• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet yavrum ya sonradan gelen hatunlar baya kararlı sporda yapsınlar bakam kızgınım söz meclisten dışarı o bizim kankada yeni hatunlar biraz zıt gidiyor bana :KK70::KK70::KK70:
kuzum zıt deme üzülürüm ya :( :D ağır spora zaten başlamam zayıflayınca o, sadece kilo vermemi hızlandrması için yapıyorum leslie'yi, çoluk çocuk olunca hareket oluyo istemeden ama benim öyle bi fırsatım yok genel olarak hareketsizim, tatile de girince eve tıkıldım iyice

kuzum zıt deme üzülürüm ya :KK43: :KK70: ağır spora zaten başlamam zayıflayınca o, sadece kilo vermemi hızlandrması için yapıyorum leslie'yi, çoluk çocuk olunca hareket oluyo istemeden ama benim öyle bi fırsatım yok genel olarak hareketsizim, tatile de girince eve tıkıldım iyice

Canım yap yap Nerede hareket orada bereket :)

Ben geldiiiimmm okudum ara ara ama yazamadım gece de 2 de geldim şuan gözlerim açık olabilir ama içim uyuyo:KK45::KK45: sahuru da yapıyım yatıyım dedim bi de 3 e kadar oturdum sabah da kalktım regl oldum:KK70::KK70::KK70:

Hepimize hayırlı ramazanlar diliyorum kankalar:nazar::dua:
Ah kuzummm hoş geldin özledim valla nasıl geçti anlat bakalım :KK70::KK70:ilk gün güzel sürpriz olmuş bebeğim

kuzum zıt deme üzülürüm ya :KK43: :KK70: ağır spora zaten başlamam zayıflayınca o, sadece kilo vermemi hızlandrması için yapıyorum leslie'yi, çoluk çocuk olunca hareket oluyo istemeden ama benim öyle bi fırsatım yok genel olarak hareketsizim, tatile de girince eve tıkıldım iyice
Şaka yapıyırum kuzucum üzülme kıyamam sana doğru söylyosun herkesin ayrı bi yaşam tarzı var sen yp tabi :KK200:

Kızlar sanırım bundan sonra tutmayacağım oruç annem aradı bende o sırada oruç ve emzirmekle ilgili dini yazıları okuyordum pek iyi değilmiş annemde tv de hocadan dinlemiş 2 yaşına kadar emzirmekle yükümlüyüz ayete göre sütümüz varsa tabi.. Bizim yüzümüzden kesilmesi vebalmiş annem tutma deyip durdu bende yazılarda muallakta kaldım. Oysaki çok hevesim var ama doğrusu kızım emmeyi seviyor sanırım haksızlık olacak. Günde 2 kere sağıyorum akşam da yatana kadar 1 saat emiyor napsam ki ya. zaten pamukipliğinde
Canım benim ben de emzirdiğim için tutamıyorum 2 yıl emzirdiğimiz için tutmak şart değil diye biliyorum ben su içmediğimde sütüm olmuyor hiç bebeğim her uyumaktan önce mutlaka emiyor gece full memişte bende üzülüyorum ama napim :(

Kızlar spor yapan arkadaşlar tartı da fark cikmayacabilir kas yagdan daha ağır gelir çünkü

Ama emin olun sikilasma incelme olacaktır

Haftada 3 gün spor yapmak en ideali aslında

Ya da her gün yürüyüş :)
Canımm doğru incelme oluyor hem de baya fark ediyor kilosu fazla olup daha vermemiş olanlarıj biraz kilo verip başlamalarım yönünde tavsiyede bulundum sadece ama tabi herkesn kendi kararı

Canımm doğru incelme oluyor hem de baya fark ediyor kilosu fazla olup daha vermemiş olanlarıj biraz kilo verip başlamalarım yönünde tavsiyede bulundum sadece ama tabi herkesn kendi kararı
sen de doğru söylüyosun tatlım :) bu arada bebişin çok tatlı merve, maşallah , yerim onun yanacıklarını ama kalorisi fazla olabilir :D

haklısın tabii canım ben de çok zor sporlar asla önermem ama leslie ile yürüyüş gayet ideal ya da dışarıda çıkıp parka yürümek :) kilo ne olursa olsun :)

Bence fıstık gibisindir :super:Bende öyle düşünüyorum artık madem öyle bir de kesilir çok üzülürüm.

