• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Pazarlari tartilalim dediniz.bende tartildim yazdim buraya.gecen hafta ya ragmen kilo vermedim.
Yag kas falan dediler gecti oyle...bilmiyirum ya.spor hocasi cok takiyorsun diyo ama merak ettim yani bukadar spor ve az yemeye bari 250 gr gideydi
Aa tmm cnm hatırladım. Kusura bakma unutuyorum arada kim ne kadar kiloydu kaç kilo verdi. O yüzden arada sorabilirim yani :))

canım bebeğinizi emziriyorsanız yeşil çay iyi değil bende emzirirken öğrenmiştim kullanmayın lütfen.rezene için
Canım günde bir yada iki tane pek zararlı olmaz 6 aydan sonra ben içiyorum ama benim bebiş mamada yiyor sırf meme değil ek gıdayada başladı :)

bir arkadaş vardı onun eşi fitness hocasıymuş ve diyormuş ki evde en iyi spor aletı koşu bandıymış
Evde en iyisi o tabi muzikle de en azindan daha az sıkıcı.ama evde bu aletler gurultu yapiyo baya sanki.gecen seneki komsumdan dikis makinesi gbi ses geliyordu
Evde eliptik var bende ama cok gurultulu bide skloyorum cok cabuk salona gdiyorum oyuzden

Evde en iyisi o tabi muzikle de en azindan daha az sıkıcı.ama evde bu aletler gurultu yapiyo baya sanki.gecen seneki komsumdan dikis makinesi gbi ses geliyordu
Evde eliptik var bende ama cok gurultulu bide skloyorum cok cabuk salona gdiyorum oyuzden
benim koşu bandım var sesi yok fakat çok haklısın sıkıcı :(

bu dert bendede vardı kızlar bunalım geçirdim ağlamalar falan şimdi baya kğ verdim fakat göbeğim gitmiyor ve beb sinir krizi geçiriyorum ama yinede dikkat ediyorum
Canım göbeğimizi yoğurt kürü inşallah eritcek :)))

canım arkadaşlarım ben 1.2 güne karadenize gidecem eşimin yanına orada nasıl beslenirim bilemem ama inşallah kğ almadan dönerim size bol bol şans diliyorum kğ vermenizde.benide özleyin olur mu :)
Ayy canım giremicekmisin ya özleriiz ama :(

Back