerı oglenlere bakma sen :):)
Menümüde yazıp çıkayım
Sabah 9.00
1 tereyağlı yumurta
1 br süt
Yarım domates
Yarım salatalık
5 zeytin
Öğle 13.00
1 mürdüm eriği
Akşam 17.30
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase pulbiberli yoğurt
Aslında kırmızı ette vardı çok severek yiyecektim ki annem benim sevmediğim şekilde pişirmişti. Yiyemedim içimde kaldı resmen.

afıyet olsun kuzum olsun bıdahakıne senn sevdıgın gıbı yapar bazen oluyor öle :)

Kızlarrr ben geldim yaa sormayın bugün dışarıdaydık hep eşim izinliydi. Ya biz arabamızı sattık eski bi model vardı şahinlerden :KK70: eşim hastasıdır şahinlerin ya adam manyak yani :KK70: yeni bir araba bakıyoruz kaç aydır ama birkaç gündür beğendiğimiz bir araba var da ona bakmaya gittik bugün. Arada tanıdık çıktı vesaire derken arabayı çok beğendik de yarın bizim olucak inşallahhh :dua: bugün giremedim o yüzden ama yoruldum ya kızın bebek arabası filan derken yollarda sıcakta :) neyse iyi ki huysuzlanmadı hanımefendi keyfi yerindeydi otobüslerde filan :nazar:
Valla bu saate kadar neler yedim içtim onları yazayım :)

Sabah 10 gibi: 2 dilim ekmek,sucuklu yumurta,peynir,kaşar peyniri,zeytin,salatalık,tereyağı,reçel,kahvaltılık sos filan azar azar işte. Mis gibi doyurucu oldu valla çok iyi geldi :)

Öğlen 13 gibi: 1 tabak mercimek çorbası,1 kase cacık

Aralarda sade neskafe çay limonlu soda

Veee asıl bomba 1 kare dilim tiramisu ama zor bitirdim resmen. Para vercez diye yedim valla :KK48:

Akşam yemeği yok henüz. Yiyeceğimi de sanmıyorum zaten hiç aç değilim. 4900 küsür adım atmışım pek fazla değil ama napalım :)

He bu arada sabah tartıldığımda -300 gördümm çok şükür. Regl olmama rağmen eksik gösterdi çok mutlu oldumm:KK73:

kuzum hayrlı olsun smdıden arabanız Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın ınsallah..

Günaydıııınnn :kk77: bugün bir renk katayım dedim hem de motivasyon amaçlı kahvaltımı paylaşıyorum. O gördüğünüz minik şeyler de haşlanmış barbunya :KK45:
_20160831_103351.JPG

Kızlarrr ben geldim yaa sormayın bugün dışarıdaydık hep eşim izinliydi. Ya biz arabamızı sattık eski bi model vardı şahinlerden :KK70: eşim hastasıdır şahinlerin ya adam manyak yani :KK70: yeni bir araba bakıyoruz kaç aydır ama birkaç gündür beğendiğimiz bir araba var da ona bakmaya gittik bugün. Arada tanıdık çıktı vesaire derken arabayı çok beğendik de yarın bizim olucak inşallahhh :dua: bugün giremedim o yüzden ama yoruldum ya kızın bebek arabası filan derken yollarda sıcakta :) neyse iyi ki huysuzlanmadı hanımefendi keyfi yerindeydi otobüslerde filan :nazar:
Valla bu saate kadar neler yedim içtim onları yazayım :)

Sabah 10 gibi: 2 dilim ekmek,sucuklu yumurta,peynir,kaşar peyniri,zeytin,salatalık,tereyağı,reçel,kahvaltılık sos filan azar azar işte. Mis gibi doyurucu oldu valla çok iyi geldi :)

Öğlen 13 gibi: 1 tabak mercimek çorbası,1 kase cacık

Aralarda sade neskafe çay limonlu soda

Veee asıl bomba 1 kare dilim tiramisu ama zor bitirdim resmen. Para vercez diye yedim valla :KK48:

Akşam yemeği yok henüz. Yiyeceğimi de sanmıyorum zaten hiç aç değilim. 4900 küsür adım atmışım pek fazla değil ama napalım :)

He bu arada sabah tartıldığımda -300 gördümm çok şükür. Regl olmama rağmen eksik gösterdi çok mutlu oldumm:KK73:

Hayırlı uğurlu olsun kankam iyi günlerde kullanın :nazar::dua:

Afiyet olsun bence tramisu da akşam yemeği niyetine olmuş

Menümüde yazıp çıkayım
Sabah 9.00
1 tereyağlı yumurta
1 br süt
Yarım domates
Yarım salatalık
5 zeytin
Öğle 13.00
1 mürdüm eriği
Akşam 17.30
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase pulbiberli yoğurt

Harikaaa harikaaa süper bir menü bence akşam et de olsaymış evet yazık al da sevdiğin gibi yap bari canım benim canın da çekmiş :KK43: aç kilo oldun ki acaba :KK45:

Kuzumm bakliyatta yemeliyiz arada bende kuru börülce mercimek haşlayıp salatasını çok severim yaparımda soğanlı yeşillikli süper olur kabakta çok yaparım ikiside süper ikisinide yap at dolaba seçenek olsun sana :KK60:

Ay yapamadım tabiii eve gittim spor yaptım ama neyse ki bi barbunya aldım konserve tembel işi :KK70:onu getirdim yanımda yeşillikle domatesle falan yerim öğlen bi de yoğurt

Back