- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.861
şu geçtiğimiz 2 ayı çok boşa harcadık aslında kaçamak yapmasak sksak dişimizi şimdiye ulaşmıştık hedeflere bence artık bi oparlanalım mervecim şu 50 yi görelim artıkBende yılbaşına anca 50 olurum gibi geliyor
Tabii ki birbirimize çok destek olduk burda ama kaçamak da yaptırıyoruz valla birimiz yiyo diğeri yiyo hadi ben de yiyim aman da şundan da yiyim oh ne güzel yedik aman nasıl olsa veririz derken 2 ay geçtiEvet kuzum tanışmada giydiğim deri eteğim vardı ona girdim eşimde espiri yapıyor ilk gün ki gibi diye hoşuna gidiyo tabi kiloluyken gitmiyoduk bu kdrİnşallah lokurum destekler tam olunca insan her türlü ne yesede düzeltirim diye kendine güveniyo
Tabii ki birbirimize çok destek olduk burda ama kaçamak da yaptırıyoruz valla birimiz yiyo diğeri yiyo hadi ben de yiyim aman da şundan da yiyim oh ne güzel yedik aman nasıl olsa veririz derken 2 ay geçti
İnşallah aslıcım valla artık tak etti bana geçen haftaresmen midem ağrıdı yemekten ne zorum varsagercekden de öle iki ay gecdı hıc bişey yapamadık ınsallah bundan snra 2 aylar gecmezde hedefe ulasırız cnm ya.
Kuzum sağol valla diyetisyen bi fincan içebilirsin demişti eltimle her gün görüşürken içiyorduk her gün şimdi çocuklar hasta bizim pek görüşemiyoruz hastanelerdeyiz aklıma gelmiyo içmek ama bi sakıncası yok 1 fincan sadece tabi kuzum :)))
Bende günde bir defa icecem canim hatta hergün icmem bilesen paket olanlardan mi kullandin yoksa acikta satilanlardan mi?
Evet lokurum ya toparlanalım tutuyorum Elhamdülillah kendimi İnşallah azim yarıda kalmazsa sizinle mutlu günleri görürüm ya şu 45 hayal şuanda ama geriye dönüp baktığımda 54 bile hayaldi çok şükür bugünlerimize de durmak yok lokurum devam başarıcaz eşime göstericem kendimi alcam o yüzüğü ve kendşmi daha iyi hissedicem İnşallahşu geçtiğimiz 2 ayı çok boşa harcadık aslında kaçamak yapmasak sksak dişimizi şimdiye ulaşmıştık hedeflere bence artık bi oparlanalım mervecim şu 50 yi görelim artık
Kuzum ben a101 den alıyorum mest çok güzel hatta onun karışık bitki çayı var müthiş işte emzirmesek varya ben hep eskiden böyle 50yken 53 e çıktığım oluyodu o zamanlar onu içip düşüyodum :)Bende günde bir defa icecem canim hatta hergün icmem bilesen paket olanlardan mi kullandin yoksa acikta satilanlardan mi?
Yaaa bak bunu ilk defa duyuyorum ablam yeşil çay soda limonla 6 7 kilo vermişti 2 haftada kuzumBir şey söyliyim kuzum ben diyet içinde çok denedim bunu 1 ay hiç içmedim yeşil çay ve 3 kilo verdim diğer aylar içtim hep 2-3 kilo verdim yine daha az da verdiğim oldu ve öyle kaçamak falan da yapmadım, bence yeşil çay çok etkili değil evet herkes çok etkili diyo belki kişiye göre değişir ama ben öyle aşırı bir etki yaşamadım
Kuzum öyleydi ama lokurum 1 elma 1 limon 4 çubuk tarçın dedi ve tane karabiber dedi ben de 1 çay kaşığı karabiber 10 adet karanfilide ekledim pişirdimCanim tarifi bir daha alabilir miyim yazmistin ama hangi sayfada oldugunu hatirlayamadim? 2 elma 1 limon çubuk tarcin vardi galiba baska birsey var miydi?
Kuzum öyleydi ama lokurum 1 elma 1 limon 4 çubuk tarçın dedi ve tane karabiber dedi ben de 1 çay kaşığı karabiber 10 adet karanfilide ekledim pişirdim
Canımm yarım bardak içtim ay çok kötü tadı yahu nasıl içilir bilmiyorumOhh misss simdiden yapmissin canim basladin mi icmeye
Kuzuummm sakin ol stres yaptıkça yiyesimiz geliyo sakin olucaz temel kuralımız bu olsun :) aç kaldığın zaman canım önüne gelen her şey çekici gelir yersin zaten o yüzden akşam yemeği mutlaka yemelisin bence :)İyi geceler kızlar sabah bir bardak süt için bir tk yulaf kepeği atip içtim, öğlen bir buçuk porsiyon kadar kuru fasulye salata,aksam ustu beste ,bir avuç cig fındık bir dlm peynir sonra başka bişiy yemiycektim. Ama eşim bir sürü ezme,ciger vs vs meze almış gelmiş bir ince dlm ekmekle onlardan yedim ama saat geçti 8 gibi sonra ceza olarak bir saat kostum banta 7 km hız ile , artık lacamaklarim dursun istiyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?