• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

bende smdı ısyerınde bole oturunca sıkılıyom aklım dolapdakı aktıvyamda :D ara ogunum 4 de :)

ayy evde ole olunca ınsan dayanamıyor ya ben hıc dayanamam aklım hep onda durur smdı annem memelekette gelınce gunler oluyor ah o gunler mahfedıyor benıde :) kunefe hıc deneemdık bı kez dıım de yapak cok ıhtıyacım var ya :)

Evet o günlerde ben duramıyorum işte annemlere gittiğimde döktürüyor kadın önce yediriyor sonra kilo aldın sen diyor :) evdeki çekmeceyi de sevgili eşim bana kasıt dolduruyor bence.. Hatta diyetteyim diye yarın kahvaltıya götürüyor beni böyle de ters bi insan işte :KK14:

Evet o günlerde ben duramıyorum işte annemlere gittiğimde döktürüyor kadın önce yediriyor sonra kilo aldın sen diyor :) evdeki çekmeceyi de sevgili eşim bana kasıt dolduruyor bence.. Hatta diyetteyim diye yarın kahvaltıya götürüyor beni böyle de ters bi insan işte :KK14:

anneler ole ya dokturuyolar yaptıklarıda bı ayrı guzel oluyor. esın zayflamanı ıstemıyormu kı benım de nısanlım haftasonu benı spor salonuna getrcek ordan kahvaltıya dıo nere gıdelım dedım tabıkı kahvaltı tabagı olan yere ole fazla yemek yok dedım oda dıyette ama kacamak yapıyo verıo bana kacamak hep yasak :(

ay tatlım kıyamam olur mu sen nasıl oldun.
Ay canım iyiyim sağ ol bende geçenlerde anneme gitmiştim annemde bile yemedim ama o kadar kilo gitmiyor artık çok değişik ama hala hastalanmadım canım ya ondan heralde :) künefe dediniz canım çekti ya :)

Ay canım iyiyim sağ ol bende geçenlerde anneme gitmiştim annemde bile yemedim ama o kadar kilo gitmiyor artık çok değişik ama hala hastalanmadım canım ya ondan heralde :) künefe dediniz canım çekti ya :)

tabı kafada bıtırınce yemıypsun daha dıkkalı oluyosun gercekden cnm hastalanmadn kıloda degısıklık olmaz sıslık var cnku sende suan. ah aynen kunefe dıyen arakadasa slm :)

Back