- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #7.061
günaydın kızlar hayırlı Ramanlar herkese Allah kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum zıt deme üzülürüm yaEvet yavrum ya sonradan gelen hatunlar baya kararlı sporda yapsınlar bakam kızgınım söz meclisten dışarı o bizim kankada yeni hatunlar biraz zıt gidiyor bana![]()
kuzum zıt deme üzülürüm ya![]()
ağır spora zaten başlamam zayıflayınca o, sadece kilo vermemi hızlandrması için yapıyorum leslie'yi, çoluk çocuk olunca hareket oluyo istemeden ama benim öyle bi fırsatım yok genel olarak hareketsizim, tatile de girince eve tıkıldım iyice
kımsecıler yok mu esranında sesı cıkmıyor oruc esrayı tutuyor sanırım![]()
Ah kuzummm hoş geldin özledim valla nasıl geçti anlat bakalımBen geldiiiimmm okudum ara ara ama yazamadım gece de 2 de geldim şuan gözlerim açık olabilir ama içim uyuyosahuru da yapıyım yatıyım dedim bi de 3 e kadar oturdum sabah da kalktım regl oldum
Hepimize hayırlı ramazanlar diliyorum kankalar![]()
Şaka yapıyırum kuzucum üzülme kıyamam sana doğru söylyosun herkesin ayrı bi yaşam tarzı var sen yp tabikuzum zıt deme üzülürüm ya![]()
ağır spora zaten başlamam zayıflayınca o, sadece kilo vermemi hızlandrması için yapıyorum leslie'yi, çoluk çocuk olunca hareket oluyo istemeden ama benim öyle bi fırsatım yok genel olarak hareketsizim, tatile de girince eve tıkıldım iyice
kanka güldürdün vallakımsecıler yok mu esranında sesı cıkmıyor oruc esrayı tutuyor sanırım![]()
Canım benim ben de emzirdiğim için tutamıyorum 2 yıl emzirdiğimiz için tutmak şart değil diye biliyorum ben su içmediğimde sütüm olmuyor hiç bebeğim her uyumaktan önce mutlaka emiyor gece full memişte bende üzülüyorum ama napimKızlar sanırım bundan sonra tutmayacağım oruç annem aradı bende o sırada oruç ve emzirmekle ilgili dini yazıları okuyordum pek iyi değilmiş annemde tv de hocadan dinlemiş 2 yaşına kadar emzirmekle yükümlüyüz ayete göre sütümüz varsa tabi.. Bizim yüzümüzden kesilmesi vebalmiş annem tutma deyip durdu bende yazılarda muallakta kaldım. Oysaki çok hevesim var ama doğrusu kızım emmeyi seviyor sanırım haksızlık olacak. Günde 2 kere sağıyorum akşam da yatana kadar 1 saat emiyor napsam ki ya. zaten pamukipliğinde
Canımm doğru incelme oluyor hem de baya fark ediyor kilosu fazla olup daha vermemiş olanlarıj biraz kilo verip başlamalarım yönünde tavsiyede bulundum sadece ama tabi herkesn kendi kararıKızlar spor yapan arkadaşlar tartı da fark cikmayacabilir kas yagdan daha ağır gelir çünkü
Ama emin olun sikilasma incelme olacaktır
Haftada 3 gün spor yapmak en ideali aslında
Ya da her gün yürüyüş :)
sen de doğru söylüyosun tatlım :) bu arada bebişin çok tatlı merve, maşallah , yerim onun yanacıklarını ama kalorisi fazla olabilirCanımm doğru incelme oluyor hem de baya fark ediyor kilosu fazla olup daha vermemiş olanlarıj biraz kilo verip başlamalarım yönünde tavsiyede bulundum sadece ama tabi herkesn kendi kararı
Canımm doğru incelme oluyor hem de baya fark ediyor kilosu fazla olup daha vermemiş olanlarıj biraz kilo verip başlamalarım yönünde tavsiyede bulundum sadece ama tabi herkesn kendi kararı
Bence fıstık gibisindirBende öyle düşünüyorum artık madem öyle bir de kesilir çok üzülürüm.
Evet güzeldi sahurum kuzum ama baksana böyle düşünmemiştim artık seneye nasipse.. kahveler felan gördüm yanii ama hakettin kuzum umarım güzel geçmiştir. Yedin kesin löp löp etleri neyse şimdi bişi demiciğimBence de tartınma moralin bozulmasın ama merak etmiyorda değilim yani. 2 Öğünle kalabilmen harika ben 10 kere yerdim oradaa yemek diyarı benim için orası
bu aradaa baklava yedin miii
oyy yufka yürekli lokurum yaaAkşamları söyle yoksa burada linç edilirsin hee
bekliyoruz fotolarını mümkünse tariflerini dee
köy şeyleri değil mii ımm müthiş doğallık ya ohh kızlar bayılmıştır oralara
Ah kuzummm hoş geldin özledim valla nasıl geçti anlat bakalımilk gün güzel sürpriz olmuş bebeğim
Canımm doğru incelme oluyor hem de baya fark ediyor kilosu fazla olup daha vermemiş olanlarıj biraz kilo verip başlamalarım yönünde tavsiyede bulundum sadece ama tabi herkesn kendi kararı
Ben de kilom fazlayken başlamadım mesela 56 dan sonra yürüyüşe ve dambıl çalışmaya squata falan başladım yani yürüyüş herzaman olabilir de ama bence de ideal kiloya 5 kilo falan kala spor daha iyi oluyo fazla çokken motivasyon dşüyo tartıda eksilmeyince de
zaten butun yerden erisen bile en son orası kalıyor orayada sıkı bir spor lazım.ah ah kızgınım o gobek ve yanlar benımde derdım![]()
Ben de kilom fazlayken başlamadım mesela 56 dan sonra yürüyüşe ve dambıl çalışmaya squata falan başladım yani yürüyüş herzaman olabilir de ama bence de ideal kiloya 5 kilo falan kala spor daha iyi oluyo fazla çokken motivasyon dşüyo tartıda eksilmeyince de
zaten butun yerden erisen bile en son orası kalıyor orayada sıkı bir spor lazım.