• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

anneler ole ya dokturuyolar yaptıklarıda bı ayrı guzel oluyor. esın zayflamanı ıstemıyormu kı benım de nısanlım haftasonu benı spor salonuna getrcek ordan kahvaltıya dıo nere gıdelım dedım tabıkı kahvaltı tabagı olan yere ole fazla yemek yok dedım oda dıyette ama kacamak yapıyo verıo bana kacamak hep yasak :KK43:

İstemiyor gibi yapıyor ama sıkılaş diyor sonra da gecenin 12 de al çikolata ye diyor :KK11:
ay evet bizde yarın kahvaltı tabağı olacak bi yere gidicez ve ben 50 çeşit içinde kaybolucamm :KK23:

çok tatlısınız ya :)

Beni metin etme künefe dedin halimize bak ama bence de künefe kadar değill :KK70::KK70:

Künefe kadar değillll :KK53::KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK70::KK70:

İstemiyor gibi yapıyor ama sıkılaş diyor sonra da gecenin 12 de al çikolata ye diyor :KK11:
ay evet bizde yarın kahvaltı tabağı olacak bi yere gidicez ve ben 50 çeşit içinde kaybolucamm :KK23:

Beni metin etme künefe dedin halimize bak ama bence de künefe kadar değill :KK70::KK70:

:KK9::KK9::KK70::KK70:

50 cesıt mı sız acık bufe sanırım az az tad bısey olmaz o kdrdan :) erkekler ole yeme der snra al bak ucundan :D

Kızlar akşam neler yediniiiiz ben köz patlıcan biber soğan salatası yoğurt bi kaşık enginar yemeği iki kaşık pilav yedim ow çok yemişim .d

Kızlar akşam neler yediniiiiz ben köz patlıcan biber soğan salatası yoğurt bi kaşık enginar yemeği iki kaşık pilav yedim ow çok yemişim .d

Asıl ben yedim en çokk :)
1 dlm ekmek,4 ızgara köfte içinde ekmek yok,bir avuç patates kızartması,salata ve ice tea 2 bardak :KK50::KK50:
Saat 3ten beri bişey yemiyodum ayol valla iyice acıkmıştm ama ekmeği zor yedim :) uzun süre açlıktan sonra çok yiyemiyorum. Doyduk çok şükür.. Afiyet olsun herkeslere :KK52:

Mrbb kizlar yeni sayfayi gordum
Bende yaza ladar incecik olmak istiyorum
Yazin dugunum varrrrr :)
Son 4 5 gundur dikat ediyorum

Asıl ben yedim en çokk :)
1 dlm ekmek,4 ızgara köfte içinde ekmek yok,bir avuç patates kızartması,salata ve ice tea 2 bardak :KK50::KK50:
Saat 3ten beri bişey yemiyodum ayol valla iyice acıkmıştm ama ekmeği zor yedim :) uzun süre açlıktan sonra çok yiyemiyorum. Doyduk çok şükür.. Afiyet olsun herkeslere :KK52:
Ohh afiyet olsun canım valla merak ediyorum ne kadar gitcek acaba bizden ümitliyim şöyle bi 2 kesin gider :))

Mrbb kizlar yeni sayfayi gordum
Bende yaza ladar incecik olmak istiyorum
Yazin dugunum varrrrr :)
Son 4 5 gundur dikat ediyorum
Hoş geldin canım valla bizde aynı diyetisyene gidiyorum cuma günü diyetisyensiz olmucak bu iş iki haftadır yapıyorum ama yok her şeyime baktırmam lazım ve spor en önemlisi bebeğim ya yapmak lazım

Back