Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

diyetisyen özel hastanelerde mi var yoksa kendi klinikleri mi.bide ücret falan ne alıyolar bi bilgilendirir misin cnm

canım ben medıkal park hastanesıne gıdıyorum aylık 155 15 gun kontrol var. tabı heryer farklı cok dıyetsyen var

tatlım stres yapma ama ben hep ole yaptım beyın var ya kıtlık var dııp onu kıloya cevırıyor dıyetsyenler bıle dıyor o moddan cık lutfen.

günaydınnnn kızlarrrr

hadı ama sabah oldu herkezcıkler uyuyormu yoksam kahvaltıya mı gıttınız :)

günaydınnnn kızlarrrr

hadı ama sabah oldu herkezcıkler uyuyormu yoksam kahvaltıya mı gıttınız :)
Günaydıın canım bugün çok enerjik kalktım şarkı eşliğinde tarçınlı kahvemi içiyorumm 15 dakika bacak egzersizleri yaptım oh misss :)

Günaydıın canım bugün çok enerjik kalktım şarkı eşliğinde tarçınlı kahvemi içiyorumm 15 dakika bacak egzersizleri yaptım oh misss :)
oh masallah tatlım ay ben cok zor uyandm ıse gelınce bole oluyor :) spor yapamadm tabıkı oglen alısverısde yuruyus yapmıs olurum :)

Günaydın kızlar :) sabah 8de kalktım ama giremedim malum ev işleri

Pek bişey yiyemedim bu sabah,1 dlm kepekli ekmekle kahvaltımı yaptım :)

bende aksam babam yemege goturdu doner yedım az da lavasından bıde ayran ıcdım
Ohh afiyet olsun, ben de dün annemelerdeydim. Söylemesi ayıp mangal yaktı babam da köfte yedim o yüzden. Ama gündüz ordayken abur cubur yemedim :)1 tane mini pop kek yemiştim öğleden sonra. Akşam 7den sonra yemeğe doğru yarım muz yemiştim o kadar. Öğlen de yoğurt yemiştim zaten çok ekmek hamurişi tüketmedim ama mangaldan sonra yediklerim biraz fazla geldi.2-3 köfte yesem olcakmış ben 4 tane yedim hahahha :) bugün de öyle aç değildim ama mecbur oturup yedim bişeyler. Hiç de cnm istemedi. İnşallah akşama kadar sindirebilirim,bi tuhaf hissediyorum kendimi.

cnm 4 kofteden nolur ole dusunme o proteın zaten mangalda yapmıssınız ohh afıyet olsun :) gecer ya bazen agır gelıyor yedıklerımız.

Kızlaaar ben hala adet olmadım ya bayılcam artık şiştikçe şişiyorum yarın verdiğim kiloları almış gibi çıkmaktan korkuyorum tartıda

Bende hala kahvaltı yapamadım benim fırlama bugün pek huysuz 8 den beri yanındayım bi kahve yapabildim şimdi uyudu hazırlıcam kahvaltımı 2 yumurta salatalık peynir yeşillik yicem bi dilimde ekmek yerim doymazsam :))

cnm 4 kofteden nolur ole dusunme o proteın zaten mangalda yapmıssınız ohh afıyet olsun :) gecer ya bazen agır gelıyor yedıklerımız.
Ay öyle de ne bileyim hep tok hissediyorum kendimi akşamdan beri ama çok iyi böyle yaa hahha

1 dılım ekmek ye cnm hıc yememek olmaz. adet evet baya senn gecıkdı ama sıslık varsa bugun yarn olur. ben yarın tartılamıcam kızlart abımdeyım cnku pazartesı tartılır solerım sıze :) dıger cumartesıde dıyetsyende tartılcam o benm ıcın daha onemlı bıde yagdan mı nerden verdıgımı soluyor ya motıve oluyom :)

O zaman haftaya tartıl sen canım nolcak
Ay canım merakta etmiyor değilim ama fazla çıkcam 10 gün oldu nerdeyse ödem doldum hissediyorum ama yapabilirsem yürüyüşe başlıcam kayınvalidem bakarsa bebişe yürümeyi düşünüyorum tempolu her gün

Valla sen nasıl istersen öyle yap canım kafan rahat olsun yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…