Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

lokurum bz bu ramazanda spor ısını nasıl yapcaz mesela yuruyusu fıkrın var mı

Kuzu nasıl beslencez yazıları gibi bir de sporla ilgili olan avrdı aynı yerde orada en uygunu iftardan 1 saat sonra falan tempolu yürüyüş diyo yani koşu bandında yürüyceksen mesela 30-40 dakika yürü yine üstüne squat yap yani bunlar abartı sporlar değil günde yarım saat yürümek orucu etkilemez bence insanlar ne işlerde çalışıp yine tutuyo ama gün içinde zor olabileceğinden ki zaten işteyiz en uygunu iftardan 1 saat sonra e sonrada sahur yiyicez o da bize ertesi gün yeticek bence de böyle mantıklı

biz sahura kalkamıyoruz canım maalesef yeyip yatıyoruz bakalım nasıl olacak:)

anladım canım zaten cok da yakın harbı ama aksam o zman ıyı yıcen saatkler bırbırıne yakn bı dene bakalım.

dogru yazıyordu kuzu aynen ole dnemeye calısıcam bakalım squat demn yaptım 40 adet bakalım aksamda ıns yuruyus yapabılırım

Heh lokurum aynısını diyorum bencede mantıklı olan bu bebeğim :)

Canımmm sen nasıl biliyosan öyle yap .

Aynen kuzum sen zaten tutma daha küçük seninki de.benim ki zaten pamuk ipliğinde sütler sevap kazanalım derken günaha vebale girmeyelim bende vazgeçtim bugün karşılama orucumu tutmuş oldum ama artık tutmayacağım nasipse seneye şubatta martta full tutmayı düşünüyorum hem günler kısa hemde 2 yaşında olur.

kımsecıler yok mu esranında sesı cıkmıyor oruc esrayı tutuyor sanırım

harbiden hee ama onun sesi çıkmayınca normalde tatlı bişeyleri götürüyo oluyordu bakalım şimdi ne oldu

Çok hiddetli ve şiddetli seviyorum seni lokur evde pişer komşuya da düşer yani fıstık ezmeli napsam yaa neyse bende kalsın şimdi oruç kafama vurdu senin yüzünden. Bu arada Menengiç kahvesi adıyaman kahvesi ile aynımı çok lezzetli oluyo çam sakızlı gibi. Tabi memnun kalırlar yahuu ben karar verdim benim yeni mesleğim şu il il gezip löp löp yiyen kadın gibi olmak nasıl yiyo ya

lokurum bz bu ramazanda spor ısını nasıl yapcaz mesela yuruyusu fıkrın var mı

Kız biz spor yapıyomuyduk ki ramazanda napıcaz

Ben de 70 yaptım az önce ne yapsak kar yaa

Beni çok sevdiğini biliyodum zaten şimdi bunları konuşmayalım daaa ben sonra ilgilenicem seninle menengiç antep fıstığının aşılanmamış hali minikminik topcuklar, tane karabiber gibi çekiliyo ama yağlı bişey böyle koyuuu bulamaç gibi onu sütle karıştırıp pişiriyosun aynen çam sakızı gibi bir kokusu var taze antep fıstığının kabuğunda da vardır o tat öyle bişey

bence de dünyanın en güzel mesleği o zaten gez ye iç bi de üstüne para kazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…