- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Diyetisyene gitcem canım yağlarıma falan baktırcam bakalım ne çıkcak liste versin bana :)Oy canım yaaa kıyamam. Ben şimdi mini pop kek yedim o yetti künefe filan istemiyom artık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetisyene gitcem canım yağlarıma falan baktırcam bakalım ne çıkcak liste versin bana :)Oy canım yaaa kıyamam. Ben şimdi mini pop kek yedim o yetti künefe filan istemiyom artık :)
İyi olur evet emziriyosun çünkü :)Diyetisyene gitcem canım yağlarıma falan baktırcam bakalım ne çıkcak liste versin bana :)
çok tatlısınız ya :)Biz künefenin halisülasyonlarıyla uğraşıyoruz napalımm![]()
ızgara yedim ama hiç beğenmedim zorla yedim yanii
İnegölü herkes yapamaz buraya gelin İnegölde yersinizAYY BENDE HIC SEVMEDIM BUGUN KAPTAN INEGOL YEDIM IYY :)
DIYETSYENDE IYI YAPMISSN CNM COK IYI OLUYOR UYUYOSUN CNKUDiyetisyene gidiyorum cuma günü randevu aldım canım :))
bursadaydın dmı cnm ınsallah bı gun gelırsem denerm aynen kotuydu yaİnegölü herkes yapamaz am buraya gelin İnegölde yersiniz![]()
gelirsen götürürm canım :) haberim olsunbursadaydın dmı cnm ınsallah bı gun gelırsem denerm aynen kotuydu ya
anneler ole ya dokturuyolar yaptıklarıda bı ayrı guzel oluyor. esın zayflamanı ıstemıyormu kı benım de nısanlım haftasonu benı spor salonuna getrcek ordan kahvaltıya dıo nere gıdelım dedım tabıkı kahvaltı tabagı olan yere ole fazla yemek yok dedım oda dıyette ama kacamak yapıyo verıo bana kacamak hep yasak![]()
çok tatlısınız ya :)
Künefe kadar değillll![]()
İstemiyor gibi yapıyor ama sıkılaş diyor sonra da gecenin 12 de al çikolata ye diyor
ay evet bizde yarın kahvaltı tabağı olacak bi yere gidicez ve ben 50 çeşit içinde kaybolucamm
Beni metin etme künefe dedin halimize bak ama bence de künefe kadar değill
![]()
ben ıstanbul avrupa yakası ama anadolu yakasında bı 15 sene kdr gecdı :)Kimler hangi şehir de acep ben İstanbul Anadolu yakasıı
Kızlar akşam neler yediniiiiz ben köz patlıcan biber soğan salatası yoğurt bi kaşık enginar yemeği iki kaşık pilav yedim ow çok yemişim .d
Ohh afiyet olsun canım valla merak ediyorum ne kadar gitcek acaba bizden ümitliyim şöyle bi 2 kesin gider :))Asıl ben yedim en çokk :)
1 dlm ekmek,4 ızgara köfte içinde ekmek yok,bir avuç patates kızartması,salata ve ice tea 2 bardak
Saat 3ten beri bişey yemiyodum ayol valla iyice acıkmıştm ama ekmeği zor yedim :) uzun süre açlıktan sonra çok yiyemiyorum. Doyduk çok şükür.. Afiyet olsun herkeslere![]()
Hoş geldin canım valla bizde aynı diyetisyene gidiyorum cuma günü diyetisyensiz olmucak bu iş iki haftadır yapıyorum ama yok her şeyime baktırmam lazım ve spor en önemlisi bebeğim ya yapmak lazımMrbb kizlar yeni sayfayi gordum
Bende yaza ladar incecik olmak istiyorum
Yazin dugunum varrrrr :)
Son 4 5 gundur dikat ediyorum