- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Hoş geldin canım valla bizde aynı diyetisyene gidiyorum cuma günü diyetisyensiz olmucak bu iş iki haftadır yapıyorum ama yok her şeyime baktırmam lazım ve spor en önemlisi bebeğim ya yapmak lazım
Benden gitmez bence 2 kilo ama senden gidebilir :) artık 1 kiloya da razıyım benOhh afiyet olsun canım valla merak ediyorum ne kadar gitcek acaba bizden ümitliyim şöyle bi 2 kesin gider :))
Gider canım ya akşam yemiyosun ki bebeklede yoruluyosunsur ümitliyim ben bizdenBenden gitmez bence 2 kilo ama senden gidebilir :) artık 1 kiloya da razıyım ben
Benden gitmez bence 2 kilo ama senden gidebilir :) artık 1 kiloya da razıyım ben
Canım bende 60 kiloyum 64 ten düştüm ilk hafta 3 kilo ikinci hafta 1 kilo gitti yani çok değişik ama adet olucaktım 1 hafta önce olmadım onun etkisi diye tahmin ediyorum şok diyetler işe yaramıyor canım şuan yaptığında çok sağlıksız aç kalarak kaslarımızı eritiyormuşuz kas hastalığına yakalanırmışız yağları kasa çevirmek lazımmış canım bişeyler yemek şart yaniBende sok diyetler yaptim zamaninda ama hepsinide geri aldim
1 sene once 55 kiloydum simdi 62 ye geldim
Yaza kadar kessinlikle 55 olmam lazim yaa
Boyle olmicak kendimi saldim iyice
4 5 gundur de k yogurt kürünü yapiyorum
Kahvalti hic yapamiyorum kahveyle gecistiriyorum
Oglen müsli meyve yiyorum
Aksam da yogurt ve Salata
Insallah hemen veririm kilolari
Canım görceeksin güven bana :) ay yarın tartılcaz dimi çok paniklendim ben 5 i bi görsem çok mutlu olcam ay pazar mı tartılsak acabaAy valla sabah 71 görsem keşke küsüratlı da olsaaaaa
Slm herkese.bugun;
08.30 yogurt ve granola
13.00 domates salatalik maydanoz
17.30 2 haslanmis yumurta 1 etimek form domates
Aralarda 1 kandil simidi 2 kasik kazandibi 1 lokum.ikramlara bu kadar karsi koyabiliyorum.
20.00 spor salonunda pilates yaptim...
Haftasonu spor yok dikkatli olacagim.belki pazar yuruyusu yapabilirim.
sut ve et eksilttim bu hafta ici.hafta sonu telafi edecegim.
İyi akşamlar canımmm napıyosun bakim :)Iyi aksamlar arkadaslar
Fark etmez canım kızlarla hemfikir olursak pazar tartılalımCanım görceeksin güven bana :) ay yarın tartılcaz dimi çok paniklendim ben 5 i bi görsem çok mutlu olcam ay pazar mı tartılsak acaba
Canım bence en iyi kilo senden gidicek gibi hissediyorum süper gidiyorsun :)Slm herkese.bugun;
08.30 yogurt ve granola
13.00 domates salatalik maydanoz
17.30 2 haslanmis yumurta 1 etimek form domates
Aralarda 1 kandil simidi 2 kasik kazandibi 1 lokum.ikramlara bu kadar karsi koyabiliyorum.
20.00 spor salonunda pilates yaptim...
Haftasonu spor yok dikkatli olacagim.belki pazar yuruyusu yapabilirim.
sut ve et eksilttim bu hafta ici.hafta sonu telafi edecegim.
Iyilik tatlim ,bu gun guzel bi diyet yaptim,ama spora yarindan basliyorum ins.Gunum yogun gecdi onun icin spor yapamadim.İyi akşamlar canımmm napıyosun bakim :)
Ne yesem yariyor bana ne yicegimide bilmiyorum ozamanCanım bende 60 kiloyum 64 ten düştüm ilk hafta 3 kilo ikinci hafta 1 kilo gitti yani çok değişik ama adet olucaktım 1 hafta önce olmadım onun etkisi diye tahmin ediyorum şok diyetler işe yaramıyor canım şuan yaptığında çok sağlıksız aç kalarak kaslarımızı eritiyormuşuz kas hastalığına yakalanırmışız yağları kasa çevirmek lazımmış canım bişeyler yemek şart yani
bende hasta hasta temizlik yaptım 15 dakika pilates yapabildim 100 kerede ip atladım canımIyilik tatlim ,bu gun guzel bi diyet yaptim,ama spora yarindan basliyorum ins.Gunum yogun gecdi onun icin spor yapamadim.
Canim benim icin fark etmez ,sizler ne zaman isterseniz o zaman tartilalimKızlaaar pazar günü tartılsak olur mu ya ??
Sende bi diyetisyene git derim ben belki trioidin az çalışıyodur kan değerlerine bi baktırmalısın canımNe yesem yariyor bana ne yicegimide bilmiyorum ozaman
Yuruyus yapiyorum anca
Bikac haftaya platese baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?