Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Iyi gunler tatlim rica etsem sen yaptigin ekmeyin tarifini bana verirmisin.Hem ben yulaf ezmesini ezib oyle yapicam,burda unu yokda sence oyle alinirmi?
Tabiki canım tarifi vereyim ama yulaf ezmesi ile olmuyor diye biliyorum, bulunduğun yerde migros tarzı büyük marketler yokmu oralarda yulaf kepeği olarak satılıyor aslında. Tarifi yazıyorum;
3 adet yumurta
3 yemek kaşığı light yoğurt
8 yemek kaşığı yulaf kepeği veya karışımı (marketlerdeki paketler yulaf kepeği karışımı oluyor)
1 paket kabartma tozu
5 yemek kaşığı light süt
Bir tutam tuz
Yumurta, süt ve yoğurt bir kapta çırpılacak, yulaf kepeği eklenip karıştırdıktan sonra kabartma tozu ve tuz eklenecek tüm malzemeler karıştırılıp yağlı kağıt serilmiş borcam veya kek kalıbına dökülecek
Eğer istersen light veya yarım yağlı peynir ekleyebilirsin. Zaten tadı tuzlu keke benziyor hem tok tutuyor hemde kilo aldırmıyor

Iyi geceler herkese, nasıl gidiyor kızlar?
Aklıma birşey takıldı ben sabah aç karnına birde yatmadan önce ballı+tarçınlı su içiyorum ama şu biberli yoğurt karışımını da yemek istiyorum acaba yoğurt yedikten yarım saat sonra tarçınlı su içsem faydası olurmu ki? Yoksa karıştırmadan birtanesiyle mi devam etsem bilemedim yaa

ben groseriden alıyorum gerçekten de pek bulunmuyor

ballı tarçınlı su ne işe yarıyor sekerim

Canım en son yoğurdu ye yoğurttan yarım saat önce suyunu iç tarçınlı ballı su aç karnına olmasada fark etmez bence :)

ballı tarçınlı su ne işe yarıyor sekerim
Bu içecek şekeri dengeliyor canım, diyete başlamadan önce kan tahlili yaptırdım, insülin direnci çıktı, hipoglisemi tarzı bir rahatsızlığım var sabah kahvaltısından sonra uyku ve halsizlik oluyodu, ikindi vakti acıktığımda ellerimde titreme oluyo ve o an ne kadar yesemde titremeler hemen geçmiyodu, bu karışım acıktığımda şekeri düşürmediği ve dengede tuttuğu için gün içinde bu atakları yaşamıyorum çok sükür, bu sayede fazla acıkmıyorum ve yeme kontrolünü ayarlayabiliyorum

Aaa onu bende yapayım o zaman canım benimde açlık krizlerim el titremesi çok yaşıyorum bak çok faydalı bir bilgi daha aldık teşekkürler tatlım :)

Ne ise yariyor...sodayla yogurt bsiey yapmaz dimi

Ya su yogurt biber limon kurunu yapmak istyorum bende ama suan ac degilken bosubosuna yogurdun kalorisinide almayim diyorum yanlismi dusunuyorum..
Canım yağsız yoğurt yada ev yoğurdu ile yap yoğurt kalori aldırmıyor vücudundaki yağları yakıyor :)

Ne ise yariyor...sodayla yogurt bsiey yapmaz dimi

Ya su yogurt biber limon kurunu yapmak istyorum bende ama suan ac degilken bosubosuna yogurdun kalorisinide almayim diyorum yanlismi dusunuyorum..
Biberli kürü ben yiyemiyorum biber bana dokunuyor bazılarindan da bunun daha etkili olduğunu duydum. Yatmadan yarım saat önce bunu içinde gobek eriyor. Ve 15 gün yapmak bile yetiyor mus. Bunu karin doyurmak için icmiyorsun zaten. Uyurken yağ yakmak için. Yap iç sende ama Sabahta yapman gerekiyor aç karna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…