- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Ay valla bende cuma günü orda tartılcam korkuyorum kesin 30 kilo yağ var bende1 dılım ekmek ye cnm hıc yememek olmaz. adet evet baya senn gecıkdı ama sıslık varsa bugun yarn olur. ben yarın tartılamıcam kızlart abımdeyım cnku pazartesı tartılır solerım sıze :) dıger cumartesıde dıyetsyende tartılcam o benm ıcın daha onemlı bıde yagdan mı nerden verdıgımı soluyor ya motıve oluyom :)
Ay canım merakta etmiyor değilim ama fazla çıkcam 10 gün oldu nerdeyse ödem doldum hissediyorum ama yapabilirsem yürüyüşe başlıcam kayınvalidem bakarsa bebişe yürümeyi düşünüyorum tempolu her gün
Tokken yiyemem kız ben çatlıcam gibi oluyorum, bi de midem rahatsız oluyo. Açken daha mutluyum ben vallahitok hıssetsende az da olsa ogununu yekı snra bı anda yuklenmessn bu ıyı bısey :)
Ay valla bende cuma günü orda tartılcam korkuyorum kesin 30 kilo yağ var bende
Valla ben hiç gitmedim diyetisyene. Bende de var maşallah yağ,özellikle göbek ve yukarısında :)yok tatlım daha neler 30 kılo yag olurmu bende 23,5 vardı snır 19 dı smdı 17 lerde falanm
Ay canım her yerim vıcık vıcık oldu inan ki adam kapı dışarı salmıyordu 8 aylık hamileyken 60 kiloydum ya düşün şimdi hamile falan değilim yapıştı kaldı kilolar ayyok tatlım daha neler 30 kılo yag olurmu bende 23,5 vardı snır 19 dı smdı 17 lerde falanm
Öyle yapayım bari bizim komşuya her gün bi 45 demiş o 1 saat yapmış bir haftada 5 kilo gitmiş tatlımttalım haftada 3 gun yap kendıne 45 dk yuruyus yap bana dıyetsyen ole verdı cnku verdıkden snra bırakırsan gerı gelır hemde sıkılmazsn :)
Ne yemiş ne içmiş kız oÖyle yapayım bari bizim komşuya her gün bi 45 demiş o 1 saat yapmış bir haftada 5 kilo gitmiş tatlım
Valla ben hiç gitmedim diyetisyene. Bende de var maşallah yağ,özellikle göbek ve yukarısında :)
cnm cocuk dogurdun olmaz mı duzelır benm kuzenmnde mesela bzm lıstelerden yapıyor 1,5 yasnda kızı var oda baya verdı verılmıcek bısey yokAy canım her yerim vıcık vıcık oldu inan ki adam kapı dışarı salmıyordu 8 aylık hamileyken 60 kiloydum ya düşün şimdi hamile falan değilim yapıştı kaldı kilolar ay
Öyle yapayım bari bizim komşuya her gün bi 45 demiş o 1 saat yapmış bir haftada 5 kilo gitmiş tatlım
Aynen dikkat etmek lazımgıder cnm hamur ısınden uzak dur.
Sabah sirkeli su içmiş listesi baya değişik sabah8 de kahvaltı yapıp yürüyomuş ama kahvaltısı 3 kepekli bisküvi peynirmiş ara öğünde bademmiş ya listesi ona göreymiş işte ve diyorki hiç aç kalmıyodum yani bize az geliyo ama onun vücuduna kan değerlerine göre liste yapmışNe yemiş ne içmiş kız o
Evet canım aslında o yüzden diyetisyene gitmeye karar verdim lazım yanicnm o smdı 1 haftada verır senn metobolızma daha agır calısır veremessn kımseye bakma sen dıyetsyene gıtcen ya o sana soler bence yuruyus ıcınde acele etme bana 1 ay snra verdı mesela. herkezde sok dıyetler olmuyo yanı :)
Metabolik balans diye birşey var onu mu uyguluyor acabaSabah sirkeli su içmiş listesi baya değişik sabah8 de kahvaltı yapıp yürüyomuş ama kahvaltısı 3 kepekli bisküvi peynirmiş ara öğünde bademmiş ya listesi ona göreymiş işte ve diyorki hiç aç kalmıyodum yani bize az geliyo ama onun vücuduna kan değerlerine göre liste yapmış
dıyetsyenmı yapmıs cnm bnuSabah sirkeli su içmiş listesi baya değişik sabah8 de kahvaltı yapıp yürüyomuş ama kahvaltısı 3 kepekli bisküvi peynirmiş ara öğünde bademmiş ya listesi ona göreymiş işte ve diyorki hiç aç kalmıyodum yani bize az geliyo ama onun vücuduna kan değerlerine göre liste yapmış
Evet canım diyetisyen yapmışdıyetsyenmı yapmıs cnm bnu
ıyımıs cnm sende bunun dıyetsyenemı gıtcenEvet canım diyetisyen yapmış
Olabilir canım bilmiyorum kiMetabolik balans diye birşey var onu mu uyguluyor acaba
Yok canım ya maalesef o hastane kapandı burda başka bi diyetisyene gitcem ama aynı şekilde bakocak her şeye ona göre verir heraldeıyımıs cnm sende bunun dıyetsyenemı gıtcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?