Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ay valla bende cuma günü orda tartılcam korkuyorum kesin 30 kilo yağ var bende

ttalım haftada 3 gun yap kendıne 45 dk yuruyus yap bana dıyetsyen ole verdı cnku verdıkden snra bırakırsan gerı gelır hemde sıkılmazsn :)

yok tatlım daha neler 30 kılo yag olurmu bende 23,5 vardı snır 19 dı smdı 17 lerde falanm
Ay canım her yerim vıcık vıcık oldu inan ki adam kapı dışarı salmıyordu 8 aylık hamileyken 60 kiloydum ya düşün şimdi hamile falan değilim yapıştı kaldı kilolar ay

ttalım haftada 3 gun yap kendıne 45 dk yuruyus yap bana dıyetsyen ole verdı cnku verdıkden snra bırakırsan gerı gelır hemde sıkılmazsn :)
Öyle yapayım bari bizim komşuya her gün bi 45 demiş o 1 saat yapmış bir haftada 5 kilo gitmiş tatlım

Ay canım her yerim vıcık vıcık oldu inan ki adam kapı dışarı salmıyordu 8 aylık hamileyken 60 kiloydum ya düşün şimdi hamile falan değilim yapıştı kaldı kilolar ay
cnm cocuk dogurdun olmaz mı duzelır benm kuzenmnde mesela bzm lıstelerden yapıyor 1,5 yasnda kızı var oda baya verdı verılmıcek bısey yok

Öyle yapayım bari bizim komşuya her gün bi 45 demiş o 1 saat yapmış bir haftada 5 kilo gitmiş tatlım

cnm o smdı 1 haftada verır senn metobolızma daha agır calısır veremessn kımseye bakma sen dıyetsyene gıtcen ya o sana soler bence yuruyus ıcınde acele etme bana 1 ay snra verdı mesela. herkezde sok dıyetler olmuyo yanı :)

Ne yemiş ne içmiş kız o
Sabah sirkeli su içmiş listesi baya değişik sabah8 de kahvaltı yapıp yürüyomuş ama kahvaltısı 3 kepekli bisküvi peynirmiş ara öğünde bademmiş ya listesi ona göreymiş işte ve diyorki hiç aç kalmıyodum yani bize az geliyo ama onun vücuduna kan değerlerine göre liste yapmış

Evet canım aslında o yüzden diyetisyene gitmeye karar verdim lazım yani

Metabolik balans diye birşey var onu mu uyguluyor acaba

dıyetsyenmı yapmıs cnm bnu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…