Evet güzeldi sahurum kuzum ama baksana böyle düşünmemiştim artık seneye nasipse.. kahveler felan gördüm yanii ama hakettin kuzum umarım güzel geçmiştir. Yedin kesin löp löp etleri neyse şimdi bişi demiciğim :KK69: Bence de tartınma moralin bozulmasın ama merak etmiyorda değilim yani. 2 Öğünle kalabilmen harika ben 10 kere yerdim oradaa yemek diyarı benim için orası :KK70: bu aradaa baklava yedin miii :63:

oyy yufka yürekli lokurum yaa :KK36:Akşamları söyle yoksa burada linç edilirsin hee :KK70: bekliyoruz fotolarını mümkünse tariflerini dee :kk77: köy şeyleri değil mii ımm müthiş doğallık ya ohh kızlar bayılmıştır oralara

Kuzum sabah falan abartı yedik yani öyle olunca akşam saat 7 ye kadara acıkamadık ki arada yemeye yer kalmadı yani bi de hava da çok sıcaktı anca kahvaltı ve akşam yemeği oldu balım işte mesela baklava yiyemedim ama getirdim:KK45::KK45: fıstık, fıstık ezmezi acı biber menengiç kahvesi(yabani fıstıktan yapıln bi kahve aşısız fıstıktan..) falan filan getirdim çünkü annem zaten yolluyodu bana salça falan onlar vardı kuru patlıcan falan aldı kızlar çok memnun kaldılar yaa dönmek istemediler 1 günümüz daha olsa diyio durdular yani:KK37:

Ah kuzummm hoş geldin özledim valla nasıl geçti anlat bakalım :KK70::KK70:ilk gün güzel sürpriz olmuş bebeğim

Mervecim hoşbulduuk ben de sizi özledim yaa okudum ara ara ama işte fırsat olmadı yazmaya sürekli bir koşturma çok güzel geçti tatlım çokşükür hem tarihi hem yemekli hem etnik bir gezi oldu özlemişim valla memleketimi:KK36:

Ben de kilom fazlayken başlamadım mesela 56 dan sonra yürüyüşe ve dambıl çalışmaya squata falan başladım yani yürüyüş herzaman olabilir de ama bence de ideal kiloya 5 kilo falan kala spor daha iyi oluyo fazla çokken motivasyon dşüyo tartıda eksilmeyince de

Ben de kilom fazlayken başlamadım mesela 56 dan sonra yürüyüşe ve dambıl çalışmaya squata falan başladım yani yürüyüş herzaman olabilir de ama bence de ideal kiloya 5 kilo falan kala spor daha iyi oluyo fazla çokken motivasyon dşüyo tartıda eksilmeyince de

kesinlikle katılıyorum yürüyüş her zaman olabilir ama diğer sporlar daha sonra yapılabilir :)

günadyın hastaneye gitmiştim az işim vardıı yeni geldim şirkete
oruç tutatn arkadaşlar allah kolaylık versin , allah kabule tsin ..

merve tuna
zero konusuna gellirsek zaten kolanın hiç bir şekli faydalıd eğil şekerli şekersiz vs ama ya günlerinde canının arada
tatlı içecek bişy isterse tavsiye ederim , hatta ramazanda oruç tutan arakadaşalrım şekerisz limonata içiorlar
bunlar sağlıklı degill ama kilo vermeyede engel değil...

birde spora yeni başlayınca vücutta laktik asit birikiyor ve buda ödeme yol acıkıyor
spora devam ederseniz bu gider, sporla verilen kkilo herzman 1-0 öndedir

lokurum bz bu ramazanda spor ısını nasıl yapcaz mesela yuruyusu fıkrın var mı

Back
X