• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım bence en iyi kilo senden gidicek gibi hissediyorum süper gidiyorsun :)
Ya bilmiyorum kilo gidermi aksine bikac gundur cok sislik hissediyorum sanki bisey yiyormusum gibi...
Kilodan ziyade sekillenme kesin olacak cunku 4 gundur her gun gidiyorum salona enerjigimde.bikmayacagim ins.
Buarada haftada 1 mi tartiliyiruz kyada vaska kurallar varmi cok okuyamiyorum henuz basligi...

Ya bilmiyorum kilo gidermi aksine bikac gundur cok sislik hissediyorum sanki bisey yiyormusum gibi...
Kilodan ziyade sekillenme kesin olacak cunku 4 gundur her gun gidiyorum salona enerjigimde.bikmayacagim ins.
Buarada haftada 1 mi tartiliyiruz kyada vaska kurallar varmi cok okuyamiyorum henuz basligi...
Canım yoğurt kürünü yapıyoruz sabah limonlu su içiyoruz öyle kural gibi bir şeyimiz yok pazar günü tartılcaz sabahtan :)

Limonlu sıcak su çok iyi geliyo yaa beni tuvalete çıkardı yarım saat içinde. Dün içtim ama bugün içemedim malesef sabah 7de kalkınca :(

Limonlu sıcak su çok iyi geliyo yaa beni tuvalete çıkardı yarım saat içinde. Dün içtim ama bugün içemedim malesef sabah 7de kalkınca :KK43:
Canım aynen ya çok etkiliymiş eltime çok teşekkür ediyorum hakikaten gerçi bende daha öncelerde 1 2 kilo vermek için yapmıştım etkisi vardı ah ya şimdi 15 kilo için uğraşıyorum eskiden 2 kilo bile çok geliyorduuu :((

Canim adetini soyluyosan ,stresden falan olabilir merak etme hersey yoluna girer
Çok taktım sanırım bu kilo mevzusuna ağlıyorum artık veremicem hep böyle kalcam galiba diye ondan bi türlü gelmiyor oda şişlik yapıyor ve moralman daha çok çöküyorum ilk hafta motive olsun enerji olsun on numaraydı kilolar gidiyodu şimdi giden kilolar bile belli olmuyor

Canım aynen ya çok etkiliymiş eltime çok teşekkür ediyorum hakikaten gerçi bende daha öncelerde 1 2 kilo vermek için yapmıştım etkisi vardı ah ya şimdi 15 kilo için uğraşıyorum eskiden 2 kilo bile çok geliyorduuu :KK43:(
Merak etme bitanem 15 kiloyuda vereceksin,hep birlikde vericez:KK19:

Çok taktım sanırım bu kilo mevzusuna ağlıyorum artık veremicem hep böyle kalcam galiba diye ondan bi türlü gelmiyor oda şişlik yapıyor ve moralman daha çok çöküyorum ilk hafta motive olsun enerji olsun on numaraydı kilolar gidiyodu şimdi giden kilolar bile belli olmuyor
Canim kilo isi sabr isi,biz bu kilolari 1 haftada 1 ayda almadikki oylede gitsin sen kafana takma fazlada dusunme bak gor nasil gidiyor

Kac kiloya dusmek istiosun peki cnm
Ve nasil hemen kilo veriyosunuz kizlar
Ben 1 2 kilo veriyorum ödem onlarda sknra duraksama oluyor

Back