- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.121
Canımmmm kyıplardaydın nasıl gdiiyoLokurum hoşgeldin. Ben uyudum valla bugün dana gibi. Eşim izinliydi hem sahur filan olunca uyuduk valla 12 yi geçiyodu kalktığımızda. Sonra da Erva'yı doktor kontrolüne götürdük. Başım ağrıyo sersem gibiyim ben bugün ya. Niye böyle oldum anlamadım. Sahurda yoğurtlu makarnayla kavun karpuz yemiştim. Öyle susuzluk hissi de yok pek aslında
Ben öle seyler yapmadm o karsıma cıkmak ıstedı ama lokurcum nıe ole dııp benı kötü tanıtıyorsun arkıdslerımıze
Canım sen ne diyosun acayip küçülüyo bnmkü aşure kazanı gbi olmuştu
yok kıızz etiketlisin bende gördümmKavanozla aldım canım ben kavanozu 15 tl normalde pahalı bişey değil yani 1kg lik kavanoz 15 orda fincanı 6 tl
Aslı benim tatile gittiğima rkadaşımı keşfetmiş ordan görmüş resmi etiketli değilim çünkü krdgserp bak kullanıcı adı sanırım ordan gördü hafiye
L ile başlayan yiicekler var masada gördün müyok kıızz etiketlisin bende gördümm
tamam doğru kahveden bahsediyoruz muhakak.burada fincanı 7 tl
Kızlar ya ben akşam iftardan sonra tatlı yesem bugunluk zaten iftarda çok yiyemem olur demi :)
Tabiki ben buldum ☺☺ insan merkli olunca bole oluyor takiliyorum kuzu yoksa resmni gorecegimiz yokeneem ben ne biliim kendin buldun sandım noolcak ki kötü bişey diil ki kendin bulsan da
benimki deşuan aşureden dolma kazanına indim neyse ki ama tencere kıvamında değil
Kiz ne tatlisi Var de hele bakalimKızlar ya ben akşam iftardan sonra tatlı yesem bugunluk zaten iftarda çok yiyemem olur demi :)
Tabiki ben buldum ☺☺ insan merkli olunca bole oluyor takiliyorum kuzu yoksa resmni gorecegimiz yok
Neden bugünlük ne var ki tatlı
Kiz ne tatlisi Var de hele bakalim
Canım arkadaş küçük karışık tatlı tabağı gibi bir şey yapmış
Resim paylaşıyim mi hahahaha:)
Ama ramazan boyu bunlar bitmez kiiii
Tabiki lokuru mu L ler heryerde var lokurumuz bi deneBeni mi beğendim L leri mi
Paylas paylas gozumuz doysun bzmdeCanım arkadaş küçük karışık tatlı tabağı gibi bir şey yapmış
Resim paylaşıyim mi hahahaha:)
Cnm acıkma filan yok da baş ağrısı var bugün sersem gibiyimCanımmmm kyıplardaydın nasıl gdiiyo
Aynen canım çok kötü oldum BugünCnm acıkma filan yok da baş ağrısı var bugün sersem gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?