- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Ben akşam 6 buçukta filan yemiştim yemeğimi. Bi daha da hiç acıkmadım. Tavuk yemiştim protein olduğu için galiba. Yalnız çok susattı meret
Yaptım kahvaltı ama canım istemeyerek :) pek iştahım yoktu.hala daha yemedin mi bişey esraa ben sabah yataktan çıktığım gibii açımm diye ciyaklıyorum
nurdan sen zıkkım ıc o yapmazMerhaba ben aranıza yeni katılıyorum :) Bir şey sorucam latte kilo yapar mı ??
Yok tatlım ama yine de çok tüketme. Kansızlık yapıyoKızlar şekersiz çayın bi zararı var mı diyete
yok canım ne zararı olcak cay bız karadenızlı olarak ıcerız ama caydan kılo aldım dıyen duymadımKızlar şekersiz çayın bi zararı var mı diyete
Geçmiş olsun cnm. Bazen ben de içiyorum çorba, kahvaltı hazırlamadığımda. Domates salatalık fılan da yeseydin keşkeKızlar ben nezle olmuşum çok fenayımm( kahvaltı hazırlıcak halim yoktu çorba içtim bi dilim ekmekle (
ara öğün yapmazsanız diğer öğünde fazla yersiniz canlar ilk gunu atlatsanız bile diğer günlerde kaçamak başlar ayrıca ara öğün demek metebolizmanızın daha iyi çalışması demek yeşil elma yiyin ohhhh misss:)Aynen canım ara öğün yapmamak lazım ben buna inanıyorum. Ben öyle yapmıştım dügünden önce. Gerçekten inceldim yaaa
Canım hiç istemedi ara öğünde yerim artık canım ya valla fenayım pof hiç iyi olmadı bu sabahta bitane çikolatalı bisküvi yedimGeçmiş olsun cnm. Bazen ben de içiyorum çorba, kahvaltı hazırlamadığımda. Domates salatalık fılan da yeseydin keşke
cok gecmıs olsun cnm lımonlu cay falan ıc cok kotu olmadan toparlarsnKızlar ben nezle olmuşum çok fenayımm( kahvaltı hazırlıcak halim yoktu çorba içtim bi dilim ekmekle (
çmiş olsun canım.Kızlar ben nezle olmuşum çok fenayımm( kahvaltı hazırlıcak halim yoktu çorba içtim bi dilim ekmekle (
Yok yaa bence ara öğün yememek yağ yakımını sağlıyo asıl. Tabi benim fikrim. Kime ne iyi geliyosa onu yapsın şekerim yeter ki gitsin kilocuklar :)ara öğün yapmazsanız diğer öğünde fazla yersiniz canlar ilk gunu atlatsanız bile diğer günlerde kaçamak başlar ayrıca ara öğün demek metebolizmanızın daha iyi çalışması demek yeşil elma yiyin ohhhh misss:)
Akşam ne konuştuk unutma. Sen emziriyosun bu yüzden yiyeceklerini artırma. Çikolata mutluluk salgılar iyi olur üzülme :)Canım hiç istemedi ara öğünde yerim artık canım ya valla fenayım pof hiç iyi olmadı bu sabahta bitane çikolatalı bisküvi yedimçok pişmanım hasta olunca canım değişik şeyler istiyo ya pof
Akşam ne konuştuk unutma. Sen emziriyosun bu yüzden yiyeceklerini artırman lazım..Çikolata mutluluk salgılar iyi olur üzülme :)
haklısın canım kime ne iyi geliyorsa artık :)Yok yaa bence ara öğün yememek yağ yakımını sağlıyo asıl. Tabi benim fikrim. Kime ne iyi geliyosa onu yapsın şekerim yeter ki gitsin kilocuklar :)
Bence 1 hafta yeterli cnm günde 3 öğün az yiyelim o zaman ara öğün yapmayalım:)
Kızlar ben nezle olmuşum çok fenayımm( kahvaltı hazırlıcak halim yoktu çorba içtim bi dilim ekmekle (
ben 1 kere yaparım gene ara canım boğazım o kadar durursa yemeklere saldırırm artıkın 4 öğün yeter bana :)
geçmiş olsun cnım limonu dilim dilim ye yarına bişeyin kalmaz bana herzaman çok iyi gelir limon :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?