- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Tamam canım o zaman pazar günü sabahtan tartılalım :)Canim benim icin fark etmez ,sizler ne zaman isterseniz o zaman tartilalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım o zaman pazar günü sabahtan tartılalım :)Canim benim icin fark etmez ,sizler ne zaman isterseniz o zaman tartilalim
Gecmis olsun bitanem.plates ve ip cok etkili oluyor zamanla goruceksinbende hasta hasta temizlik yaptım 15 dakika pilates yapabildim 100 kerede ip atladım canım
Olur canimTamam canım o zaman pazar günü sabahtan tartılalım :)
Baktirmistim gayet sagliklisin dediSende bi diyetisyene git derim ben belki trioidin az çalışıyodur kan değerlerine bi baktırmalısın canım
Hepimiz pazar gunu kilomuzu yazariz o zamanBen pazar tartılcam o zaman. :)
Evet canım incelme hissediyorum biraz zaten çok iyi geliyor hiç yoktan iyidir :))Gecmis olsun bitanem.plates ve ip cok etkili oluyor zamanla goruceksin
Tamamdır kuzucum belki bende hastalanırım o zamana ümit ede ede bi hal oldum ayol :))Hepimiz pazar gunu kilomuzu yazariz o zaman
Ya bilmiyorum kilo gidermi aksine bikac gundur cok sislik hissediyorum sanki bisey yiyormusum gibi...Canım bence en iyi kilo senden gidicek gibi hissediyorum süper gidiyorsun :)
Evet canım o zaman yürüyüşle bi tanıdığım haftada 5 kilo vermiş bide sabah sirkeli su içerekBaktirmistim gayet sagliklisin dedi
Yani normal herssy
Ama spora baslayinca protein diyetini uygulicam yaglar kasa donsun
Canım yoğurt kürünü yapıyoruz sabah limonlu su içiyoruz öyle kural gibi bir şeyimiz yok pazar günü tartılcaz sabahtan :)Ya bilmiyorum kilo gidermi aksine bikac gundur cok sislik hissediyorum sanki bisey yiyormusum gibi...
Kilodan ziyade sekillenme kesin olacak cunku 4 gundur her gun gidiyorum salona enerjigimde.bikmayacagim ins.
Buarada haftada 1 mi tartiliyiruz kyada vaska kurallar varmi cok okuyamiyorum henuz basligi...
Oo superrEvet canım o zaman yürüyüşle bi tanıdığım haftada 5 kilo vermiş bide sabah sirkeli su içerek
Canim adetini soyluyosan ,stresden falan olabilir merak etme hersey yoluna girerTamamdır kuzucum belki bende hastalanırım o zamana ümit ede ede bi hal oldum ayol :))
Canım aynen ya çok etkiliymiş eltime çok teşekkür ediyorum hakikaten gerçi bende daha öncelerde 1 2 kilo vermek için yapmıştım etkisi vardı ah ya şimdi 15 kilo için uğraşıyorum eskiden 2 kilo bile çok geliyorduuu (Limonlu sıcak su çok iyi geliyo yaa beni tuvalete çıkardı yarım saat içinde. Dün içtim ama bugün içemedim malesef sabah 7de kalkınca
Bende sabahlari iciyorum tatlim ,ise yariyoLimonlu sıcak su çok iyi geliyo yaa beni tuvalete çıkardı yarım saat içinde. Dün içtim ama bugün içemedim malesef sabah 7de kalkınca
Çok taktım sanırım bu kilo mevzusuna ağlıyorum artık veremicem hep böyle kalcam galiba diye ondan bi türlü gelmiyor oda şişlik yapıyor ve moralman daha çok çöküyorum ilk hafta motive olsun enerji olsun on numaraydı kilolar gidiyodu şimdi giden kilolar bile belli olmuyorCanim adetini soyluyosan ,stresden falan olabilir merak etme hersey yoluna girer
Merak etme bitanem 15 kiloyuda vereceksin,hep birlikde vericezCanım aynen ya çok etkiliymiş eltime çok teşekkür ediyorum hakikaten gerçi bende daha öncelerde 1 2 kilo vermek için yapmıştım etkisi vardı ah ya şimdi 15 kilo için uğraşıyorum eskiden 2 kilo bile çok geliyorduuu (
Canim kilo isi sabr isi,biz bu kilolari 1 haftada 1 ayda almadikki oylede gitsin sen kafana takma fazlada dusunme bak gor nasil gidiyorÇok taktım sanırım bu kilo mevzusuna ağlıyorum artık veremicem hep böyle kalcam galiba diye ondan bi türlü gelmiyor oda şişlik yapıyor ve moralman daha çok çöküyorum ilk hafta motive olsun enerji olsun on numaraydı kilolar gidiyodu şimdi giden kilolar bile belli olmuyor
Kac kiloya dusmek istiosun peki cnmÇok taktım sanırım bu kilo mevzusuna ağlıyorum artık veremicem hep böyle kalcam galiba diye ondan bi türlü gelmiyor oda şişlik yapıyor ve moralman daha çok çöküyorum ilk hafta motive olsun enerji olsun on numaraydı kilolar gidiyodu şimdi giden kilolar bile belli olmuyor