- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
bende smdı ısyerınde bole oturunca sıkılıyom aklım dolapdakı aktıvyamda ara ogunum 4 de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende smdı ısyerınde bole oturunca sıkılıyom aklım dolapdakı aktıvyamda ara ogunum 4 de :)
AYNEN DOLAPDA OLUNCA AKLMDA DURUYOR AMA BEN ALISDM HEP BU SAATLER DE YEDIGIM ICIN :dOfff olmasa canımız istemez zaten
AYNEN DOLAPDA OLUNCA AKLMDA DURUYOR AMA BEN ALISDM HEP BU SAATLER DE YEDIGIM ICIN :d
ayy evde ole olunca ınsan dayanamıyor ya ben hıc dayanamam aklım hep onda durur smdı annem memelekette gelınce gunler oluyor ah o gunler mahfedıyor benıde :) kunefe hıc deneemdık bı kez dıım de yapak cok ıhtıyacım var ya :)
ama suan karnımda ama zarrlı dııl zaten dıyetmde olan bısey :) masallah bıze :)Maşallah sana kızzzz
Evet o günlerde ben duramıyorum işte annemlere gittiğimde döktürüyor kadın önce yediriyor sonra kilo aldın sen diyor :) evdeki çekmeceyi de sevgili eşim bana kasıt dolduruyor bence.. Hatta diyetteyim diye yarın kahvaltıya götürüyor beni böyle de ters bi insan işte
Benimle kimse konuşmuyor üzüldüm
Kız laf atsana burda yoktun sen ç.dışıydınBenimle kimse konuşmuyor üzüldüm
Ay canım iyiyim sağ ol bende geçenlerde anneme gitmiştim annemde bile yemedim ama o kadar kilo gitmiyor artık çok değişik ama hala hastalanmadım canım ya ondan heralde :) künefe dediniz canım çekti ya :)ay tatlım kıyamam olur mu sen nasıl oldun.
Ay canım tatlı çekti valla künefe istiyorum sayenizde tatlım ya depresyondayımKız laf atsana burda yoktun sen ç.dışıydın
aslı varsa getirsenenurdan sen zıkkım ıc o yapmaz
Oy canım yaaa kıyamam. Ben şimdi mini pop kek yedim o yetti künefe filan istemiyom artık :)Ay canım tatlı çekti valla künefe istiyorum sayenizde tatlım ya depresyondayım
ooo alıntı yapmalar falan sen ogrendn bu ısı noldu sen ne yedın bakım oglen hıc rapor etmeaslı varsa getirsene
Ay canım iyiyim sağ ol bende geçenlerde anneme gitmiştim annemde bile yemedim ama o kadar kilo gitmiyor artık çok değişik ama hala hastalanmadım canım ya ondan heralde :) künefe dediniz canım çekti ya :)
ızgara yedim ama hiç beğenmedim zorla yedim yaniiooo alıntı yapmalar falan sen ogrendn bu ısı noldu sen ne yedın bakım oglen hıc rapor etme
Diyetisyene gidiyorum cuma günü randevu aldım canım :))tabı kafada bıtırınce yemıypsun daha dıkkalı oluyosun gercekden cnm hastalanmadn kıloda degısıklık olmaz sıslık var cnku sende suan. ah aynen kunefe dıyen arakadasa slm :)
Bende bulgur pilavı lüplettim bi tabak yoğurtla valla oh mis doydum kız :)))Oy canım yaaa kıyamam. Ben şimdi mini pop kek yedim o yetti künefe filan istemiyom artık :)