• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Selam kızlar ben de geldim :) ya yemek için dışarı çıkmıştık da. Abartmadan az porsiyon bişeyler yedimmm. Bugün iyiydim çok şükür ama su içemedim yeterli. Başım ağrıyor 1 saattir filan. Sanırım susuzluktan oldu :/

Selam kızlar ben de geldim :) ya yemek için dışarı çıkmıştık da. Abartmadan az porsiyon bişeyler yedimmm. Bugün iyiydim çok şükür ama su içemedim yeterli. Başım ağrıyor 1 saattir filan. Sanırım susuzluktan oldu :/
Iyi aksamlar tatlim.Bu gunu guzel gecirmissin ,canim cay ictinmi hic ben icmeyince basim agriyor:KK60:

yaaa öyle güzel söylemişsin ki ben de 11 ay önce doğum yaptım 58.5 ile hamile kaldım 73 ile doğum yaptım şu an 65 kiloyum ve moralim 0 hiç birşey giyesim alasım yok aynaya bakasım yok. ve benim de yıllardır başladığı gün sonlanan diyet listelerimden başka becerebildiğim hiç birşey yok. lütfen destek olalım birbirimize ve şu kilolardan kurtulalım artık:KK49::21:
Canım biz anneyiz tabii ki yapıcaz başarıcaz :) kendimize güvenmeliyiz :)))

Kızlar kusura bakmayın bugün hiç giremedim yeni gelen kızlar hoş geldiniz :))) bugün eltimle kahvaltıya gittik :)) birazcık fazla kaçırdım ama 9216 adım attım öğlen bir paket kepekli kraker yedim akşamda tek lavaş ayran çiğ köfte yedim kızlar eşim izinliydi o yüzden giremedim kızlar şimdidr pek yazamıcam gece tekrar gelirim:KK200:

Iyi aksamlar tatlim.Bu gunu guzel gecirmissin ,canim cay ictinmi hic ben icmeyince basim agriyor:KK60:
Yok çay içmedim cnm. Ben sürekli içen biri değilim ondan olacağını sanmıyorum pek :( arada oluyor böyle ama çözemedim sebebini. Bi maden suyu içeyim bari,belki iyi gelir

Kızlar kusura bakmayın bugün hiç giremedim yeni gelen kızlar hoş geldiniz :))) bugün eltimle kahvaltıya gittik :)) birazcık fazla kaçırdım ama 9216 adım attım öğlen bir paket kepekli kraker yedim akşamda tek lavaş ayran çiğ köfte yedim kızlar eşim izinliydi o yüzden giremedim kızlar şimdidr pek yazamıcam gece tekrar gelirim:KK200:
Iyi aksamlar kuzum abartilacak kadar yememissin,sen isine bak tatlim zamanin olunca gelirsin:KK15:

Kızlar öldüm yorgunluktan 7 buçuktan beri ayaktayım yürüyorum bugün inanılmaz yürüdüm sanırım 1 saat deli gibi spor yapmaya eş değerdi :)

Oo desene 3 gün rahat yok sana :)
Ay canım evet ya bakalım diyetisyen ne diycek valla bugün sabah bebiş 7 buçukta uyandı bende kalktım tabi kahvaltı yedir evi toparla kendim giyin derken 10 da anca eşim bıraktı bizi hastaneye sonra kahvaltıya gittik ordan eve evden hemen bi saat sonra deniz kenarına yürüyüşe gittik ailecek :))) sonra eve girdim hemen tekrar çıktık çok Fazla yoruldum :)

Hoşgeldin Canım,

Ben de emziriyorum 13 aylık kızım. Benim diyetisyenlerin yazdığı bi kaç menü var elimde aşağıda seninle paylaştım ama sen bunlara süt arttırıcı bi iki bişey daha ekle tavsiyem. Minnağın sütü kalitesini kaybetmesin hemen etkileniyor yoksa..

Emziren anne menüsü

Kahvaltı
1 su bardağı süt veya yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatlı kaşığı reçel veya pekmez, 2 ince dilim ekmek
Ara öğün
1 orta boy meyve veya komposto

Öğle yemeği
1 tabak etli sebze veya baklagil yemeği, 2 kaşık pilav veya makarna veya 1 dilim ekmek, Salata (1 tatlı kaşığı zeytinyaÇ ile), 1 kase yoğurt veya cacık

Ara öğün
1 bardak ayran, 1 ince dilim börek

Akşam
1 kase çorba, 3 - 4 köfte kadar ızgara et veya tavuk veya balık, Salata (1 tatlı kaşığı zeytinyaÇ ile), 1 dilim ekmek

Ara Öğün
1 orta boy meyve , 1 bardak süt, 10 fındık

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
KAHVALTI:

Bol sütlü müsli veya yulaf ezmesi veya

1 su bardağı süt (kalsiyumla zenginleştirilmiş)
1 yumurta
1 kibrit kutusu kadar peynir
4-5 zeytin
1-2 ince dilim ekmek
1 meyve veya domates-salatalık

ARA ÖĞÜN:
Meyve, süt

ÖĞLE:
1 porsiyon etli sebze yemeği
1 porsiyon pilav veya makarna
1 kase yoğurt veya ayran
1 ince dilim ekmek
Salata, meyve

ARA ÖĞÜN:
1 kibrit kutusu kadar peynir
1-2 ince dilim ekmek
Meyve veya domates

AKŞAM:
Çorba ( tarhana, mercimek, sebze veya yoğurtlu çorbalar)
2-3 yumurta kadar et (balık, tavuk) veya kıymalı sebze yemeği
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
Salata
1 kase yoğurt veya sütlü tatlı
1-2 ince dilim ekmek

GECE:
Meyve, süt veya sütlü tatlı
Yemek aralarında ıhlamur, nane, papatya gibi bitki çayları, az şekerli limonata ve komposto içilebilir.

Teşekkür ederim canım yeşil Çay içiyor musun peki bir zararı olur mu acaba miniklere

Back