- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #7.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harbiden hee ama onun sesi çıkmayınca normalde tatlı bişeyleri götürüyo oluyordu bakalım şimdi ne oldu
Çok hiddetli ve şiddetli seviyorum seni lokur evde pişer komşuya da düşer yanifıstık ezmeli napsam yaa neyse bende kalsın şimdi oruç kafama vurdu senin yüzünden. Bu arada Menengiç kahvesi adıyaman kahvesi ile aynımı çok lezzetli oluyo çam sakızlı gibi. Tabi memnun kalırlar yahuu ben karar verdim benim yeni mesleğim şu il il gezip löp löp yiyen kadın gibi olmak nasıl yiyo ya
Kız biz spor yapıyomuyduk ki ramazanda napıcaz![]()
Ben de 70 yaptım az öncene yapsak kar yaa
Beni çok sevdiğini biliyodum zatenşimdi bunları konuşmayalım daaa ben sonra ilgilenicem seninle
menengiç antep fıstığının aşılanmamış hali minikminik topcuklar, tane karabiber gibi çekiliyo ama yağlı bişey böyle koyuuu bulamaç gibi onu sütle karıştırıp pişiriyosun aynen çam sakızı gibi bir kokusu var taze antep fıstığının kabuğunda da vardır o tat öyle bişey
bence de dünyanın en güzel mesleği o zaten gez ye iç bi de üstüne para kazan
![]()
Lokurum hoşgeldin. Ben uyudum valla bugün dana gibi. Eşim izinliydi hem sahur filan olunca uyuduk valla 12 yi geçiyodu kalktığımızda. Sonra da Erva'yı doktor kontrolüne götürdük. Başım ağrıyo sersem gibiyim ben bugün ya. Niye böyle oldum anlamadım. Sahurda yoğurtlu makarnayla kavun karpuz yemiştim. Öyle susuzluk hissi de yok pek aslında
Hosgeldn bzde dedik ki esra mi orucu tutuyor oruc mu esrayi ortada yok disari cikdin ya yorulmussunudr sersemlik bende de var sncta halsiz birakiyor.Lokurum hoşgeldin. Ben uyudum valla bugün dana gibi. Eşim izinliydi hem sahur filan olunca uyuduk valla 12 yi geçiyodu kalktığımızda. Sonra da Erva'yı doktor kontrolüne götürdük. Başım ağrıyo sersem gibiyim ben bugün ya. Niye böyle oldum anlamadım. Sahurda yoğurtlu makarnayla kavun karpuz yemiştim. Öyle susuzluk hissi de yok pek aslında
Evet yani tam fıstık denemez aşısız ama sonuçta fıstık ağacından toplanır aşılanırsa antep fıtığı halini alır büyüyünceayy ben bayılırım menengiç kahvesinee çok güzel oluyor, ama onun fıstık olduğunu bilmiyordum
Lokurum hoşgeldin. Ben uyudum valla bugün dana gibi. Eşim izinliydi hem sahur filan olunca uyuduk valla 12 yi geçiyodu kalktığımızda. Sonra da Erva'yı doktor kontrolüne götürdük. Başım ağrıyo sersem gibiyim ben bugün ya. Niye böyle oldum anlamadım. Sahurda yoğurtlu makarnayla kavun karpuz yemiştim. Öyle susuzluk hissi de yok pek aslında
heralde antebe niye gittik
Ayy ne bileyim anlamadım neden böyle oldu . Zaten sahuru erken yiyip yattım ben acayip uykum vardı. Ben pek uyanamam sahur zamank,ya hiç uyumucam ya da erken yiyip yatıcam. Evdeyken neyse idare ederim de işe giderken nasıl olcak bilmiyorumHoşbulduk çılgın kuşumm ilk gün ya sallamıştır biraz alışırsın ben de tutmak üzere sahur yedim gel gör ki sabah tutamaz bir hal almışım![]()
Dışarı çıkmadan da öyleydim cnm dengesiz uyku var o yapıyo beni galibaHosgeldn bzde dedik ki esra mi orucu tutuyor oruc mu esrayi ortada yok disari cikdin ya yorulmussunudr sersemlik bende de var sncta halsiz birakiyor.
dikkat et canım çok yorma kendini bebiş uyudukca sen de hemen vur kafayıDışarı çıkmadan da öyleydim cnm dengesiz uyku var o yapıyo beni galiba
Dışarı çıkmadan da öyleydim cnm dengesiz uyku var o yapıyo beni galiba
heralde antebe niye gittik
Ben de 70 yaptım az öncene yapsak kar yaa
Beni çok sevdiğini biliyodum zatenşimdi bunları konuşmayalım daaa ben sonra ilgilenicem seninle
menengiç antep fıstığının aşılanmamış hali minikminik topcuklar, tane karabiber gibi çekiliyo ama yağlı bişey böyle koyuuu bulamaç gibi onu sütle karıştırıp pişiriyosun aynen çam sakızı gibi bir kokusu var taze antep fıstığının kabuğunda da vardır o tat öyle bişey
bence de dünyanın en güzel mesleği o zaten gez ye iç bi de üstüne para kazan
![]()
kız gözden kaçırmışım bak sevindim başlamanaa gelin olcen yumurta kapıda ona göreartık yapmaya karar verdm kuzu gecen hafta yuruyusle basladm bakalım bu hafta nasıl olecek![]()
o neyy ben göremedimm yaa
Bence de tez vakit ilgilenevet sanırsam o burada çok güzel bi yer yapıyor biraz pahalı bi kahve ama bayılıyorum onaa.
evet ya öyle gezip para kazanmak bir de 7/24 çalışırım öyle sorun değil
kız gözden kaçırmışım bak sevindim başlamanaa gelin olcen yumurta kapıda ona göre![]()
o neyy ben göremedimm yaa
Bence de tez vakit ilgilenevet sanırsam o burada çok güzel bi yer yapıyor biraz pahalı bi kahve ama bayılıyorum onaa.
evet ya öyle gezip para kazanmak bir de 7/24 çalışırım öyle sorun değil![]()
Kavanozla aldım canım ben kavanozu 15 tl normalde pahalı bişey değil yani 1kg lik kavanoz 15 orda fincanı 6 tl
Aslı benim tatile gittiğima rkadaşımı keşfetmiş ordan görmüş resmi etiketli değilim çünkü krdgserp bak kullanıcı adı sanırım ordan gördü hafiye![]()
Canım sen ne diyosun acayip küçülüyo bnmkü aşure kazanı gbi olmuştubenim diyetten önce 68 kilo ilen 112 santimdi basenim şuan en son 53 kiloydum 97 cme inmişti yaniyine az değil de ama baya gitti yani