- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Canım aç karnına tarçınlı türk kahvesi ile bir adet kayısı normal kahvaltı öğlen sebze salata yoğurt akşam genelde yulaf gece yatmadan öncede yoğurt limon pul biber yedim 3 kilo gittiHafta da nasıl
diyetisyen özel hastanelerde mi var yoksa kendi klinikleri mi.bide ücret falan ne alıyolar bi bilgilendirir misin cnm
Çok taktım sanırım bu kilo mevzusuna ağlıyorum artık veremicem hep böyle kalcam galiba diye ondan bi türlü gelmiyor oda şişlik yapıyor ve moralman daha çok çöküyorum ilk hafta motive olsun enerji olsun on numaraydı kilolar gidiyodu şimdi giden kilolar bile belli olmuyor
Günaydıın canım bugün çok enerjik kalktım şarkı eşliğinde tarçınlı kahvemi içiyorumm 15 dakika bacak egzersizleri yaptım oh misss :)günaydınnnn kızlarrrr
hadı ama sabah oldu herkezcıkler uyuyormu yoksam kahvaltıya mı gıttınız :)
oh masallah tatlım ay ben cok zor uyandm ıse gelınce bole oluyor :) spor yapamadm tabıkı oglen alısverısde yuruyus yapmıs olurum :)Günaydıın canım bugün çok enerjik kalktım şarkı eşliğinde tarçınlı kahvemi içiyorumm 15 dakika bacak egzersizleri yaptım oh misss :)
Günaydın kızlar :) sabah 8de kalktım ama giremedim malum ev işleri
Pek bişey yiyemedim bu sabah,1 dlm kepekli ekmekle kahvaltımı yaptım :)
Ohh afiyet olsun, ben de dün annemelerdeydim. Söylemesi ayıp mangal yaktı babam da köfte yedim o yüzden. Ama gündüz ordayken abur cubur yemedim :)1 tane mini pop kek yemiştim öğleden sonra. Akşam 7den sonra yemeğe doğru yarım muz yemiştim o kadar. Öğlen de yoğurt yemiştim zaten çok ekmek hamurişi tüketmedim ama mangaldan sonra yediklerim biraz fazla geldi.2-3 köfte yesem olcakmış ben 4 tane yedim hahahha :) bugün de öyle aç değildim ama mecbur oturup yedim bişeyler. Hiç de cnm istemedi. İnşallah akşama kadar sindirebilirim,bi tuhaf hissediyorum kendimi.bende aksam babam yemege goturdu doner yedım az da lavasından bıde ayran ıcdım
cnm 4 kofteden nolur ole dusunme o proteın zaten mangalda yapmıssınız ohh afıyet olsun :) gecer ya bazen agır gelıyor yedıklerımız.Ohh afiyet olsun, ben de dün annemelerdeydim. Söylemesi ayıp mangal yaktı babam da köfte yedim o yüzden. Ama gündüz ordayken abur cubur yemedim :)1 tane mini pop kek yemiştim öğleden sonra. Akşam 7den sonra yemeğe doğru yarım muz yemiştim o kadar. Öğlen de yoğurt yemiştim zaten çok ekmek hamurişi tüketmedim ama mangaldan sonra yediklerim biraz fazla geldi.2-3 köfte yesem olcakmış ben 4 tane yedim hahahha :) bugün de öyle aç değildim ama mecbur oturup yedim bişeyler. Hiç de cnm istemedi. İnşallah akşama kadar sindirebilirim,bi tuhaf hissediyorum kendimi.
Kızlaaar ben hala adet olmadım ya bayılcam artık şiştikçe şişiyorum yarın verdiğim kiloları almış gibi çıkmaktan korkuyorum tartıda
Ay öyle de ne bileyim hep tok hissediyorum kendimi akşamdan bericnm 4 kofteden nolur ole dusunme o proteın zaten mangalda yapmıssınız ohh afıyet olsun :) gecer ya bazen agır gelıyor yedıklerımız.
Bende hala kahvaltı yapamadım benim fırlama bugün pek huysuz 8 den beri yanındayım bi kahve yapabildim şimdi uyudu hazırlıcam kahvaltımı 2 yumurta salatalık peynir yeşillik yicem bi dilimde ekmek yerim doymazsam :))
Ay canım merakta etmiyor değilim ama fazla çıkcam 10 gün oldu nerdeyse ödem doldum hissediyorum ama yapabilirsem yürüyüşe başlıcam kayınvalidem bakarsa bebişe yürümeyi düşünüyorum tempolu her günO zaman haftaya tartıl sen canım nolcak
tok hıssetsende az da olsa ogununu yekı snra bı anda yuklenmessn bu ıyı bısey :)Ay öyle de ne bileyim hep tok hissediyorum kendimi akşamdan beriama çok iyi böyle yaa hahha
Ay canım merakta etmiyor değilim ama fazla çıkcam 10 gün oldu nerdeyse ödem doldum hissediyorum ama yapabilirsem yürüyüşe başlıcam kayınvalidem bakarsa bebişe yürümeyi düşünüyorum tempolu her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?