- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.261
Ve işte bitti yarım saatte anca içtim o kadar kötü geliyor bana tadi:)
Kızlar yarın akşam burda herkesin kürünü görmek istiyorummm birbirimize güç vericezz
Neyi ne kadar koyuyorsun canım yazar mısın
Guzelmis cnm begendim bi bakicam buraya tesekkur ederkCanim bu iyi ve profesyonel bir atlama ipi
Sayacsiz daha uygun fiyata da var
http://www.decathlon.com.tr/sayacli-atlama-ipi-id_8313024.html
Yaa canım korkutmak gibi olmasın ama ikinci çizgi bende de silik çıkmıştı ve hamileydimKızlar hamilemiyim bilmiyorum çok silik bi çizgi çıktı(
canım arkadaşlarım ben 1.2 güne karadenize gidecem eşimin yanına orada nasıl beslenirim bilemem ama inşallah kğ almadan dönerim size bol bol şans diliyorum kğ vermenizde.benide özleyin olur mu :)
İnşallah tersi çıkar canım yaYaa canım korkutmak gibi olmasın ama ikinci çizgi bende de silik çıkmıştı ve hamileydim
Kızlar hamilemiyim bilmiyorum çok silik bi çizgi çıktı(
Canım bebeğimde yaptığımda şu zamanda çok net çizgi vardı zannetmiyorum olduğunu ama ne biliyimcanım gunaydın sen doktora bı kan tahlılı yaptırsan daha ıyı olmaz mı
Şimdi limonlu su içelim kızlaar :)
Cok tesekkurler canimTabiki canım tarifi vereyim ama yulaf ezmesi ile olmuyor diye biliyorum, bulunduğun yerde migros tarzı büyük marketler yokmu oralarda yulaf kepeği olarak satılıyor aslında. Tarifi yazıyorum;
3 adet yumurta
3 yemek kaşığı light yoğurt
8 yemek kaşığı yulaf kepeği veya karışımı (marketlerdeki paketler yulaf kepeği karışımı oluyor)
1 paket kabartma tozu
5 yemek kaşığı light süt
Bir tutam tuz
Yumurta, süt ve yoğurt bir kapta çırpılacak, yulaf kepeği eklenip karıştırdıktan sonra kabartma tozu ve tuz eklenecek tüm malzemeler karıştırılıp yağlı kağıt serilmiş borcam veya kek kalıbına dökülecek
Eğer istersen light veya yarım yağlı peynir ekleyebilirsin. Zaten tadı tuzlu keke benziyor hem tok tutuyor hemde kilo aldırmıyor
Günaydınlarr kızlarrrMerveeTunaa canım bende çizgi bile çıkmamıştı ama test bi değişikti ve kzıım 1 aulıkmış karnımda bence kan testi ile sonuçlandır. Hayırlısı olsun benim de 2 gün geçti bi korktum fekatt bugün teyzem uzun yoldan geldii
Kızlar sabah nesfit ve süt ile kahvaltımı yaptım öğlende henüz ne yiyeceğimi bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?