Kızlarrr ben geldim yaa sormayın bugün dışarıdaydık hep eşim izinliydi. Ya biz arabamızı sattık eski bi model vardı şahinlerden
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
eşim hastasıdır şahinlerin ya adam manyak yani
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
yeni bir araba bakıyoruz kaç aydır ama birkaç gündür beğendiğimiz bir araba var da ona bakmaya gittik bugün. Arada tanıdık çıktı vesaire derken arabayı çok beğendik de yarın bizim olucak inşallahhh
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
bugün giremedim o yüzden ama yoruldum ya kızın bebek arabası filan derken yollarda sıcakta :) neyse iyi ki huysuzlanmadı hanımefendi keyfi yerindeydi otobüslerde filan
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Valla bu saate kadar neler yedim içtim onları yazayım :)
Sabah 10 gibi: 2 dilim ekmek,sucuklu yumurta,peynir,kaşar peyniri,zeytin,salatalık,tereyağı,reçel,kahvaltılık sos filan azar azar işte. Mis gibi doyurucu oldu valla çok iyi geldi :)
Öğlen 13 gibi: 1 tabak mercimek çorbası,1 kase cacık
Aralarda sade neskafe çay limonlu soda
Veee asıl bomba 1 kare dilim tiramisu ama zor bitirdim resmen. Para vercez diye yedim valla
Akşam yemeği yok henüz. Yiyeceğimi de sanmıyorum zaten hiç aç değilim. 4900 küsür adım atmışım pek fazla değil ama napalım :)
He bu arada sabah tartıldığımda -300 gördümm çok şükür. Regl olmama rağmen eksik gösterdi çok mutlu oldumm