- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Neden canımmmBenimde kafam karıştı şimdi
dene bakalım snra deme bıze kek yedm arada dıe :)Öğlenden akşama kadar vakit uzun olduğu için ara öğün yapılabilir tabi size kalmış. Ben bi de ara öğünsüz deneyeyim diyorum ama bakalım yapabilcek miyim
Hahahha valla doğru dedin aslıcan :) cnm kek isterse ana öğünün hemen ardından yerim diye avutayım kendimi bari.dene bakalım snra deme bıze kek yedm arada dıe :)
Sağ ol bebeğim evet limonu bugün bol bol kullanmayı düşünüyorum ip atladım 100 kere öldüm ya hemen düzelmeliyim yoksa diyetim kalcakcok gecmıs olsun cnm lımonlu cay falan ıc cok kotu olmadan toparlarsn
Evet canım hasta olcakmışım ondan sütüm azalmış vücut anca kendine vitamin topluyor tabi bian önce iyileşmeliyim :))Akşam ne konuştuk unutma. Sen emziriyosun bu yüzden yiyeceklerini artırma. Çikolata mutluluk salgılar iyi olur üzülme :)
Sağ ol bebeğim evet limonu bugün bol bol kullanmayı düşünüyorum ip atladım 100 kere öldüm ya hemen düzelmeliyim yoksa diyetim kalcak(
Sağol canım benim limonu bugün beslenmemde başrol oyuncum yapıcam :)ben 1 kere yaparım gene ara canım boğazım o kadar durursa yemeklere saldırırm artıkın 4 öğün yeter bana :)
geçmiş olsun cnım limonu dilim dilim ye yarına bişeyin kalmaz bana herzaman çok iyi gelir limon :)
kızlar benim bugun misafirlerim olcak sarma yaptım tabi bulgurlu yanına fırında tavuklu patates cacık salata ve tatlı olarak peynirli kadayıf yapıyorum :)hepsindende yemeyi düşünüyorum yarın tartıdada artıları görürüm artık :)çünkü ne zamandır tatlı yemiyorum:)
İnşallah kilocuklar gelmez geri :))kalır cnm ole hemen ümitsizlige kapılma zaten evde hareket halndesn o bıle sana spr suan bebegın var.
he ıkı hastalıgımıza gelse yandk bak :)İnşallah kilocuklar gelmez geri :))
ıncek tabı cnm o kdr ugrasmaya calısıoz :)Kızlar sanki göbeğim hafiften indi gibi yaa :) :)
ara öğün meselesine canımNeden canımmm
Ay valla sevindirik oldum yahuuıncek tabı cnm o kdr ugrasmaya calısıoz :)
ara öğün meselesine canım
tamam canım yapınca atarım resmini :)afıyet olsn sımdıden keskem tatlıyı haff bıseler yapaydn belkı daha ıyı yerdın :) peynırlı kadayf nasıl oluyor bı resm yukle merk ettım :)
Künefe mi oluyo acaba :)tamam canım yapınca atarım resmini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?