- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.081
ben de üstten veriyorum basen kalıyo o da gitmiyor valla off gerçektenof of spor spor zaten vucut ıcınde lazmda bakalım napcaz gercekden.
ben de üstten veriyorum basen kalıyo o da gitmiyor valla off gerçekten
lokurum bz bu ramazanda spor ısını nasıl yapcaz mesela yuruyusu fıkrın var mı
kızlar valla 20.22 de orucu açtıktan sonra 21:15 ya da 21:30 gibi yuruyus yapmayı düşünüyorum ben :)
bız orucu 20,45 falan accaz dıe bılıyorum bende 10 gıbı falan yurume bandında yapım dıorm haftada 4 gun falan tabı mayısmazsam
biz ankadayız canım :) aynen valla beni de her an uyku bastırabilir :)
bızde ıstanbul canım aynen bıde gec saat snra yatcan sahura kalkcan ertesı gun ıs
biz sahura kalkamıyoruz canım maalesef yeyip yatıyoruz bakalım nasıl olacak:)
Kuzu nasıl beslencez yazıları gibi bir de sporla ilgili olan avrdı aynı yerde orada en uygunu iftardan 1 saat sonra falan tempolu yürüyüş diyo yani koşu bandında yürüyceksen mesela 30-40 dakika yürü yine üstüne squat yap yani bunlar abartı sporlar değil günde yarım saat yürümek orucu etkilemez bence insanlar ne işlerde çalışıp yine tutuyo ama gün içinde zor olabileceğinden ki zaten işteyiz en uygunu iftardan 1 saat sonra e sonrada sahur yiyicez o da bize ertesi gün yeticek bence de böyle mantıklı
biz ankadayız canım :) aynen valla beni de her an uyku bastırabilir :)
Sağ ol bebeğimm benim kalorili valla bayasen de doğru söylüyosun tatlım :) bu arada bebişin çok tatlı merve, maşallah , yerim onun yanacıklarını ama kalorisi fazla olabilir
Heh lokurum aynısını diyorum bencede mantıklı olan bu bebeğim :)Ben de kilom fazlayken başlamadım mesela 56 dan sonra yürüyüşe ve dambıl çalışmaya squata falan başladım yani yürüyüş herzaman olabilir de ama bence de ideal kiloya 5 kilo falan kala spor daha iyi oluyo fazla çokken motivasyon dşüyo tartıda eksilmeyince de
Canımmm sen nasıl biliyosan öyle yap .günadyın hastaneye gitmiştim az işim vardıı yeni geldim şirkete
oruç tutatn arkadaşlar allah kolaylık versin , allah kabule tsin ..
merve tuna
zero konusuna gellirsek zaten kolanın hiç bir şekli faydalıd eğil şekerli şekersiz vs ama ya günlerinde canının arada
tatlı içecek bişy isterse tavsiye ederim , hatta ramazanda oruç tutan arakadaşalrım şekerisz limonata içiorlar
bunlar sağlıklı degill ama kilo vermeyede engel değil...
Canım kilo verdikçe inan ki eriyo benmki küçüldüben de üstten veriyorum basen kalıyo o da gitmiyor valla off gerçekten
Canım benim ben de emzirdiğim için tutamıyorum 2 yıl emzirdiğimiz için tutmak şart değil diye biliyorum ben su içmediğimde sütüm olmuyor hiç bebeğim her uyumaktan önce mutlaka emiyor gece full memişte bende üzülüyorum ama napim
Canım kilo verdikçe inan ki eriyo benmki küçüldü
kımsecıler yok mu esranında sesı cıkmıyor oruc esrayı tutuyor sanırım
Kuzum sabah falan abartı yedik yani öyle olunca akşam saat 7 ye kadara acıkamadık ki arada yemeye yer kalmadı yani bi de hava da çok sıcaktı anca kahvaltı ve akşam yemeği oldu balım işte mesela baklava yiyemedim ama getirdimfıstık, fıstık ezmezi acı biber menengiç kahvesi(yabani fıstıktan yapıln bi kahve aşısız fıstıktan..) falan filan getirdim çünkü annem zaten yolluyodu bana salça falan onlar vardı kuru patlıcan falan aldı kızlar çok memnun kaldılar yaa dönmek istemediler 1 günümüz daha olsa diyio durdular yani
Mervecim hoşbulduuk ben de sizi özledim yaa okudum ara ara ama işte fırsat olmadı yazmaya sürekli bir koşturma çok güzel geçti tatlım çokşükür hem tarihi hem yemekli hem etnik bir gezi oldu özlemişim valla memleketimi
inşallah kuzum yaCanım kilo verdikçe inan ki eriyo benmki küçüldü
anladım canım zaten cok da yakın harbı ama aksam o zman ıyı yıcen saatkler bırbırıne yakn bı dene bakalım.
dogru yazıyordu kuzu aynen ole dnemeye calısıcam bakalım squat demn yaptım 40 adet bakalım aksamda ıns yuruyus yapabılırım
harbiden hee ama onun sesi çıkmayınca normalde tatlı bişeyleri götürüyo oluyordu bakalım şimdi ne oldu
Çok hiddetli ve şiddetli seviyorum seni lokur evde pişer komşuya da düşer yanifıstık ezmeli napsam yaa neyse bende kalsın şimdi oruç kafama vurdu senin yüzünden. Bu arada Menengiç kahvesi adıyaman kahvesi ile aynımı çok lezzetli oluyo çam sakızlı gibi. Tabi memnun kalırlar yahuu ben karar verdim benim yeni mesleğim şu il il gezip löp löp yiyen kadın gibi olmak nasıl yiyo ya
Kız biz spor yapıyomuyduk ki ramazanda napıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?