- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Evet canım doğru söylüyorsun iyi ki bu konuyu açmışım sizinle birlikte yol almak güzel :))Canim kilo isi sabr isi,biz bu kilolari 1 haftada 1 ayda almadikki oylede gitsin sen kafana takma fazlada dusunme bak gor nasil gidiyor
45 olmak istiyorum canım ya valla bende bilmiyorum ki kilo mu ödem miKac kiloya dusmek istiosun peki cnm
Ve nasil hemen kilo veriyosunuz kizlar
Ben 1 2 kilo veriyorum ödem onlarda sknra duraksama oluyor
Bitanem bende sizlerle olduguma gore cok mutluyum ve sizleri cok seviyorumL
Evet canım doğru söylüyorsun iyi ki bu konuyu açmışım sizinle birlikte yol almak güzel :))
Bende hepinizi çok seviyorum canlarımmBitanem bende sizlerle olduguma gore cok mutluyum ve sizleri cok seviyorum
ahanda buna bende katılıom :)Bitanem bende sizlerle olduguma gore cok mutluyum ve sizleri cok seviyorum
Biliyomusun tatlim buraya yazali cok olmadi ama uzun suredir sizleri taniyomusum gibi hissediyorum.Burasi bana cok sicak geliyorBende hepinizi çok seviyorum canlarımm
diyetisyen özel hastanelerde mi var yoksa kendi klinikleri mi.bide ücret falan ne alıyolar bi bilgilendirir misin cnmDIYETSYENDE IYI YAPMISSN CNM COK IYI OLUYOR UYUYOSUN CNKU
Tatlim galiba yemekden bahsediyosun,kusura bakma fazla anlamiyorum.Ama eminim guzel yapmissinkızlar künefeyi yaptım ama resmini çekemedim :)bu arada harika olmuş herkes bayıldı:)
Bende aynı şekilde ya güzel sıcacık sevgi dolu oldu burası bizim ikinci yuvamızBiliyomusun tatlim buraya yazali cok olmadi ama uzun suredir sizleri taniyomusum gibi hissediyorum.Burasi bana cok sicak geliyor
Ellerine sağlık canım ne kadar yediiiin :)kızlar künefeyi yaptım ama resmini çekemedim :)bu arada harika olmuş herkes bayıldı:)
aynen valla bende çok sevdim herkes sıcak kanlı :)Bende aynı şekilde ya güzel sıcacık sevgi dolu oldu burası bizim ikinci yuvamız
Canım ben izmirde özel hastaneden aldım randevu devletlerdede var ama ilgi ne kadardır bilmem ücret 60 tl bakalım nasıl olucak ne diycekdiyetisyen özel hastanelerde mi var yoksa kendi klinikleri mi.bide ücret falan ne alıyolar bi bilgilendirir misin cnm
valla canım 3 çatal yedim bide misafirleri beklemeden erken yedim onlar geç gelecek diye akşam saatine kalmadı yani yaptığım yemeklerdende az az yedim kalktım şimdide senin kürü yaptım yedim :)Ellerine sağlık canım ne kadar yediiiin :)
ben devlet için almak istedimde yok once başka bir bölüme gidecekmişim onlar yönlendirirse diyetisyene gidecekmişim öyle dediler 182 deki abiler ablalar :)Canım ben izmirde özel hastaneden aldım randevu devletlerdede var ama ilgi ne kadardır bilmem ücret 60 tl bakalım nasıl olucak ne diycek
Hafta da nasılKızlar super tuyolarla haftada 3 kilo verdim sizinle beraber vermeye ne dersiniiiz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?